Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Thsmith » 01 фев 2018 16:10

Ми той си е готин мениджър : )

Сега нека да не се заблуждаваме. Отбор се прави или с много пари или с търпение и без неизбежни цели и редовно захранване с по-малки суми за постепенно изграждане и създаване на играчи и отбор. Другото е изключение или временно избухване на мускули.

* Имам предвид от едно ръководно тяло. Иначе става и смесица между двата варианта и редовна смяна на водещата личност, която няма как да се справи към настоящия момент : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 фев 2018 16:38

Абе нито Моуриньо нито Гуардиола са нещо невиждано като мениджъри. Един Сам или един Пюел биха се справили и защо не по добре на тези позиции. Карло Мацоне, например е всепризнат а не е е водил голям отбор
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 01 фев 2018 19:11

Warped написа:Абе нито Моуриньо нито Гуардиола са нещо невиждано като мениджъри. Един Сам или един Пюел биха се справили и защо не по добре на тези позиции. Карло Мацоне, например е всепризнат а не е е водил голям отбор

Предполагам и мениджърът на СБА област Враца си казва същото, на мене ако ми дадат да стана СЕО на Гугъл или Майкрософт тези компании ще цъфнат. По някаква странна причина и на 3-мата никой нищо не им дава.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 фев 2018 19:13

sunscres92 написа:
Warped написа:Абе нито Моуриньо нито Гуардиола са нещо невиждано като мениджъри. Един Сам или един Пюел биха се справили и защо не по добре на тези позиции. Карло Мацоне, например е всепризнат а не е е водил голям отбор

Предполагам и мениджърът на СБА област Враца си казва същото, на мене ако ми дадат да стана СЕО на Гугъл или Майкрософт тези компании ще цъфнат. По някаква странна причина и на 3-мата никой нищо не им дава.

Това ти се получи, признавам. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 фев 2018 19:14

Без да съм запознат кой е този всепризнат Карло, изобщо не съм съгласен с горния пост. Още повече, че тактическото приравняването на треньори от рода на Моуриньо, Капело, Липи и етк с Плешо и компания е ... :lol:

---

Riyad Mahrez did not report for training at Leicester this morning, according to Sky sources.

Sources have told our reporter Rob Dorsett that Mahrez is 'depressed' after his failure to force through a move to Manchester City, and that he doesn’t feel his emotional state is strong enough to play football at the moment.

Mahrez has now missed training two days in a row and didn't feature in Leicester's 2-1 defeat to Everton on Wednesday.

Най-големият майтап ще е да загубят и 60-70 млн лири и играч едновременно :lol: Доста любопитно ще е ако Марез се покрие сега. :lol:

A.Pinochet[/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 01 фев 2018 19:20

Прав си смити - обсесивен глупако, Гуардиола надиграва тактически с5ециалния във всички мачове. Такива комплекси му е създал, че скоро може и да се самоубие, както и ти скоро ще се озовеш в някоя лудница да ти лекуват болните обсесии. :lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 фев 2018 20:11

Да сравнявяш Моуриньо с Капело или Липи е просто нелепо, както и да се сравняват те с Гуардиола ;) Тотално различни философии и начини за постигане на резултати във футболната игра! Дори може да се поспори за това колко всъщност се различават в идеите и методите си Капело и Липи, нищо че им върви етикета на италиански тактици от старата школа :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 фев 2018 23:07

SilentKiller написа:Прав си смити - обсесивен глупако, Гуардиола надиграва тактически с5ециалния във всички мачове. Такива комплекси му е създал, че скоро може и да се самоубие, както и ти скоро ще се озовеш в някоя лудница да ти лекуват болните обсесии. :lol:

Драги ми чикатило, плешивия наркоман знае само тактика на криене от допинг ченгета, ох то и това не го можеше даже. Мачкането на топка и осланянето на по-добри играчи не е тактика и никога не е била.

:lol:

Гледам изнервен изглеждаш? На какво се дължи? : )

A.Pinochet[/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 02 фев 2018 04:31

Като гледам май тебе те е хванал бяс, че във всеки втори пост изсипваш обиди срещу най-добрия мениджър от 2009г. насам и то даже в теми, в които не засягат неговата личност. Май наистина Гуардиола нещо ти е сторил на семейството, иначе няма откъде да идва подобна злоба срещу човек, който не познаваш лично. :roll:
Ама нали сам се похвали веднъж, че дядо ти бил получил медал от Франко, т.е. си поредната фашистка отрепка. :lol:
Последна промяна от SilentKiller на 02 фев 2018 14:40, променено общо 1 път.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 фев 2018 08:58

sunscres92 написа:

Охааа бая ги надценявате, особено Гуардиола. Гуардиола се доказа като добър тренер, обаче дали е по добър от Липи, Раниери или други световно признати трненьори, не бих бил толкова категоричен
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Архив”