Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот L_Messi » 13 авг 2009 11:04

Май имаше подобна тема вече, но както и да е. Аз съм за Герена, особено след като се видя какво е състоянието на терена на нац.стадион. Снощи Ивелин Попов получи травма от едно безобидно стъпване на криво, а иначе видяхте какво стана с Гаджев. Проблемът наа Герена е, че капацитетът за мачовете в ШЛ едва ли ще е повече от 20 000, защото ще трябва да се остави буферна зона за сектора за гости, а в сектор А ще трябва да се направят места за журналисти, ложите ще са само за официални лица и. т. н.

kalimeno
Контакти:

Re: ЦСКА се подсили с таланти от Левски

Мнениеот kalimeno » 13 авг 2009 11:04

zlatan написа:а вие кого пускате,бе имате ли човек от вашата си школа пич.сливен,ботев,пирин,караджов-играе щото оня сливналията е контузен,виданов-играе единствен от цска.затова не приказвай кой играе и какъв е.

Караджов.Иван Иванов И Виданов и тримата са титуляри .За разлика от вашите юноши които помирисват терн само на празник.

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 13 авг 2009 11:05

delpi написа:Лошото е, че всички искахме да си върнем Макриев преди 1-2 месеца. А сега казваме... "нека си ходят"... и ... "Веднъж предател. Предател завнаги".

Добре бе пич, замисли се малко. Макриев за втори път ни направи курвенски номера това лято. И КАКВО ?!?!?!! Вместо да дойде в Левски и да играе поне още 8 мача в Евпора и да се надява да бъде забелязан, сега ще си играе в "Оазис" с.Пустиня околия Израел и ще го знаят само местните парясници :) /разведени булки/ :) . В Левски щеше да заработи същите пари от заплата и премии, които взема и сега. Но като си Тъпчо няма как да ти се помогне. Другите млади предателчета вървят уверено по следите на Макриев ....
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2009 11:06

Мани няма смисал обясняваш на говедо.Няма да те разбере.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 13 авг 2009 11:07

това най-малкото не говори добре за организацията на работата в клуба. иначе момчетата естествено ще искат да работят някъде и да се развиват. ако покажат качества ще си ги върнем обратно като свободни агенти - те чорбите така и така не плащат заплати редовно :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 авг 2009 11:08

The deacon написа:
kalimeno написа:Какъв морал кви 5 лева бе.Значи родния ти клуб в случеая Левски ти казва че не си нужен и да се махаш Цска ти предлага договор и ти няма да подпишеш защото не било морално.По голяма простотия от това здраве му кажи.Разбира се че ще подпишат няма да искат да ритат във ''В'' група.Това с морала направо ме убивате .Изхвърлят те от родния ти клуб обаче ти трябвало да си морален с него хахаххахаха

Хаир да са ви!!! Все такива да взимате, дано!!! :lol: :lol: :lol:

хахах нали сигурен съм, знам ги Левски във взимането на футоблисти последните години!Те и асус където беше много добър не го взеха макриев не го взеха, кой ли не където е много добър и последните 4-5 години в Левски се продават дадени футболисти и после си ги откупуват това е политиката на отбора!Видех колко ги купувате добрите футболисти!Може имате игрища и терени за да играят децата ама в това ви цари пълен хаус!Той смао на ЦСКа е вкарал 2 кой знае колко гола още е вкарал през сезона ама е много слаб!Хубу ти ги разбираш нема пролбеми :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

samobotev
Контакти:

Re: Защо не наказаха Миньор?

Мнениеот samobotev » 13 авг 2009 11:08

Сигурен ли си? Не си избивай комплексите във форума на Левски, затова, че Ботев другата година вероятно няма да съществува. :)

хаха ще ме спукаш от смях верно,избивал съм си бил комплексите :)
За твое сведение турчино моето мнение за миналия сезон беше одбора да се извади във В група за да се пресекат по този начин далаверите които селския си върти в А група.Та ако вземе тия дни да фалира това ще е най хубавото събитие в отбора на Ботев през последните 10 години.Селяка няма да го има,ще си направим нов отбор също като феновете на Фиорентина,ще си почнем от зоните също като тях и до 3 години ще сме си пак в А група само,че без Селския.
Та ако още не си разбрал по добре 2-3 години във В и Б група отколкото 10 години в А под ръководството на Селю.Същото важи и за вашия отбор по ръководството на Борат ама за съжаление на такива като тебе ще им трябват поне още 20-30 години за да го разберат

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 11:10

ТаралежВгащите написа:
delpi написа:Лошото е, че всички искахме да си върнем Макриев преди 1-2 месеца. А сега казваме... "нека си ходят"... и ... "Веднъж предател. Предател завнаги".

Добре бе пич, замисли се малко. Макриев за втори път ни направи курвенски номера това лято. И КАКВО ?!?!?!! Вместо да дойде в Левски и да играе поне още 8 мача в Евпора и да се надява да бъде забелязан, сега ще си играе в "Оазис" с.Пустиня околия Израел и ще го знаят само местните парясници :) /разведени булки/ :) . В Левски щеше да заработи същите пари от заплата и премии, които взема и сега. Но като си Тъпчо няма как да ти се помогне. Другите млади предателчета вървят уверено по следите на Макриев ....

Аз също мисля, като теб в случая, но е факт, че когато се заговори за връщане на Макриев в Левски, хайде не всички, ама 90% бяхме съгласни и въодушевени... това исках да кажа. Дано не се повтори случката и с тези двамата, защото определено Макриев е качествен нападател, това не може да се отрече от никой! Друг е въпроса какви са неговите лични ценности и желания.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 авг 2009 11:12

Според мен е нормално, освободили са ги от Левски и момчетата е трябвало да си търсят нов отбор. Дали ще е ЦСКА, Славия или Локо, все тая, но е по-добре тук в София, отколкото някъде из провинцията. Поне засега. А и нека да видим как ще се развие кариерата им, пък тогава да се вайкаме, че сме ги изпуснали и червените фенове да се перчат, че са ги отмъкнали от нас.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 13 авг 2009 11:12

Не са ли ония двамата когато 4-ма са отишли,на герена мисля че бе миналото лято или по-миналото?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “Архив”