BGarmy написа:Такива като тебе, съм ги слушал доста време,ето фактите какви сте всъщност.![]()
Леле пич, тоя път много се изложи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BGarmy написа:Такива като тебе, съм ги слушал доста време,ето фактите какви сте всъщност.![]()
Blue World Order написа:има късмет,че пиша в момента от служебен лап топ и не съм си на компа да му извадя тонове снимки с червени мангали,негри,та и индийци
На мача с "Ливърпул" Лупи бе сложил цени от по 50 лв., които тогава звучаха още по-сериозно на фона на средна работна заплата 250, да речем. Интересно ми е как средностатистически човек да си заведе семейството, като после цял месец няма какво да яде? Кой отбор сега може да събере пълни трибуни при цени от 25 лв. за страничен и 75-80 за "А"?!
UltraBlue написа:BGarmy написа:Такива като тебе, съм ги слушал доста време,ето фактите какви сте всъщност.![]()
Леле пич, тоя път много се изложи![]()
![]()
Знаеш ли, преди около година ми се наложи да ида до Овча купел по работа. Деня беше събота и цска имаше домакински мач, вече не помня с кой.По Монте Видео знаеш ли какво циганско шествие имаше с червени шалчета, а и от факултето прииждаха. Ти си тръгнал с тея фотоколажи да ме разсмиваш ....
![]()
![]()
Нали знаеш че мога да намеря същите неща и в обратна посока- просто не мога да се начудя на глупоста ти
CSKA HOOLIGANS написа:monster1011 написа:Добра новина дойде от УЕФА - националния стадион е оправил проблема с лусковете на советлението и няма пречка Левски да играе там за ШЛ!!! Отново да се събират по 40 000 публика!
*** ZA LEFSKI DVA ZA GUNDI
Kasperle написа:Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА...![]()
За мача с Ливърпул цените бяха между 50 и 15 лева.
На вашия мач с Вердер си се влизаше за 8, на Челси - за 10.
Nikona написа:вярно ? Пише го на сайта на УЕФА едва ли си правят майтап. Ми според мене ще е добре може и да престанат с "Лебедовото езеро" в наказателното, че ми е писнало да припадат за дузпа.
Kasperle написа:Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА...![]()
За мача с Ливърпул цените бяха между 50 и 15 лева.
На вашия мач с Вердер си се влизаше за 8, на Челси - за 10.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта