Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот doktora25 » 03 май 2013 01:42

styopa написа:Това с ориентирането е малко химера.Какво всъщност означава това?Сидеров ако дойде на власт и ще ходи при Дзинтао и Путин да им се моли да си построяват заводи при нас ли?
Китай имат наистина няколко инвестиционни фонда,но те си работят на местна почва.

Аз под ориентиране разбирам да си отворят пазарите за наши стоки.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 май 2013 01:45

dunavfc написа:@doktora_25
Ако АЕЦ Белене беше толкова изгодна сделка за България,отдавна щеше да се направи,а не вече толкова десетилетия да предизвиква полемики и разнопосочни мнения ;) И тия 50 хил. места ми звучат толкова фантастично,че няма смисъл да се коментира...

А я ти ми отговори, не мислиш ли че ако проектът бе американски още Костов по време на неговото управление щеше да го подпише, дори и повече да струваше, без полемики, без нищо, ама честно?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 май 2013 01:51

Ако АЕЦ Белене беше толкова изгодна сделка за България,отдавна щеше да се направи,а не вече толкова десетилетия да предизвиква полемики и разнопосочни мнения ;) И тия 50 хил. места ми звучат толкова фантастично,че няма смисъл да се коментира...

Е то това е една от глупостите на Станишев.Беше казал някаква такава фантастична цифра.

Ето още един пример как политиците в желанието си да се харесат.. все по-идиотски изглеждат.
Атака мен лично най-смешното което са обещавали е развалянето на всички инвеститорски договори и привличане на нови.Значи нещо не мога да му хвана логиката.Нали тия преди мен като са изгонени с камъни грубо казано.. аз как ще имам желание да инвестирам там.
БСП онзи ден Орешарски седнал да говори за външния дълг...Като все пак именно когато той беше финансов министър ни се срина доста кредитния рейтинг.Външният дълг скочи адски много.. сега не ми се рови,но до колкото си спомням от 13 или 14 скочи на 37 млрд.При ГЕРБ в мнохо по-тежка ситуация не е мръдвал.Даже преди няколко глупости на Дянков беше тръгнал да пада с малко.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 01:56

doktora25 написа:

А я ти ми отговори, не мислиш ли че ако проектът бе американски още Костов по време на неговото управление щеше да го подпише, дори и повече да струваше, без полемики, без нищо, ама честно?

Остави го Костов на страна,той е просто един от многото "Против".Никой не може да каже категорично дали АЕЦ Белене би била изгодна сделка за нас или не,затова и толкова години не се прави нищо в тая посока.Не мисля,че проблема е в това,че проекта е свързан с Русия.Както виждаш и намерението на американците да търсяш шистов газ удари на камък и се замрази,така че едва ли,проблема с АЕЦ Белене е точно в националността на инвеститора ;)

@Styopa
Затова и споделих,че за мен най-лошият вариант е това,някога АТАКА да имат каквото и да е било участие в управлението на страната.И пак повтарям,колкото и да ненавиждам БСП и ДПС,те са със класи над тия откачалки,които могат да ни вкарат в сериозни проблеми...
Колкото до Орешарски,той със сигурност е един от малкото симпатични персони в БСП,но е много лошо,че си играе неговите игрички и сравнява два периода ( 2005 - 2009 и 2009 - 2013 ) които са коренно различни един от друг.
Ако ГЕРБ управляваха през 2005-2009 щяха да карат битка,вече за 3-ти мандат поред ! А ако бяха БСП на власт през 2009 - 2013,може би щяхме да се наредим на опашката до Гърция,Испания,Италия,Ирландия,Словения и т.н.
Последна промяна от dunavfc на 03 май 2013 02:01, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 май 2013 01:58

doktora25 написа:
styopa написа:Това с ориентирането е малко химера.Какво всъщност означава това?Сидеров ако дойде на власт и ще ходи при Дзинтао и Путин да им се моли да си построяват заводи при нас ли?
Китай имат наистина няколко инвестиционни фонда,но те си работят на местна почва.

Аз под ориентиране разбирам да си отворят пазарите за наши стоки.

А сега какво пречи?Все пак основно икономиката си ни е частна.Да не мислиш,че някой пречи на Гриша Ганчев например да продава захарни петлета на китайците.Всеки по цял свят си търси пазари и се оправя сам.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 май 2013 02:06

styopa написа:А сега какво пречи?Все пак основно икономиката си ни е частна.Да не мислиш,че някой пречи на Гриша Ганчев например да продава захарни петлета на китайците.Всеки по цял свят си търси пазари и се оправя сам.

Нали се сещаш че има едно такова животно, наречено мито и че ако китайците решат на Гриша Ганчев ще му излезе много по-евтино да ги продава на марсианците. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 май 2013 02:14

doktora25 написа:
styopa написа:А сега какво пречи?Все пак основно икономиката си ни е частна.Да не мислиш,че някой пречи на Гриша Ганчев например да продава захарни петлета на китайците.Всеки по цял свят си търси пазари и се оправя сам.

Нали се сещаш че има едно такова животно, наречено мито и че ако китайците решат на Гриша Ганчев ще му излезе много по-евтино да ги продава на марсианците. :)

Няма спор.
Обаче специално за пазари европа предлага хич не малък пазар.Малко си опира и до самия продукт дали е добър или не.Ако е лош продукта на Гриша Ганчев не виждам Сидеров как ще успее да го пласира политически на който и да било.
Смисъл такъв поне за мен има едни супер популярни лафове на политиците,а ако ги питаш какво означават и те самите трудно биха ти дали точен отговор(или поне аз за себе си със сигурност не мога да ги разбера).

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 май 2013 02:25

dunavfc написа:
Laetitia написа:ДПС либерални? И уравновесени? Сериозно ли?

А според теб,сравнение с АТАКА не са ли ?
Аз не помня Доган,Местан или някой техен виден лидер да е ходил в някоя църква и да е търсил конфронтации и провокации и да се бие с хората молещи се в храма.Нито пък помня,някой да се е помислил за бог и да е раздавал справедливост по пътищата на България..
Да, само дето такъв като Доган в една нормална страна да е:
а/ разстрелян публично
б/ в затвора доживотно. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 02:43

Laetitia написа:
dunavfc написа:
Laetitia написа:ДПС либерални? И уравновесени? Сериозно ли?

А според теб,сравнение с АТАКА не са ли ?
Аз не помня Доган,Местан или някой техен виден лидер да е ходил в някоя църква и да е търсил конфронтации и провокации и да се бие с хората молещи се в храма.Нито пък помня,някой да се е помислил за бог и да е раздавал справедливост по пътищата на България..
Да, само дето такъв като Доган в една нормална страна да е:
а/ разстрелян публично
б/ в затвора доживотно. ;)

Неговото минало няма нищо общо с начинът по който участва в политиката ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 03 май 2013 10:51

Категорично ДПС са многократно по-добра алтернатива от АТАКА ;) Те са много по либерална,уравновесена и опитна партия.

За пореден път се убеждавам колко много малоумници има в този форум...... :shock:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”