jujo46487 написа:djo111 написа:Съфорумци, това момче ще ни реши проблемите от дясно. http://www.youtube.com/watch?v=4-cF9jWs2_o
Да ама нямаме скаути дето да го видят. В общи линии сме зле, обаче на Наско му трябва време. Не може да искаш резултати, когато нямаш отбор. Дайте да погледнем реално нещата. За стабилен отбор ни трябват поне 2 години работа. С намаляването на заплатите ти се качват парите за трансфери... след време, поне на мениджъра е така. Браво на Наско че ги изгони. АКО УСПЕЯТ ДА ОБИГРАЯТ ПОПАДИЙН И ВУТОВ, КАКТО И ЕДНА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ И ОКОЛО ТЯХ ДА СЕ ГРАДИ НОВИЯ ОТБОР АЗ ЩЕ ИЗЧАКАМ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЙТЕ ДА БЪДЕМ ТЪРПЕЛИВИ. ТЕЗИ, КОИТО СА НА ПОВЕЧЕ ОТ 14 Г. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ СПОМНЯТ МАЧОВЕТЕ С УДИНЕЗЕ, ТАКАЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И ТОПЛА ХРАНА.
П.С. НЯМА ДА ИСКАМ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕДЛАГАМ КАЧЕСТВЕН ИГРАЧИСКАМ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ ДАЛИ ТОВА МОМЧЕ( ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НАЖИВО И С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е 2 КЛАСИ НАД ГАРИ) СТАВА ЗА ЛЕВСКИ СПОРЕД ВАС.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай малко бе човек, на тоя свят има милиони футболисти не може да ги гледат всичките, аз на 14 ще накарам приятелите ми да ми снимат най-добрите изпълнения, ще ги комбинират в клип и ето много съм добър да ме взимат, гледал съм се на живо и няма да искам комисионна.
Е как от тези милиони, клубчета , като Черноморец, Локо Пд ,...да не продължавам, намират свестни, които после продават в пъти повече, а само ние купуваме слорита, спорита , матондо, ....