pehopeho на 13 Авг 2009 13:32
Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.
Остави!Важното е да се плюе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pehopeho на 13 Авг 2009 13:32
Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.
Old_death написа:Темата за статията на Атанасов бе затворена,а ако искате да затворят и тая,нямате проблеми.Вижда се колко много ви боли и нямате никакво намерение да чувате неудобните истини.Това за съжаление е тревожно психиатрично изменение и трябва да вземете мерки за лечението му.Бягството от действителността се нарича......
pehopeho написа:......
И от мен същото "Пишейки тия редове ти заявявам,че нямам никакво намерение да се заяждам,но искам един път да погледнете истината в очите,ако можете да се преборите с изкривеното ви съзнание!".
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
pehopeho на 13 Авг 2009 13:36
Old_death написа:
Темата за статията на Атанасов бе затворена,а ако искате да затворят и тая,нямате проблеми.Вижда се колко много ви боли и нямате никакво намерение да чувате неудобните истини.Това за съжаление е тревожно психиатрично изменение и трябва да вземете мерки за лечението му.Бягството от действителността се нарича......
Напротив, изобщо не ме боли. Като чета и виждам колко много страда ГА по славното минало и даже ми става приятно! Казах ти, ако не беше жалък, щеше да е смешен! Не искам да злорадствам, но хора като него го заслужават напълно! Иначе на другите фенове (като теб пожелавам успех)!
pehopeho написа:Old_death написа:e: Левски финансира ЦСКА
от pehopeho на 13 Авг 2009 13:12
Защо изтрихте темата с Георги Атанасов?
Ако написаното от тебе на аватара ти отговаря на истината,мога да ти кажа само едно РЕСПЕКТ!!!
Статията е много хубава за "червените уши". Истината, само истината и цялата истина." Да не би Жоро да лъже в раздела за ероидиотизма ви?". Всички отбори имат срамни мачове (без ЦСКА разбира се, те не са просто отбор, а футболни магьосници), включително Барса, Реал, Ман Юн, Милан, Ливерпул...Наистина Левски игра с Андорци и Азери, но заслугата е само и единствено на Левски. Бийте и вие, класирайте се по-нагоре в ЕКТ и вие ще играете с такива отбори. Нима трябва да се срамуваме за това. Да не би Реал да се срамуват, че се класират директно в групите, или че Олимпиакос ще играят с Шериф Молдова, а Щутгарт с Тимишуара?! Ако не бяхте жалки, щеше да сте смешни!!! 1-17 епохално постижение? Не разбира се, друг БГ отбор не го е постигнал. Като е толкова лесно направете го вие! Знаете ли в кое участие Олимпиакос печелят първата си точка в ШЛ. Проверете и ми кажете тогава, те евроидиоти ли са?! Не разбира се просто така стават нещата-бавно и с много труд! Другите български отбори-Локо от София,Берое,Марек,Ботев и Академик Сф наистина са имали големи победи и успехи. Това никой не го отрича, но са далече от славното си минало в момента. И империята на Инките е била велика, но в момента я няма, просто не съществува! И за финал, това че ГА е написал статия за "Още тогава той написа една статия,в която изнесе мнението си за плана за лансиране на Левски в групите на ШЛ." и за "причините за отнемането на лиценза ни", не означава, че е вярно.Означава, че така му се иска, но не и, че е вярно!!! И от мен същото "Пишейки тия редове ти заявявам,че нямам никакво намерение да се заяждам,но искам един път да погледнете истината в очите,ако можете да се преборите с изкривеното ви съзнание!".
И от мен същото "Пишейки тия редове ти заявявам,че нямам никакво намерение да се заяждам,но искам един път да погледнете истината в очите,ако можете да се преборите с изкривеното ви съзнание!".
Само, че искаш да погледнем не ИСТИНАТА, а твоята истина!!! Но след като ти откзваш да приемеш чуждата "истина", защо другите да приемат твоята??? - и хоп пак се получи омагьосаният кръг!
Lord VOODOO написа:pehopeho написа:......
Само, че искаш да погледнем не ИСТИНАТА, а твоята истина!!! Но след като ти откзваш да приемеш чуждата "истина", защо другите да приемат твоята??? - и хоп пак се получи омагьосаният кръг!
А в действителност и сини и червени не сте прави! И двете страни дърпате чергата към любимият си отбор и се опитвате да омаловажите успехите на врага! В момента сините са с едни гърди напред! И като успехи в ЕКТ, и като организация в клуба, и като стабилност в клуба! /А хем Борат е доказан идиот!!!/
А това сините, че играли с андорци и азери не се дължи на факта, че имат висок коефициент, а на това, че имат невероятен късмет при жребиите!!! Все пак и в двете минали квалификации за ШЛ досега сините играха все с отборите с най-нисък коефициент! Всеки път ви се падаше статистическият най-слаб противник - ФАКТ!!!! ЦСКА също почнаха като поставени участието си в ЛЕ (хем в ЛЕ трябва да има по-слаби отбори), но просто нямат този късмет при жребиите!!! На червените последните години винаги им се падат най-силните възможни непоставени отбори! Е прост пример настоящите съперници на Левски и ЦСКА! Сините играят с Дебрецен, червените (също бяха поставени при жребият!!!), но ще играят с Динамо Москва!!! Та просто логично е при такъв жрежий червените да отпаднат по-рано от сините! Но после при споровете кой е по-по-най това сините фенове никога не го взимат под внимание!
И последно на Левски не им излезе прякора евроидиот заради 1:17, а заради издънката ви срещу Антверп!!!!!! За справка вижте тук: http://answers.yahoo.com/question/index ... 546AAhMzQ8
pehopeho написа:Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта