Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 00:27

styopa написа:
GOLEADOR написа:Дали ще е като щати или федерация,но натам вървят нещата.

Което принципно за нас би било много добре.

За нас това ще бъде най-хубавото нещо,което се е случвало в многовековната ни история и се надявам,някой ден поне нашите внуци да доживеят едно такова обединение на ЕВРОПА ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 май 2013 00:57

dunavfc написа:За мен няма по малоумен вот от този за АТАКА,нищо лично към хората,които ще си дадат гласа за тази партия,просто ми се струва абсурдно и нелепо.
Ако тези хора,някога имат и минимална роля в управлението на страната,това което се случи през последните 23 год. ще ни се струва като безгрижие и просперитет !
Мразя в червата БСП,но бедите,които те могат да ни стоварят са като детска приказка пред това,което може да направят ненормалниците от АТАКА....
Дори ДПС са по добра алтернатива от "националистите".

Не съм фен на Атака , но да смяташ , че ДПС са по-добър вариант , извинявай....Нищо лично , но в ДПС грамотността липсва , а десетината им лидери са расли в инкубатора на социализма и са отгледани за нашите дни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 01:08

NOMER14 написа:
dunavfc написа:За мен няма по малоумен вот от този за АТАКА,нищо лично към хората,които ще си дадат гласа за тази партия,просто ми се струва абсурдно и нелепо.
Ако тези хора,някога имат и минимална роля в управлението на страната,това което се случи през последните 23 год. ще ни се струва като безгрижие и просперитет !
Мразя в червата БСП,но бедите,които те могат да ни стоварят са като детска приказка пред това,което може да направят ненормалниците от АТАКА....
Дори ДПС са по добра алтернатива от "националистите".

Не съм фен на Атака , но да смяташ , че ДПС са по-добър вариант , извинявай....Нищо лично , но в ДПС грамотността липсва , а десетината им лидери са расли в инкубатора на социализма и са отгледани за нашите дни.

Категорично ДПС са многократно по-добра алтернатива от АТАКА ;) Те са много по либерална,уравновесена и опитна партия.Може да крадат,да са некадърни,да си гонят техните интереси,но със сигурност нямат абсурдни идеи като колегите си от АТАКА - национализация,ориентиране към Русия и Китай за сметка на ЕС,популиски изхвърляния относно мин. заплата и мин. пенсия,отнемане на лицензи,гонене на ЕРП-та и т.н.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 май 2013 01:13

ДПС либерални? И уравновесени? Сериозно ли?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 01:15

Laetitia написа:ДПС либерални? И уравновесени? Сериозно ли?

А според теб,сравнение с АТАКА не са ли ?
Аз не помня Доган,Местан или някой техен виден лидер да е ходил в някоя църква и да е търсил конфронтации и провокации и да се бие с хората молещи се в храма.Нито пък помня,някой да се е помислил за бог и да е раздавал справедливост по пътищата на България..

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 май 2013 01:26

dunavfc написа:
Категорично ДПС са многократно по-добра алтернатива от АТАКА ;) Те са много по либерална,уравновесена и опитна партия.Може да крадат,да са некадърни,да си гонят техните интереси,но със сигурност нямат абсурдни идеи като колегите си от АТАКА - национализация,ориентиране към Русия и Китай за сметка на ЕС,популиски изхвърляния относно мин. заплата и мин. пенсия,отнемане на лицензи,гонене на ЕРП-та и т.н.

Какво лошо има към ориентирането ни към Русия и Китай? Нима целият свят до няколко години няма да е ориентиран натам?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 01:29

W84me написа:
dunavfc написа:

Какво лошо има към ориентирането ни към Русия и Китай? Нима целият свят до няколко години няма да е ориентиран натам?

А защо това,трябва да е за сметка на ЕС,САЩ или друга страна ? Не може ли да се възползваме от доброто си стратегическо положение и да "използваме" всички страни ? Защо едни страни трябва да бъдат с предимство пред други ? Аз лично,много бих се радвал,ако например една компания,реши да инвестира в България и открие завод с 1000 души персонал,без да ми пука особено дали компанията е руска,американска,израелска,немска или китайска...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 май 2013 01:35

dunavfc написа:
W84me написа:
dunavfc написа:

А защо това,трябва да е за сметка на ЕС,САЩ или друга страна ? Не може ли да се възползваме от доброто си стратегическо положение и да "използваме" всички страни ? Защо едни страни трябва да бъдат с предимство пред други ? Аз лично,много бих се радвал,ако например една компания,реши да инвестира в България и открие завод с 1000 души персонал,без да ми пука особено дали компанията е руска,американска,израелска,немска или китайска...

Естествено, почти всички сме на това мнение, но дали ББ и Костов мислят по този начин? Не 1000, 50000 работни места искаха да открият руснаците, а ББ се хвали, че е развалил тази сделка.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 май 2013 01:37

dunavfc написа:
styopa написа:
GOLEADOR написа:Дали ще е като щати или федерация,но натам вървят нещата.

Което принципно за нас би било много добре.

За нас това ще бъде най-хубавото нещо,което се е случвало в многовековната ни история и се надявам,някой ден поне нашите внуци да доживеят едно такова обединение на ЕВРОПА ;)

Е не се знае.Кризата може доста да засили този процес.Хората да си дадат сметка,че едно централизиране малко повечко на властта би донесло сигурност.Биха имали някаква сигурност,че много трудно би се получило варианта Гърция.

W84me написа:Какво лошо има към ориентирането ни към Русия и Китай? Нима целият свят до няколко години няма да е ориентиран натам?

Това с ориентирането е малко химера.Какво всъщност означава това?Сидеров ако дойде на власт и ще ходи при Дзинтао и Путин да им се моли да си построяват заводи при нас ли?
Китай имат наистина няколко инвестиционни фонда,но те си работят на местна почва.
Последна промяна от styopa на 03 май 2013 01:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 01:39

@doktora_25
Ако АЕЦ Белене беше толкова изгодна сделка за България,отдавна щеше да се направи,а не вече толкова десетилетия да предизвиква полемики и разнопосочни мнения ;) И тия 50 хил. места ми звучат толкова фантастично,че няма смисъл да се коментира...

@styopa
Рано или късно,облаците надвиснали над Европа ще отминат и тогава оптимизмът и позитивните нагласи отново ще настъпят на дневен ред сред европейците ;) Европа винаги ще бъде важен фактор в световната политика ;)
Последна промяна от dunavfc на 03 май 2013 01:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”