Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 11:51

Levskar_90 написа:Станах прост, защото не харесвам Костов :roll: Приватизацията на Балкан и други големи предприятия, кой я направи ? Та той затри сумати отрасли, при това работещи. Няма да разберете значи, че тия които управляваха вече 23 години само Ви крадаха, гласувайте си за тях и чакайте ''светло бъдеще''...
Айде пак старата песен на нов глас... Колко пъти трябва да се обяснява едно и също?
Идваш на власт, заварваш тотална бъркотия, огромни неплатежоспособни предприятия, фалирали банки, срината система.
Виж показателите след неговото управление, виж тия на следващите правителства.
Костов - черната овца, виновникът за всичко, вече е аут. Нека гледаме сега циркове и парад на престъпността.

@MCMXIII, НЯМА бакшиш, който да не разбира от политика, футбол, ядрена енергетика и какво ли не. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 юни 2013 11:51

Laetitia написа:
Levskar_90 написа:Костов е същия боклук, тоя циганин никога повече във властта.
По принцип смятах, че си интелигентно момче, защо повтаряш клиширани фразички, присъщи на таксиджия по потник, слушащ чалга по радиото, докато говори за политика. :)

Леле кой го казва,започваш да ставаш смешна с твоя Командир :lol: :lol: :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 юни 2013 11:53

MCMXIII написа:Не зная дали е вярно, но думата "тълпа" е комплимент за ибрикчиите от Атака :|

Така да бъде. Обвинявате другите в комунизъм и какво ли не, но точно вие се държите по комунистически! Смятате, че кабинетът трябва да падне и е лош-ваше право е, ваше мнение си е. Дотук добре. Но всеки, който е на различно от вашето и изказва различна теза, моментално е категоризиран като фес, ибрик, платен драскач, помияр, измет, подлога, червен боклук, ренегат и прочее. Така и комунистите даже не са правили...
Само се погледнете! Първо-що се крият тези от Атака? Когато се появим и си защитаваме тезата-ибрици! Да ви имам демократичното мислене... и затова протестът ви се маргинализира, защото хората виждат какво става. Отблъснахте потенциални съратници в недоволството, сега наистина вече на улицата са само ГЕРБ и част от десните избиратели. Това вече не е граждански протест, а политически и то на точно определени сили! Говоря го от дни, но не слушате и не виждате. Вие си знаете за ибрикчиите и подлогите. Сводките за броя протестиращи из страната говорят сами, аз няма какво да казвам. Успяхте да ме накарате да ида на протеста, но от другата страна на барикадата! И не само мен, дерзайте! Добре сплотихте редиците на опонентите си, и гледам добре сте изгонили от шествието хора с плакати срещу ББ и Цветанов! Обаче хората както виждат грешките на кабинета, така виждат и това!
Радвам се за вас! Давайте сега с новите епитети, щото Атака са ви виновни, дето във Варна са излезли...250 човека!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 11:55

alexveselinov написа:Леле кой го казва,започваш да ставаш смешна с твоя Командир :lol: :lol: :lol:
Да не си таксиджия, че се засегна, съжалявам, ако е така. :)
Иначе не е "мой" Командир, просто бе единственият, способен да промени нещо към по-добро, но остави да бъде сринат от комунистическата сган.
А симпатизантите на ДСБ са с най-висок процент висшисти и интелигентни хора, оттам нататък какво да се каже повече...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2013 12:00

Синьо сърце написа:
MCMXIII написа:Не зная дали е вярно, но думата "тълпа" е комплимент за ибрикчиите от Атака :|

Така да бъде. Обвинявате другите в комунизъм и какво ли не, но точно вие се държите по комунистически! Смятате, че кабинетът трябва да падне и е лош-ваше право е, ваше мнение си е. Дотук добре. Но всеки, който е на различно от вашето и изказва различна теза, моментално е категоризиран като фес, ибрик, платен драскач, помияр, измет, подлога, червен боклук, ренегат и прочее. Така и комунистите даже не са правили...
Само се погледнете! Първо-що се крият тези от Атака? Когато се появим и си защитаваме тезата-ибрици! Да ви имам демократичното мислене... и затова протестът ви се маргинализира, защото хората виждат какво става. Отблъснахте потенциални съратници в недоволството, сега наистина вече на улицата са само ГЕРБ и част от десните избиратели. Това вече не е граждански протест, а политически и то на точно определени сили! Говоря го от дни, но не слушате и не виждате. Вие си знаете за ибрикчиите и подлогите. Сводките за броя протестиращи из страната говорят сами, аз няма какво да казвам. Успяхте да ме накарате да ида на протеста, но от другата страна на барикадата! И не само мен, дерзайте! Добре сплотихте редиците на опонентите си, и гледам добре сте изгонили от шествието хора с плакати срещу ББ и Цветанов! Обаче хората както виждат грешките на кабинета, така виждат и това!
Радвам се за вас! Давайте сега с новите епитети, щото Атака са ви виновни, дето във Варна са излезли...250 човека!

Моли се за нас българите, не само се радвай!

Ибрикчията е служител на султана, който сам извършва действията по подмиването и подсушаването на задните части на господаря си. Поради големината на свитата от ибрикчии, впоследствие се създава и длъжността "Главен ибрикчия", който е и едно от най — доверените лица на султана, предвид спецификата на задълженията му. Човекът на върха на империята, султанът, е имал, не един или двама ибрикчии, а цяла “сюрия”, предвождана от "Главния ибрикчия" – същински жрец в “храма” на султана. Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни ибрикчии са избирали главно еничари. По-заможните (и съответно разположените по-високо в социалната йерархия) поданници на империята, са имали прислуга – ибрикчии, които са участвали в ритуала на подмиването – подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи задника на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юни 2013 12:01

Синьо сърце напълно си прав. Герберите се удрят в гърдите че в София има 10 000 пред парламента и не били от Герб. Да видим в София населението е над 1,3 милиона, какъв е проблема да има 10 000 гербера пред парламента. Като в София град само за Герб сигурно е имало към 100 000 гласа например. От тия 100 000 човека какъв е проблема да излязат един 6-7000 и останалите 3000 например да са такива като мен които са против всички партии и системата. Но ядрото си остава герберастко и движещо протестите с ясна цел - нови избори и връщането на Тиквата на власт. Когато изборите бяха спонтанни имаше 70 000 във Варна, а сега има няма 1 000 човека. Изводите си ги правете сами, аз в манипулирани протести целящи смяна на едни мутри с други не участвам...

[offtopic]Летития не съм бакшиш, но може би бъдещ овчар, както определи Боко Тиквуня студентите в България.[/offtopic]
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 12:06

Хаха, Атакистчета бясно защитават правителството на ДПС, ебати цирка стана, взимам си пуканки и продължавам да им гледам сеира на тези ибрикчийчета. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2013 12:09

1982 написа:Хаха, Атакистчета бясно защитават правителството на ДПС, ебати цирка стана, взимам си пуканки и продължавам да им гледам сеира на тези ибрикчийчета. 8-)

Вярвай ми, това е единственото, което съм си мислел, че няма как да се случи. Зная, че в политиката няма морал, но това просто ме шокира!
Последна промяна от MCMXIII на 19 юни 2013 12:10, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2013 12:10

Синьо сърце написа:

Понеже viali69 отказа да отговори, може би ти ще го направиш- как точно установи, че протестиращите са привърженици на ГЕРБ и евентуално на някоя извън-парламентарна партия? Колко точно(или поне горе-долу) лозунги и скандирания в полза на ГЕРБ видя или чу?
Защо закона за ДАНС беше поправен с единствената цел Пеевски да може да отговаря на условията да бъде него шеф? Защо на Пеевски му беше даден достъп до секретните данни преди да бъде дори предложен за шеф на ДАНС? Какви са тия дебеловрати добитъци, с които обикаля Волен посред нощите и държи сметка на всеки, изпречил се пред очите му, без значение какъв е? Защо Волен си позволява да блъска полицай, да го строява и да му крещи в лицето? Защо Волен си позволява да блъска наред журналисти, да ги нарича курви и да им троши техниката?
Ти наистина ли смяташ, че Волен е нещо по-различно от 1. Малоумен и/или 2.Клоун?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 12:12

Атакистчета, бЕгайте бързо към Благоевград, че вашият човек Муса Палев е напълнил гащите и не смее да отиде на работа. Бягайте да го защитите от народната любов ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”