от сегашния съм сигурен, че Азпи и Кейхил ще бъдат дълго помнени, Брене също
а и Торес той си е жива легенда в отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Да видим Секса дали ще го вземем и ако да, дали ще играе до Матич или зад нападателя
THE G.A.M.E написа:JackPackage написа:Да видим Секса дали ще го вземем и ако да, дали ще играе до Матич или зад нападателя
По ми се струва, че ще е зад нападателите, като алтернатива а Оскар.
Middlesbrough написа:Мда и като дойдат мачовете срещу силните отбори , тия вискчите ще са резерви и ще играете със Иванович и Азпи като халофве и Матич зад нападателя
JackPackage написа:Middlesbrough написа:Мда и като дойдат мачовете срещу силните отбори , тия вискчите ще са резерви и ще играете със Иванович и Азпи като халофве и Матич зад нападателя
Барса и с Рамирес бек/крило ви бием, така че къв е проблема![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта