Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 22:06

jujo46487 написа:
djo111 написа:Съфорумци, това момче ще ни реши проблемите от дясно. http://www.youtube.com/watch?v=4-cF9jWs2_o
Да ама нямаме скаути дето да го видят. В общи линии сме зле, обаче на Наско му трябва време. Не може да искаш резултати, когато нямаш отбор. Дайте да погледнем реално нещата. За стабилен отбор ни трябват поне 2 години работа. С намаляването на заплатите ти се качват парите за трансфери... след време, поне на мениджъра е така. Браво на Наско че ги изгони. АКО УСПЕЯТ ДА ОБИГРАЯТ ПОПАДИЙН И ВУТОВ, КАКТО И ЕДНА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ И ОКОЛО ТЯХ ДА СЕ ГРАДИ НОВИЯ ОТБОР АЗ ЩЕ ИЗЧАКАМ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЙТЕ ДА БЪДЕМ ТЪРПЕЛИВИ. ТЕЗИ, КОИТО СА НА ПОВЕЧЕ ОТ 14 Г. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ СПОМНЯТ МАЧОВЕТЕ С УДИНЕЗЕ, ТАКАЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И ТОПЛА ХРАНА.
П.С. НЯМА ДА ИСКАМ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕДЛАГАМ КАЧЕСТВЕН ИГРАЧ ;) ИСКАМ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ ДАЛИ ТОВА МОМЧЕ( ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НАЖИВО И С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е 2 КЛАСИ НАД ГАРИ) СТАВА ЗА ЛЕВСКИ СПОРЕД ВАС. :?: :?: :?: :?: :) :) :)

Чакай малко бе човек, на тоя свят има милиони футболисти не може да ги гледат всичките, аз на 14 ще накарам приятелите ми да ми снимат най-добрите изпълнения, ще ги комбинират в клип и ето много съм добър да ме взимат, гледал съм се на живо и няма да искам комисионна.

Е как от тези милиони, клубчета , като Черноморец, Локо Пд ,...да не продължавам, намират свестни, които после продават в пъти повече, а само ние купуваме слорита, спорита , матондо, .... :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 16 авг 2013 22:08

santiliana написа:те и да са свободни агенти, каква е гаранцията,че изобщо ще се навият да дойдат в тази шибана страна като нашата?! И защо изобщо продължавате да се заблуждавате, че някой качествен играч се е засилил да идва тук?! Що се отнася до Батков- не му поставяйте "ореол" на тиквата алчна, че едва ли не без него сме щели да станем като розовите...Това са пълни небивалици...Именно той взе Левски за да се "легитимира" на наш гръб. Хубавото, което е сторил за този клуб е в ПЪТИ по-малко, в сравнение с огромните злините, които ни е причинил- волю или неволю...За милионен път казвам- докато този алчно-лицемерен аЙдукат и набеден бизнесмен се пъчи като собственик на един от най-големите български отбори, все така ще сме.Че и още по-зле ще ставаме...Този изверг унищожи морала, ценностите и харизмата на ФК Левски София. Пълен нещастник!

Донякъде си прав.Обаче някои дали щсе направи труда да провери?!Макриев би се върнал.Цицман изкара последната година в Нитра.Относно Батков,много далеч съм от мисълта да му поставям ореол,но някои да се е засилил да иска да вземе клуба!?Като изключим Домусчиев и Ганчев смятам ,че всеки друг ще продаде отбора си при първата РЕАЛНА оферта.

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 16 авг 2013 22:09

Централен написа:
jujo46487 написа:
djo111 написа:Съфорумци, това момче ще ни реши проблемите от дясно. http://www.youtube.com/watch?v=4-cF9jWs2_o
Да ама нямаме скаути дето да го видят. В общи линии сме зле, обаче на Наско му трябва време. Не може да искаш резултати, когато нямаш отбор. Дайте да погледнем реално нещата. За стабилен отбор ни трябват поне 2 години работа. С намаляването на заплатите ти се качват парите за трансфери... след време, поне на мениджъра е така. Браво на Наско че ги изгони. АКО УСПЕЯТ ДА ОБИГРАЯТ ПОПАДИЙН И ВУТОВ, КАКТО И ЕДНА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ И ОКОЛО ТЯХ ДА СЕ ГРАДИ НОВИЯ ОТБОР АЗ ЩЕ ИЗЧАКАМ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЙТЕ ДА БЪДЕМ ТЪРПЕЛИВИ. ТЕЗИ, КОИТО СА НА ПОВЕЧЕ ОТ 14 Г. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ СПОМНЯТ МАЧОВЕТЕ С УДИНЕЗЕ, ТАКАЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И ТОПЛА ХРАНА.
П.С. НЯМА ДА ИСКАМ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕДЛАГАМ КАЧЕСТВЕН ИГРАЧ ;) ИСКАМ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ ДАЛИ ТОВА МОМЧЕ( ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НАЖИВО И С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е 2 КЛАСИ НАД ГАРИ) СТАВА ЗА ЛЕВСКИ СПОРЕД ВАС. :?: :?: :?: :?: :) :) :)

Чакай малко бе човек, на тоя свят има милиони футболисти не може да ги гледат всичките, аз на 14 ще накарам приятелите ми да ми снимат най-добрите изпълнения, ще ги комбинират в клип и ето много съм добър да ме взимат, гледал съм се на живо и няма да искам комисионна.

Е как от тези милиони, клубчета , като Черноморец, Локо Пд ,...да не продължавам, намират свестни, които после продават в пъти повече, а само ние купуваме слорита, спорита , матондо, .... :lol:

Комисионната преди всичко

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2013 22:14

Толкова зор, за да махнем Милиев, в Израел също не се наложи. Сега го връщаме и очакваме да ни реши проблемите в защита...
Направо не знам какво да кажа, но Сираков толкова много закъснява с привличането на качествени нови, че тотално си праваляме сезона... :(
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 22:15

Vilisar написа:
Централен написа:
jujo46487 написа:

Комисионната преди всичко

Комисионни всички взимат.
Не е работата в това.
Не трябва само да се яде, трябва и акъл. :lol:
Покажи ми ЕДНО откритие , като футболист на последните треньори или директори на Левски .
Не говоря за привлечени от отбори в България или за скрити алкохолици.
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 22:17

Rivaldo10 написа:Толкова зор, за да махнем Милиев, в Израел също не се наложи. Сега го връщаме и очакваме да ни реши проблемите в защита...
Направо не знам какво да кажа, но Сираков толкова много закъснява с привличането на качествени нови, че тотално си праваляме сезона... :(

Извинявай, но Милиев според мен не е по-лош от плеядата ,които минаха последните години.
Напротив.
Просто не се работеше правилно с това момче.
Ако щеш ме ругай, но мисля ,че той е добър ЦЗ. за България.
Спомни си в началото и после как тръгна надолу.
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2013 22:23

Централен написа:Извинявай, но Милиев според мен не е по-лош от плеядата ,които минаха последните години.
Напротив.

Няма да те ругая, ти пък... :)
Нищо лично срещу Милиев, но той оставаше резерва на Ели в последния си престой при нас.
Съгласен съм, че не е лош избор за резерва, но съм песимист, че можем да изградим стабилна двойка централни защитници с него.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 16 авг 2013 22:25

Централен написа:Спомни си в началото и после как тръгна надолу.

ето тук е разковничето на всичко - идват, играят един сезон или полусезон и формата им пада и на втория почват да дълбаят дъното.
такива безброй мога да изброя, направо всички в левски са такива. и това е заради отровената атмосфера в клуба, аматьорщината на всички нива в клуба. идват от отбори, в които играят и при нас нищо. един или двама да са ок, но когато всичи са така - то проблема е вътре в клуба, вътре в съблекалнята, в работата на треньорите, тренировъчните процеси, организацията.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 22:27

Rivaldo10 написа:
Централен написа:Извинявай, но Милиев според мен не е по-лош от плеядата ,които минаха последните години.
Напротив.

Няма да те ругая, ти пък... :)
Нищо лично срещу Милиев, но той оставаше резерва на Ели в последния си престой при нас.
Съгласен съм, че не е лош избор за резерва, но съм песимист, че можем да изградим стабилна двойка централни защитници с него.

Виж, не знам дали си спомняш Киро Ивков.
Този бил тролей, другият -трамвай,... :lol:
Ако киро играеше сега , "фенчетата" щяха да го нарочат след първият мач.
бавен, тромав, но с прекрасна игра с глава и позициониране.
но тогава нямаше форум на гонг, за наша радост. :lol:
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 22:29

samo_levski написа:
Централен написа:Спомни си в началото и после как тръгна надолу.

ето тук е разковничето на всичко - идват, играят един сезон или полусезон и формата им пада и на втория почват да дълбаят дъното.
такива безброй мога да изброя, направо всички в левски са такива. и това е заради отровената атмосфера в клуба, аматьорщината на всички нива в клуба. идват от отбори, в които играят и при нас нищо. един или двама да са ок, но когато всичи са така - то проблема е вътре в клуба, вътре в съблекалнята, в работата на треньорите, тренировъчните процеси, организацията.

Српчето, бояджията, гонзо...вуцан...кой да ги развива от тези?
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Върни се в “Архив”