Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
няма как да е по - слаб от Иво Иванов :Д така че да го зимат : П

Офтопик:
- Левски1914
- Контакти:
Доколкото може да се види от клипа ми допада
:):) Дано го вземем и дано Тасевски да остане и тоя полусезон
))
- Middlesbrough
- Контакти:
Левски1914 написа:Доколкото може да се види от клипа ми допада:):) Дано го вземем и дано Тасевски да остане и тоя полусезон
))
Агентът Мирчо Димитров дойде в лагера на Левски, възможен е трансфер на Дарко
Стефан Стоянов, Австрия / 13 юли 2011 14:31 Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg
Футболният мениджър Мирчо Димитров от снощи е в лагера на Левски. Импресариото е много близък с руските тимове и ще гледа спаринга между Левски и Амкар Перм.
Преди години Димитров помогна за привличането на „Герена” на Дарко Тасевски, който играеше преди това в клуб от Украйна.
Не е изключено в следващите дни да се стигне до трансфер на Тасевски в някой състав от Русия.
Преди лятната пауза Тасевски се разбра с ръководството на Левски, че ако пристигне добра оферта за него, той може да бъде продаден в чужбина. На този етап обаче македонският халф си е в Левски, а довечера ще бъде титуляр срещу Амкар Перм.
Дано не го продадем Дарко

Офтопик:
Middlesbrough написа:Левски1914 написа:Доколкото може да се види от клипа ми допада:):) Дано го вземем и дано Тасевски да остане и тоя полусезон
))
Стефан Стоянов, Австрия / 13 юли 2011 14:31 Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg
Футболният мениджър Мирчо Димитров от снощи е в лагера на Левски. Импресариото е много близък с руските тимове и ще гледа спаринга между Левски и Амкар Перм.
Преди години Димитров помогна за привличането на „Герена” на Дарко Тасевски, който играеше преди това в клуб от Украйна.
Не е изключено в следващите дни да се стигне до трансфер на Тасевски в някой състав от Русия.
Преди лятната пауза Тасевски се разбра с ръководството на Левски, че ако пристигне добра оферта за него, той може да бъде продаден в чужбина. На този етап обаче македонският халф си е в Левски, а довечера ще бъде титуляр срещу Амкар Перм.
Дано не го продадем Дарко, ако все пак си отиде задължително тряя се земе нападател или плеймейкър ! : (
ОМГ преди 3-4 дни Дарко остава, сега можел да замине за Русия, е няма такива идиоти ако го продадат.
Само Левски!
- blue avalanche
- Контакти:
Защо идването на М.Димитров в лагера трябва,непременно,да е свързано с трансфер на Дарко?Може би в Левски идва централния защитник на Спартак М?
Футболният мениджър Мирчо Димитров, който e известен с успешните си трансфери в Русия призна, че в момента никой не се интересува от халфа на Левски Дарко Тасевски, с което потвърди новината на db.
Българският агент се намира в момента в базата на сините в Австрия, но разкри, че това не е свързано с евентуална продажба на македонеца.
"В Австрия съм, но по работа с Левски. Имам свои футболисти в Амкар и дойдох да се видя с тях. Това е нормална практика за мен. Преди това бях и в Криля Советов", призна Димитров пред db.
"Тасевски може винаги да играе в Русия, но за момента никой не се интересува от него. Нямам информация довечера да има руски емисари, които да наблюдават изявите му срещу Амкар", допълни футболният агентът.
Българският агент се намира в момента в базата на сините в Австрия, но разкри, че това не е свързано с евентуална продажба на македонеца.
"В Австрия съм, но по работа с Левски. Имам свои футболисти в Амкар и дойдох да се видя с тях. Това е нормална практика за мен. Преди това бях и в Криля Советов", призна Димитров пред db.
"Тасевски може винаги да играе в Русия, но за момента никой не се интересува от него. Нямам информация довечера да има руски емисари, които да наблюдават изявите му срещу Амкар", допълни футболният агентът.
Рисп ми беше един от любимците на Championship Manager преди десетилетие. Дано го вземете за да мога да го видя и на живо 
Поне на играта беше доста добър но тогава беше на 20-22 години .
Поне на играта беше доста добър но тогава беше на 20-22 години .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
blue avalanche написа:Защо идването на М.Димитров в лагера трябва,непременно,да е свързано с трансфер на Дарко?Може би в Левски идва централния защитник на Спартак М?
Да и ДАНИ от Зенит нали?

-
седемнамалко
- Контакти:
На клипчето изглежда много стабилно, наистина впечатляващи шпагати, но "хубави шпагати" прави този, който не се е пласирал добре или е закъснял в началото. Да добавя, че клипа е от младите му години. Но при всички положения, и аз съм на мнение, че по-зле от ИИ няма как да е
Да го пуска довечера за половин час да се види дали не е забравил да тича и да подписва 
Гонзо ще остане доволен от него, сигурен съм, а щом вече е дошъл на проби, значи и той има желание да играе при нас, така че е ясен новият ни централен защитник. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!