ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 17 апр 2016 19:30

ugly bug написа:
Beladona написа:Мани го тоя страхливец , повтаря като папагал некви глупости вместо да ми вземе парите ....нали е сигурен , кво се насира от страх ?! :) егати картофеното сърце ..... CSKA 78 , предизвиквам те ! Сложи парици на тъпотиите си ! :)
Виж го че е умрял в кожата си .... :) други мераклии , че не е имало среща между Черепа и Дора , има ли ? :)

А ти твоята теза като какво я повтаряш?
Като латерна?

За да могат и Обречените с ипотеки да я запомнят :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 апр 2016 19:38

Beladona написа:
ugly bug написа:
Beladona написа:Мани го тоя страхливец , повтаря като папагал некви глупости вместо да ми вземе парите ....нали е сигурен , кво се насира от страх ?! :) егати картофеното сърце ..... CSKA 78 , предизвиквам те ! Сложи парици на тъпотиите си ! :)
Виж го че е умрял в кожата си .... :) други мераклии , че не е имало среща между Черепа и Дора , има ли ? :)

Като латерна?

Не са кахъри за такива като мене които са си взели живота в собствени ръце, да не се окаже накрая след всичките ти изхвърляния, че още живееш при мама и чакаш тате да ти даде пари за цигари! ;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 апр 2016 19:39

Донке, ето ти доказателство и повече не ме занимавай с глупостите си! http://www.cska.bg/%D0%B4%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-16/
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 апр 2016 19:51

CSKA 78 написа:Донке, ето ти доказателство и повече не ме занимавай с глупостите си! http://www.cska.bg/%D0%B4%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-16/

Хахахаах ! Треперете ,Баданарки , ПФК ЦСКА ще живее ! :) а ти, слагай пари на глупостите си !

ПФК ЦСКА ще бъде оздравено при всички случаи , лъжливите баданарки ще бъдат натирени в Съева дупка ( намира се малко преди Микре вдясно ) хохохохох !
Последна промяна от Beladona на 17 апр 2016 19:55, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 апр 2016 19:52

ugly bug написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:

Като латерна?

Не са кахъри за такива като мене които са си взели живота в собствени ръце, да не се окаже накрая след всичките ти изхвърляния, че още живееш при мама и чакаш тате да ти даде пари за цигари! ;)

Животът ти е в ръцете на Банката :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 апр 2016 19:54

Донке, ти си олигофрен, без извинение ! :( :|
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 апр 2016 19:57

CSKA 78 написа:Донке, ти си олигофрен, без извинение ! :( :|

CSKA78 , слагай пари на глупостите си , че не е имало среща между , Дора Милев , Зорница Лазарова и Васил Божков или марш и ти при Баданарките в Съева дупка ( както вече казах , намира се по пътя за Микре от София , свиваш вдясно на Брестница( Брестовица ) , мисля така се казваше това село ! :)

ПП Внимавай да не те баннат , щото аз един път казах на Жоки , че е ретард и ме баннаха , ще е жалко, няма да има на кой да взема парите ( макар ,че те е страх ) и да си пиша де , за мен е удоволствие да си пиша с теб ! :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 апр 2016 21:11

draki75 написа:Не си насилвай късмета! :lol:

Защо се вързваш на тая отрепка ? Не напразно са го кръстили лудия . Не го ли виждаш , че издиша от всякъде ? От една година вие как Чери щял да оздравява . В закона категорично е записано кой може да предложи оздравителен план . Това са :
1. Акционер .
2. Кредитор .
3.Служител в ПФК.
4.Синдик .

Сега ми кажи Божков в коя категория влиза ? Приближава 20 - ти и започнаха да леят помии . Не напразно вчера го посъветвах да си преинсталира Уиндолса в главата , защото с тая архаична версия е станал за смях .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2016 21:28

Old_death написа:
draki75 написа:Не си насилвай късмета! :lol:

Защо се вързваш на тая отрепка ? Не напразно са го кръстили лудия . Не го ли виждаш , че издиша от всякъде ? От една година вие как Чери щял да оздравява . В закона категорично е записано кой може да предложи оздравителен план . Това са :
1. Акционер .
2. Кредитор .
3.[strike]Служител в ПФК.[/strike] 20% от служителите (работниците) в дружеството.
4.Синдик .

Сега ми кажи Божков в коя категория влиза ? Приближава 20 - ти и започнаха да леят помии . Не напразно вчера го посъветвах да си преинсталира Уиндолса в главата , защото с тая архаична версия е станал за смях .

Казва се УиндоУс, а и Ганчев също не фигугрира в списъка на възможните оздравители-нито като акционер, нито като служител, нито като синдик, най-малко е като кредитор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 22:04

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:и после БФС не помагали!

БФС не се и опитват да помогнат на ЦСКА! Достатъчно доказателство е, поканата за дискутиране на ВЛ, след което се разбра, че крайният срок за тази лига въобще не е съобразен с обстоятелствата в ЦСКА!

Крайният срок от години е еднакъв, явно трябваше да бъде променен специално заради ЦСКА, примерно 30-и май, па първенството да се отложи с 1 месец ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”