Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“
Май имаше подобна тема вече, но както и да е. Аз съм за Герена, особено след като се видя какво е състоянието на терена на нац.стадион. Снощи Ивелин Попов получи травма от едно безобидно стъпване на криво, а иначе видяхте какво стана с Гаджев. Проблемът наа Герена е, че капацитетът за мачовете в ШЛ едва ли ще е повече от 20 000, защото ще трябва да се остави буферна зона за сектора за гости, а в сектор А ще трябва да се направят места за журналисти, ложите ще са само за официални лица и. т. н.
Re: ЦСКА се подсили с таланти от Левски
zlatan написа:а вие кого пускате,бе имате ли човек от вашата си школа пич.сливен,ботев,пирин,караджов-играе щото оня сливналията е контузен,виданов-играе единствен от цска.затова не приказвай кой играе и какъв е.
Караджов.Иван Иванов И Виданов и тримата са титуляри .За разлика от вашите юноши които помирисват терн само на празник.
- ТаралежВгащите
delpi написа:Лошото е, че всички искахме да си върнем Макриев преди 1-2 месеца. А сега казваме... "нека си ходят"... и ... "Веднъж предател. Предател завнаги".
Добре бе пич, замисли се малко. Макриев за втори път ни направи курвенски номера това лято. И КАКВО ?!?!?!! Вместо да дойде в Левски и да играе поне още 8 мача в Евпора и да се надява да бъде забелязан, сега ще си играе в "Оазис" с.Пустиня околия Израел и ще го знаят само местните парясници

Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
Мани няма смисал обясняваш на говедо.Няма да те разбере.
това най-малкото не говори добре за организацията на работата в клуба. иначе момчетата естествено ще искат да работят някъде и да се развиват. ако покажат качества ще си ги върнем обратно като свободни агенти - те чорбите така и така не плащат заплати редовно 

- POPCORN
- Контакти:
The deacon написа:kalimeno написа:Какъв морал кви 5 лева бе.Значи родния ти клуб в случеая Левски ти казва че не си нужен и да се махаш Цска ти предлага договор и ти няма да подпишеш защото не било морално.По голяма простотия от това здраве му кажи.Разбира се че ще подпишат няма да искат да ритат във ''В'' група.Това с морала направо ме убивате .Изхвърлят те от родния ти клуб обаче ти трябвало да си морален с него хахаххахаха
Хаир да са ви!!! Все такива да взимате, дано!!!![]()
![]()
хахах нали сигурен съм, знам ги Левски във взимането на футоблисти последните години!Те и асус където беше много добър не го взеха макриев не го взеха, кой ли не където е много добър и последните 4-5 години в Левски се продават дадени футболисти и после си ги откупуват това е политиката на отбора!Видех колко ги купувате добрите футболисти!Може имате игрища и терени за да играят децата ама в това ви цари пълен хаус!Той смао на ЦСКа е вкарал 2 кой знае колко гола още е вкарал през сезона ама е много слаб!Хубу ти ги разбираш нема пролбеми

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Защо не наказаха Миньор?
Сигурен ли си? Не си избивай комплексите във форума на Левски, затова, че Ботев другата година вероятно няма да съществува.
хаха ще ме спукаш от смях верно,избивал съм си бил комплексите

За твое сведение турчино моето мнение за миналия сезон беше одбора да се извади във В група за да се пресекат по този начин далаверите които селския си върти в А група.Та ако вземе тия дни да фалира това ще е най хубавото събитие в отбора на Ботев през последните 10 години.Селяка няма да го има,ще си направим нов отбор също като феновете на Фиорентина,ще си почнем от зоните също като тях и до 3 години ще сме си пак в А група само,че без Селския.
Та ако още не си разбрал по добре 2-3 години във В и Б група отколкото 10 години в А под ръководството на Селю.Същото важи и за вашия отбор по ръководството на Борат ама за съжаление на такива като тебе ще им трябват поне още 20-30 години за да го разберат
ТаралежВгащите написа:delpi написа:Лошото е, че всички искахме да си върнем Макриев преди 1-2 месеца. А сега казваме... "нека си ходят"... и ... "Веднъж предател. Предател завнаги".
Добре бе пич, замисли се малко. Макриев за втори път ни направи курвенски номера това лято. И КАКВО ?!?!?!! Вместо да дойде в Левски и да играе поне още 8 мача в Евпора и да се надява да бъде забелязан, сега ще си играе в "Оазис" с.Пустиня околия Израел и ще го знаят само местните парясници/разведени булки/
. В Левски щеше да заработи същите пари от заплата и премии, които взема и сега. Но като си Тъпчо няма как да ти се помогне. Другите млади предателчета вървят уверено по следите на Макриев ....
Аз също мисля, като теб в случая, но е факт, че когато се заговори за връщане на Макриев в Левски, хайде не всички, ама 90% бяхме съгласни и въодушевени... това исках да кажа. Дано не се повтори случката и с тези двамата, защото определено Макриев е качествен нападател, това не може да се отрече от никой! Друг е въпроса какви са неговите лични ценности и желания.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Според мен е нормално, освободили са ги от Левски и момчетата е трябвало да си търсят нов отбор. Дали ще е ЦСКА, Славия или Локо, все тая, но е по-добре тук в София, отколкото някъде из провинцията. Поне засега. А и нека да видим как ще се развие кариерата им, пък тогава да се вайкаме, че сме ги изпуснали и червените фенове да се перчат, че са ги отмъкнали от нас.
Не са ли ония двамата когато 4-ма са отишли,на герена мисля че бе миналото лято или по-миналото?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!