Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот djo111 » 16 авг 2013 21:20

Централен написа:
djo111 написа:Съфорумци, това момче ще ни реши проблемите от дясно. http://www.youtube.com/watch?v=4-cF9jWs2_o
Да ама нямаме скаути дето да го видят. В общи линии сме зле, обаче на Наско му трябва време. Не може да искаш резултати, когато нямаш отбор. Дайте да погледнем реално нещата. За стабилен отбор ни трябват поне 2 години работа. С намаляването на заплатите ти се качват парите за трансфери... след време, поне на мениджъра е така. Браво на Наско че ги изгони. АКО УСПЕЯТ ДА ОБИГРАЯТ ПОПАДИЙН И ВУТОВ, КАКТО И ЕДНА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ И ОКОЛО ТЯХ ДА СЕ ГРАДИ НОВИЯ ОТБОР АЗ ЩЕ ИЗЧАКАМ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЙТЕ ДА БЪДЕМ ТЪРПЕЛИВИ. ТЕЗИ, КОИТО СА НА ПОВЕЧЕ ОТ 14 Г. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ СПОМНЯТ МАЧОВЕТЕ С УДИНЕЗЕ, ТАКАЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И ТОПЛА ХРАНА.
П.С. НЯМА ДА ИСКАМ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕДЛАГАМ КАЧЕСТВЕН ИГРАЧ ;) ИСКАМ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ ДАЛИ ТОВА МОМЧЕ( ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НАЖИВО И С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е 2 КЛАСИ НАД ГАРИ) СТАВА ЗА ЛЕВСКИ СПОРЕД ВАС. :?: :?: :?: :?: :) :) :)

Market value: 450.000 £-500.000 €

:lol:

НЕ ГЛЕДАЙ МАРКЕТ... ТО И ГАДЖЕВ Е С 1 000 000 : :lol:

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 21:24

Vilisar написа:
Централен написа:
Vilisar написа:
milen.hristov написа:Сърбинът ще получи правото сам да реши кои играчи му трябват, но ако селекцията не се окаже успешна, то накрая той ще трябва да поеме отговорност и да си понесе последствията.

Задачата пред спортно-техническият директор Наско Сираков, както и собственикът Тодор Батков е да доведат на Йоканович набелязаните играчи, но само и единствено треньорът ще решава кой да получи договор или не.

Припомняме, че днес Славиша обяви, че му трябват девет нови играчи, като бройката се е увеличила заради изхвърлените от тима Жоао Силва, Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Дъстли Мулдер. Карето бе изхвърлено от отбора с решение на Наско Сираков, но с пълното одобрение на наставника.

Самият Йоканович вече работи по въпроса кои точно футболисти да вземе в Левски. Така например сърбинът сам ще прецени дали клубът да се обвърже с египтянина Мостафа Афрото, който вече е в София и от утре започва проби при сините. Ако Афрото покаже качества, то Левски ще го привлече, но всичко това ще стане само и единствено по преценка на Славиша Йоканович.

Да.. Има няма 10 пъти каза,че иска Путинчанин, ама от ръководството не искат да го вземат.Плюс това е свободен агент.Виж по принцип аз подкрепям Наско Сираков,обаче има доста неща,който не е ясно за доброто на отбора ли са или за някой :!:

Притискат Батков.
Последен напън.

А после?
Борат ни направи неведнъж за резил,обаче е свършил немалко неща(да не си кривим душата).И аз искам по-добре управляван и финансово силен Левски,но не зная имаме ли алтернатива на Батков в момента

После...Жална ни майка.
Ставаме като розовите.
Не съм "фен" на батков, но поне отборът беше стабилен организационно..
Тези, които го искат, го искат за ...как да кажа...за "лице".
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 21:29

djo111 написа:
Централен написа:
djo111 написа:Съфорумци, това момче ще ни реши проблемите от дясно. http://www.youtube.com/watch?v=4-cF9jWs2_o
Да ама нямаме скаути дето да го видят. В общи линии сме зле, обаче на Наско му трябва време. Не може да искаш резултати, когато нямаш отбор. Дайте да погледнем реално нещата. За стабилен отбор ни трябват поне 2 години работа. С намаляването на заплатите ти се качват парите за трансфери... след време, поне на мениджъра е така. Браво на Наско че ги изгони. АКО УСПЕЯТ ДА ОБИГРАЯТ ПОПАДИЙН И ВУТОВ, КАКТО И ЕДНА ДВОЙКА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ И ОКОЛО ТЯХ ДА СЕ ГРАДИ НОВИЯ ОТБОР АЗ ЩЕ ИЗЧАКАМ РЕЗУЛТАТИТЕ. ДАЙТЕ ДА БЪДЕМ ТЪРПЕЛИВИ. ТЕЗИ, КОИТО СА НА ПОВЕЧЕ ОТ 14 Г. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ СПОМНЯТ МАЧОВЕТЕ С УДИНЕЗЕ, ТАКАЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И ТОПЛА ХРАНА.
П.С. НЯМА ДА ИСКАМ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕДЛАГАМ КАЧЕСТВЕН ИГРАЧ ;) ИСКАМ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ ДАЛИ ТОВА МОМЧЕ( ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НАЖИВО И С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е 2 КЛАСИ НАД ГАРИ) СТАВА ЗА ЛЕВСКИ СПОРЕД ВАС. :?: :?: :?: :?:

Market value: 450.000 £-500.000 €

:lol:

НЕ ГЛЕДАЙ МАРКЕТ... ТО И ГАДЖЕВ Е С 1 000 000 : :lol:

Има една разлика.гаджев играе в България.
"Онези" там и 250000 да искат, щом няма думата-FREE :arrow:
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 16 авг 2013 21:40

Не е само до думата free,веднага ти казвам трима перфектни футболисти поне с две класи над останалите,( и можем да си ги позволим)свободни агенти:
1.Деле Аделейе- нигерийски централен защитник,за последно игра в Кубан.
2.Роберт Цицман-словашки централен защитник,прилича на Грънчаров ,но определено е по-добре тактически
3.Димитър Макриев-със сигурност в България няма толкова класен централен нападател
Въпроса се свежда ,за съжаление до това ,кой е агентът им,и може ли да се вземе комисионна.

П.П Цицман е абсолютна машина

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 21:49

Vilisar написа:Не е само до думата free,веднага ти казвам трима перфектни футболисти поне с две класи над останалите,( и можем да си ги позволим)свободни агенти:
2.Роберт Цицман-словашки централен защитник,прилича на Грънчаров ,но определено е по-добре тактически
3.Димитър Макриев-със сигурност в България няма толкова класен централен нападател
Въпроса се свежда ,за съжаление до това ,кой е агентът им,и може ли да се вземе комисионна.

Говорят ли на мйеко? :lol:
За макриев не ми отговаряй.

[offtopic]визирам дончо донев или диньо динев ли беше.[/offtopic]
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 16 авг 2013 21:53

Централен написа:
Vilisar написа:Не е само до думата free,веднага ти казвам трима перфектни футболисти поне с две класи над останалите,( и можем да си ги позволим)свободни агенти:

Надявам се не мислиш,че Генков е по-добър от Макриев.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 21:56

Vilisar написа:
Централен написа:

Надявам се не мислиш,че Генков е по-добър от Макриев.

Не, не мисля.
Но само се сети как макриев избяга от Левски.
И двамата стават за цесека , например или за локо-тата.
В момента в Левски има само един класен и това е...Йоканович.
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 авг 2013 21:59

те и да са свободни агенти, каква е гаранцията,че изобщо ще се навият да дойдат в тази шибана страна като нашата?! И защо изобщо продължавате да се заблуждавате, че някой качествен играч се е засилил да идва тук?! Що се отнася до Батков- не му поставяйте "ореол" на тиквата алчна, че едва ли не без него сме щели да станем като розовите...Това са пълни небивалици...Именно той взе Левски за да се "легитимира" на наш гръб. Да не си мислите, че е поел клуба ни, защото е левскар от дете?! Няма начин. Именно той го ползваше по много удачен начин за "лице" и на него му бяха "отваряни много врати" не заради друго, а само и единствено заради това, че е собственик на Левски. Хубавото, което е сторил за този клуб е в ПЪТИ по-малко, в сравнение с огромните злините, които ни е причинил- волю или неволю...За милионен път казвам- докато този алчно-лицемерен аЙдукат и набеден бизнесмен се пъчи като собственик на един от най-големите български отбори, все така ще сме.Че и още по-зле ще ставаме...Този изверг унищожи морала, ценностите и магнетизма на ФК Левски София. Пълен нещастник!
Последна промяна от santiliana на 16 авг 2013 22:37, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 16 авг 2013 22:01

П.С. НЯМА ДА ИСКАМ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕДЛАГАМ КАЧЕСТВЕН ИГРАЧ ;) ИСКАМ САМО ВАШЕТО МНЕНИЕ ДАЛИ ТОВА МОМЧЕ( ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НАЖИВО И С РЪКА НА СЪРЦЕТО МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е 2 КЛАСИ НАД ГАРИ) СТАВА ЗА ЛЕВСКИ СПОРЕД ВАС. :?: :?: :?: :?: :) :) :)

Чакай малко бе човек, на тоя свят има милиони футболисти не може да ги гледат всичките, аз на 14 ще накарам приятелите ми да ми снимат най-добрите изпълнения, ще ги комбинират в клип и ето много съм добър да ме взимат, гледал съм се на живо и няма да искам комисионна.
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 16 авг 2013 22:03

santiliana написа:те и да са свободни агенти, каква е гаранцията,че изобщо ще се навият да дойдат в тази шибана страна като нашата?! И защо изобщо продължавате да се заблуждавате, че някой качествен играч се е засилил да идва тук?! Що се отнася до Батков- не му поставяйте "ореол" на тиквата алчна, че едва ли не без него сме щели да станем като розовите...Това са пълни небивалици...Именно той взе Левски за да се "легитимира" на наш гръб. Хубавото, което е сторил за този клуб е в ПЪТИ по-малко, в сравнение с огромните злините, които ни е причинил- волю или неволю...За милионен път казвам- докато този алчно-лицемерен аЙдукат и набеден бизнесмен се пъчи като собственик на един от най-големите български отбори, все така ще сме.Че и още по-зле ще ставаме...Този изверг унищожи морала, ценностите и харизмата на ФК Левски София. Пълен нещастник!

Само тази дума не употребявай , моля.
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Върни се в “Архив”