Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:32

BGarmy написа:Такива като тебе, съм ги слушал доста време,ето фактите какви сте всъщност. :lol:

Леле пич, тоя път много се изложи :lol: :lol: :lol: Знаеш ли, преди около година ми се наложи да ида до Овча купел по работа. Деня беше събота и цска имаше домакински мач, вече не помня с кой.По Монте Видео знаеш ли какво циганско шествие имаше с червени шалчета, а и от факултето прииждаха. Ти си тръгнал с тея фотоколажи да ме разсмиваш .... :lol: :lol: :lol: Нали знаеш че мога да намеря същите неща и в обратна посока- просто не мога да се начудя на глупоста ти :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 12 авг 2009 13:35

има късмет,че пиша в момента от служебен лап топ и не съм си на компа да му извадя тонове снимки с червени мангали,негри,та и индийци :lol:
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:37

Blue World Order написа:има късмет,че пиша в момента от служебен лап топ и не съм си на компа да му извадя тонове снимки с червени мангали,негри,та и индийци :lol:

Бе да иде до факултето преди някое домакинство на отбора си и ще разбере истината- аз тогава неволно станах свидетел на тая гледка. Не казвам че всичките им фенове са такива, ама като ги видят такива каква ли им е реакцията на капацитетите от "Г"(ей) сектор
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 12 авг 2009 13:38

На мача с "Ливърпул" Лупи бе сложил цени от по 50 лв., които тогава звучаха още по-сериозно на фона на средна работна заплата 250, да речем. Интересно ми е как средностатистически човек да си заведе семейството, като после цял месец няма какво да яде? Кой отбор сега може да събере пълни трибуни при цени от 25 лв. за страничен и 75-80 за "А"?!

Е сега пък вие е скъпо, и сигурно синьто БФС и Батков са ви виновни за цените на билетите. Айде да не говорим за посещение на мачове, че бързо забравихте преди 1 сезон как на армията имаше мачове на които едвам събирахте по 500 човека /всъщност незнам дали и толкова имаше, май Ники Александров отвори кутия с бонбони и имаше за всички/.
Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 12 авг 2009 13:38

UltraBlue написа:
BGarmy написа:Такива като тебе, съм ги слушал доста време,ето фактите какви сте всъщност. :lol:

Леле пич, тоя път много се изложи :lol: :lol: :lol: Знаеш ли, преди около година ми се наложи да ида до Овча купел по работа. Деня беше събота и цска имаше домакински мач, вече не помня с кой.По Монте Видео знаеш ли какво циганско шествие имаше с червени шалчета, а и от факултето прииждаха. Ти си тръгнал с тея фотоколажи да ме разсмиваш .... :lol: :lol: :lol: Нали знаеш че мога да намеря същите неща и в обратна посока- просто не мога да се начудя на глупоста ти :lol:

http://www.the-supporters.hit.bg/anti.htm

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 12 авг 2009 13:49

CSKA HOOLIGANS написа:
monster1011 написа:Добра новина дойде от УЕФА - националния стадион е оправил проблема с лусковете на советлението и няма пречка Левски да играе там за ШЛ!!! Отново да се събират по 40 000 публика!

*** ZA LEFSKI DVA ZA GUNDI ;)

Хасковсkата утрепка, пак си се регистрирал с някакво супер тъпо потребителско име и пак си във форума само и единствено с мотива да дразниш! Какво да се прави - манталитет и възпитание не се наливат в кухи кратуни, то си е въпрос на природа, а при теб тя е на ниво пещерен човек :mrgreen:
Колкото по темата - и аз мисля, че ако влезем в групите на ШЛ е по-удачно да играем на "В. Левски". Все пак е в центъра и капацитетът му е с около 15 000 места по-голям от този на Герена! Колкото до безсмислените спорове, които се опитват да заформят феновете на четирибуквието, нека да си отворят инфото за последните няколко години и да видят на кой български отбор на домакинските мачове, колко хора са присъствали!!! И е време да спрат с простотиите, защото Левски винаги е имал, има и ще има повече привърженици!!! ;)
Последна промяна от The deacon на 12 авг 2009 13:55, променено общо 2 пъти.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 12 авг 2009 13:50

Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА... :lol:

За мача с Ливърпул цените бяха между 50 и 15 лева.

На вашия мач с Вердер си се влизаше за 8, на Челси - за 10.
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 12 авг 2009 13:52

Kasperle написа:Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА... :lol:

И аз мисля, че Батков е виновен за тези цени и за празния Васил Левски на мача ЦСКА - Ливърпул.
Как може на мачовете на Левски да се влиза за 8 на на ЦСКА за 15??? Батков как не те е сраммммм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

heckler
Контакти:

Re: 5ма съдии за груповата фаза

Мнениеот heckler » 12 авг 2009 13:54

Nikona написа:вярно ? Пише го на сайта на УЕФА едва ли си правят майтап. Ми според мене ще е добре може и да престанат с "Лебедовото езеро" в наказателното, че ми е писнало да припадат за дузпа.

Според мене това е причината за това решение.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:59

Kasperle написа:Божке, доживях подуенци да ме информират за цените на билетите на ЦСКА... :lol:

Осъзнаваш ли колко си смешен - ЕДВАЛИ :lol: А ти как знаеш на нашите мачове какви са цените :?: А Вердер е едно, Ливърпул- друго ....

Върни се в “Архив”