Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Левски финансира ЦСКА

Мнениеот Old_death » 13 авг 2009 13:36

pehopeho на 13 Авг 2009 13:32

Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.

Остави!Важното е да се плюе ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 13 авг 2009 13:36

Old_death написа:Темата за статията на Атанасов бе затворена,а ако искате да затворят и тая,нямате проблеми.Вижда се колко много ви боли и нямате никакво намерение да чувате неудобните истини.Това за съжаление е тревожно психиатрично изменение и трябва да вземете мерки за лечението му.Бягството от действителността се нарича...... :!:

Напротив, изобщо не ме боли. Като чета и виждам колко много страда ГА по славното минало и даже ми става приятно! Казах ти, ако не беше жалък, щеше да е смешен! Не искам да злорадствам, но хора като него го заслужават напълно! Иначе на другите фенове (като теб пожелавам успех)!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 13 авг 2009 13:37

pehopeho написа:......
И от мен същото "Пишейки тия редове ти заявявам,че нямам никакво намерение да се заяждам,но искам един път да погледнете истината в очите,ако можете да се преборите с изкривеното ви съзнание!".

Само, че искаш да погледнем не ИСТИНАТА, а твоята истина!!! Но след като ти откзваш да приемеш чуждата "истина", защо другите да приемат твоята??? - и хоп пак се получи омагьосаният кръг!

А в действителност и сини и червени не сте прави! И двете страни дърпате чергата към любимият си отбор и се опитвате да омаловажите успехите на врага! В момента сините са с едни гърди напред! И като успехи в ЕКТ, и като организация в клуба, и като стабилност в клуба! /А хем Борат е доказан идиот!!!/

А това сините, че играли с андорци и азери не се дължи на факта, че имат висок коефициент, а на това, че имат невероятен късмет при жребиите!!! Все пак и в двете минали квалификации за ШЛ досега сините играха все с отборите с най-нисък коефициент! Всеки път ви се падаше статистическият най-слаб противник - ФАКТ!!!! ЦСКА също почнаха като поставени участието си в ЛЕ (хем в ЛЕ трябва да има по-слаби отбори), но просто нямат този късмет при жребиите!!! На червените последните години винаги им се падат най-силните възможни непоставени отбори! Е прост пример настоящите съперници на Левски и ЦСКА! Сините играят с Дебрецен, червените (също бяха поставени при жребият!!!), но ще играят с Динамо Москва!!! Та просто логично е при такъв жрежий червените да отпаднат по-рано от сините! Но после при споровете кой е по-по-най това сините фенове никога не го взимат под внимание!
И последно на Левски не им излезе прякора евроидиот заради 1:17, а заради издънката ви срещу Антверп!!!!!! За справка вижте тук: http://answers.yahoo.com/question/index ... 546AAhMzQ8
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 авг 2009 13:38

pehopeho на 13 Авг 2009 13:36

Old_death написа:
Темата за статията на Атанасов бе затворена,а ако искате да затворят и тая,нямате проблеми.Вижда се колко много ви боли и нямате никакво намерение да чувате неудобните истини.Това за съжаление е тревожно психиатрично изменение и трябва да вземете мерки за лечението му.Бягството от действителността се нарича......
Напротив, изобщо не ме боли. Като чета и виждам колко много страда ГА по славното минало и даже ми става приятно! Казах ти, ако не беше жалък, щеше да е смешен! Не искам да злорадствам, но хора като него го заслужават напълно! Иначе на другите фенове (като теб пожелавам успех)!

Благодаря ти!Дано и трите ни останали в ЕКТ отбора да продължат.За нас мисията е почти невъзможна,ама пък и топката е кръгла и е от женски род :P
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 авг 2009 13:41

pehopeho написа:
Old_death написа:
e: Левски финансира ЦСКА
от pehopeho на 13 Авг 2009 13:12

Защо изтрихте темата с Георги Атанасов?

Ако написаното от тебе на аватара ти отговаря на истината,мога да ти кажа само едно РЕСПЕКТ!!!

Статията е много хубава за "червените уши". Истината, само истината и цялата истина." Да не би Жоро да лъже в раздела за ероидиотизма ви?". Всички отбори имат срамни мачове (без ЦСКА разбира се, те не са просто отбор, а футболни магьосници), включително Барса, Реал, Ман Юн, Милан, Ливерпул...Наистина Левски игра с Андорци и Азери, но заслугата е само и единствено на Левски. Бийте и вие, класирайте се по-нагоре в ЕКТ и вие ще играете с такива отбори. Нима трябва да се срамуваме за това. Да не би Реал да се срамуват, че се класират директно в групите, или че Олимпиакос ще играят с Шериф Молдова, а Щутгарт с Тимишуара?! Ако не бяхте жалки, щеше да сте смешни!!! 1-17 епохално постижение? Не разбира се, друг БГ отбор не го е постигнал. Като е толкова лесно направете го вие! Знаете ли в кое участие Олимпиакос печелят първата си точка в ШЛ. Проверете и ми кажете тогава, те евроидиоти ли са?! Не разбира се просто така стават нещата-бавно и с много труд! Другите български отбори-Локо от София,Берое,Марек,Ботев и Академик Сф наистина са имали големи победи и успехи. Това никой не го отрича, но са далече от славното си минало в момента. И империята на Инките е била велика, но в момента я няма, просто не съществува! И за финал, това че ГА е написал статия за "Още тогава той написа една статия,в която изнесе мнението си за плана за лансиране на Левски в групите на ШЛ." и за "причините за отнемането на лиценза ни", не означава, че е вярно.Означава, че така му се иска, но не и, че е вярно!!! И от мен същото "Пишейки тия редове ти заявявам,че нямам никакво намерение да се заяждам,но искам един път да погледнете истината в очите,ако можете да се преборите с изкривеното ви съзнание!".

Объркал си рейса пич....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 авг 2009 13:43

И от мен същото "Пишейки тия редове ти заявявам,че нямам никакво намерение да се заяждам,но искам един път да погледнете истината в очите,ако можете да се преборите с изкривеното ви съзнание!".

Само, че искаш да погледнем не ИСТИНАТА, а твоята истина!!! Но след като ти откзваш да приемеш чуждата "истина", защо другите да приемат твоята??? - и хоп пак се получи омагьосаният кръг!

За коя истина говорим?Такова понятие няма.Истината е субективна,в зависимост от субекта ;) Извадил си цитат от писанието ми,в което коментирах становището на един юзър,че фактите изложени от Атанасов са лъжа.Като фактология той не е излъгал никъде.Аз не оправдавам езика му на фен,както не оправдавам и езика на Томислав Русев.Просто спорях за достоверноста на фактологията му.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 авг 2009 13:44

Lord VOODOO написа:
pehopeho написа:......

А в действителност и сини и червени не сте прави! И двете страни дърпате чергата към любимият си отбор и се опитвате да омаловажите успехите на врага! В момента сините са с едни гърди напред! И като успехи в ЕКТ, и като организация в клуба, и като стабилност в клуба! /А хем Борат е доказан идиот!!!/

А това сините, че играли с андорци и азери не се дължи на факта, че имат висок коефициент, а на това, че имат невероятен късмет при жребиите!!! Все пак и в двете минали квалификации за ШЛ досега сините играха все с отборите с най-нисък коефициент! Всеки път ви се падаше статистическият най-слаб противник - ФАКТ!!!! ЦСКА също почнаха като поставени участието си в ЛЕ (хем в ЛЕ трябва да има по-слаби отбори), но просто нямат този късмет при жребиите!!! На червените последните години винаги им се падат най-силните възможни непоставени отбори! Е прост пример настоящите съперници на Левски и ЦСКА! Сините играят с Дебрецен, червените (също бяха поставени при жребият!!!), но ще играят с Динамо Москва!!! Та просто логично е при такъв жрежий червените да отпаднат по-рано от сините! Но после при споровете кой е по-по-най това сините фенове никога не го взимат под внимание!
И последно на Левски не им излезе прякора евроидиот заради 1:17, а заради издънката ви срещу Антверп!!!!!! За справка вижте тук: http://answers.yahoo.com/question/index ... 546AAhMzQ8

Прав си !!!
[offtopic]Евала за подписа уникален е !!![/offtopic]
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 13 авг 2009 13:48

pehopeho написа:Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.

Абе какво се занимаваш с болни чорбарски мозъци, в техните очи винаги ще намериш верния отговор за всичко!!! Що сме играли с Хулия, с Баку, с незнам си кой!!! Щото, драги ми прасенца, имаме коефициент на светлинни години от вашия, и както е казал народа- срещу нас да тичате, пак не можете да ни стигнете!!!

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Re: ЦСКА се подсили с таланти от Левски

Мнениеот vasilev2 » 13 авг 2009 13:54

За първи път ги чувам тези двамата. Как може до този момент НИТО ВЕДНЪЖ да не изпъкнат по време на мач? Разбирам Иван Цачев да е талант, ама тези двамата?
ИзображениеИзображение

Levskar777
Контакти:

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот Levskar777 » 13 авг 2009 14:07

Аз съм за Васил Левски,едно е 40 000 ,друго е 25 000.А и не виждам предимство на кой терен срещу най-силните отбори-навсякъде ще ни бият.А и погледнете че в последно време играем трудно на Герена(мачовете с Жилина,Бате,Локо Сф).А и имайки предвид изхода за зрителите от Б и В сектор(доста тесничко е да се бутаме между хотела и автомивката),по-добре на Националния.На Герена само терена и таблото са по-добри.

Върни се в “Архив”