doktora25 написа:dunavfc написа:@doktora_25
Ако АЕЦ Белене беше толкова изгодна сделка за България,отдавна щеше да се направи,а не вече толкова десетилетия да предизвиква полемики и разнопосочни мнения

И тия 50 хил. места ми звучат толкова фантастично,че няма смисъл да се коментира...
А я ти ми отговори, не мислиш ли че ако проектът бе американски още Костов по време на неговото управление щеше да го подпише, дори и повече да струваше, без полемики, без нищо, ама честно?
Остави го Костов на страна,той е просто един от многото "Против".Никой не може да каже категорично дали АЕЦ Белене би била изгодна сделка за нас или не,затова и толкова години не се прави нищо в тая посока.Не мисля,че проблема е в това,че проекта е свързан с Русия.Както виждаш и намерението на американците да търсяш шистов газ удари на камък и се замрази,така че едва ли,проблема с АЕЦ Белене е точно в националността на инвеститора

@Styopa
Затова и споделих,че за мен най-лошият вариант е това,някога АТАКА да имат каквото и да е било участие в управлението на страната.И пак повтарям,колкото и да ненавиждам БСП и ДПС,те са със класи над тия откачалки,които могат да ни вкарат в сериозни проблеми...
Колкото до Орешарски,той със сигурност е един от малкото симпатични персони в БСП,но е много лошо,че си играе неговите игрички и сравнява два периода ( 2005 - 2009 и 2009 - 2013 ) които са коренно различни един от друг.
Ако ГЕРБ управляваха през 2005-2009 щяха да карат битка,вече за 3-ти мандат поред ! А ако бяха БСП на власт през 2009 - 2013,може би щяхме да се наредим на опашката до Гърция,Испания,Италия,Ирландия,Словения и т.н.