ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 15:03

suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:...не познах :)

Е, сега ти повервах ! :mrgreen:

Хахахаах ! Ти появи ли се, Душо кукурузена ! Беше ми залипсвал ....ти си един от любимците на Кашо , умира си да ви мори с детайлни разработки :)

А ти пиле шарено купи ли биретата, че вече съм в процес на очакване ?
За теб, Кашчей и ми-мито ви вече разбрахме, нема нужда да го доказваш нон-стоп. :mrgreen:

По-голям балък не съм хващал на бас :) Как ще си поркам сладичко :) ехееееей ! А, иначе Кашо ме кефи , че ви занимава с неща , които вие не разбирате :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 15:06

CSKA 78 написа:Да, Донке, в момента тече среща по Сигурността за мача с Берое, и ти си там, като пишеш през моб. телефон! Чакай да видя дали ще позная? Ти си се дегизирала като Тодоров или като Янев, а може би като някоя от чистачките на сградата?! Същинска Мата Хари си ти!! :lol: :mrgreen:

За какво ли отварям балъците в уверта ....я им взимай парите на тия Неграмотници , Белимарадончо :) хахахаха ! Ще видим какъв ще е резултата от тая среща ! Трябва всички желаещи билет от левче да могат да влязат на стадиона :) така че , ще видим дали този път нема да уцеля случайно ! :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 апр 2016 15:13

Beladona написа:Я да видим дали мача с Берое нема да се играе на Васил Левски ?! :)

Не.

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 15:15

Venko123 написа:
Beladona написа:Я да видим дали мача с Берое нема да се играе на Васил Левски ?! :)

Не.

Свърши ли срещата по Сигурността ?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 апр 2016 15:16

Не знам дали е свършила, но ще видиш, че няма да е на "Васил Левски". Просто няма за кога да го местят мача там.

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 15:20

Venko123 написа:Не знам дали е свършила, но ще видиш, че няма да е на "Васил Левски". Просто няма за кога да го местят мача там.

Е, тогава не съм съгласен , нека да свърши и тогава ще говорим . Местенето е елементарно на Васил Левски в името на това всички да гледат мача на по левче :) не ми се вярва пак Тапирщината да възрържествува . :)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 18 апр 2016 15:45

Значи, чисто теоретично имат право да преместят стадиона до 48 часа преди мача. Но освен Янев, и ние не искаме подобно нещо, единствено ушев може да реве за нещо такова.

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 15:54

ceBep написа:Значи, чисто теоретично имат право да преместят стадиона до 48 часа преди мача. Но освен Янев, и ние не искаме подобно нещо, единствено ушев може да реве за нещо такова.

Така е, ти да не мислиш , че аз искам . Все пак Здравият разум трябва да говори тук , Емо Кънев , що не можа да се пребори като и Офанзива бяха против билетите да са по левче ? Що оставихте наркомана да си наркоманства наволя ? Билетче - левче , сигурен съм , че Първата му идея е била Свободен вход ! Ама нали билетче - левче е част от Великия модел Литекс и то оно туй си знае ....

Ако твоя аватар е знакът на Офанзива , значи ти трябва да си знаел , че Офанзива бяха против Тъпанарщината билетче - левче , или ти не си от Ръководството ?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 18 апр 2016 16:00

Да, против бяхме. А що остана левче може да каже единствено ГГ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 16:04

ceBep написа:Да, против бяхме. А що остана левче може да каже единствено ГГ.

А ! Браво , Белатамарадона позна , че сте били против без да сте се официализирали по въпроса , май ( не ви чета редовно ) ... :) ами сега , помислете за нормалните фенове , които не са успяли да си купят билет , щото на ГГ дилъра му е доставил некачествена стока .

Върни се в “Архив”