Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:07

BGarmy написа:Болини фаса за чуждите отбори,ние си гледаме нашия отбор.
Самия факт че 7 мой познати "армейци", са отишли да гледат Челси,Барса и Вердер говори кой ви пълни мачовете. :lol:
А и едва ли са били само тези 7............... :shock:

Боже, боже- абе ти наред ли си :!: :?: Не ходи ли да викаш за лузърпул преди няколко години като играха с Левски, или пък да палиш фоерверки кога Барса ни вкараха головете :!: :?: Много сте нагли чорбарите значи, безочието ви и наглоста нямат граници...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2009 13:08

ig10 написа:Нали щяхте да си играете на Герена,дето уж има лиценз.И той няма както и Българска Армия.А относно 40 000-те идват да гледат другия отбор а не Левски.Вече ако събирахте толкова на всеки мач срещу Ботев или Миньор съм съгласен,че идват заради вас. :mrgreen:

Докарайте и вие един отбор най-после,защото Динамо не е от класата да напълни стадион!
Стига сте гледали европейски футбол на гювеч! ;) :lol: ;) :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 авг 2009 13:08

Blue World Order написа:със селяните некъде толкова бяха. чорбата в София няма достатъчно фенове да напълни даже Армията,камо ли Васил Левски... техните фенове са в дълбоката провинция,неслучайно по гостувания са повече,отколкото на домакинствата на Кочинпарк :lol:

Ти що невеземеш да си изтриеш профила А? И аз съм от Левски ,но доста провокативно пишеш,та и аз съм от тая дълбока провинция както се изказа.Ама сигурно щот е 100 пъти по -добре от Европейска София :lol: :lol: :lol:

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 12 авг 2009 13:12

Blue World Order написа:със селяните некъде толкова бяха. чорбата в София няма достатъчно фенове да напълни даже Армията,камо ли Васил Левски... техните фенове са в дълбоката провинция,неслучайно по гостувания са повече,отколкото на домакинствата на Кочинпарк :lol:

Сега ли осъзна, че България е червена? :shock:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:13

durex написа:

Ти що невеземеш да си изтриеш профила А? И аз съм от Левски ,но доста провокативно пишеш,та и аз съм от тая дълбока провинция както се изказа.Ама сигурно щот е 100 пъти по -добре от Европейска София :lol: :lol: :lol:

Абе това е тъпо да се делим на софиянци и провинцията- Левски е на всички, за това е отбора на народа 8-) Дори според мен тези, дето идват от провинцията и отделят средства само и само да подкрепят отбора заслужават много повече уважение :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:15

BGarmy написа:

Сега ли осъзна, че България е червена? :shock:

България никога не е била червена и няма да бъде - ФАКТ :!: Винаги сте били малцинство и винаги ще си останете такова :!:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 авг 2009 13:16

UltraBlue написа:
durex написа:

Абе това е тъпо да се делим на софиянци и провинцията- Левски е на всички, за това е отбора на народа 8-) Дори според мен тези, дето идват от провинцията и отделят средства само и само да подкрепят отбора заслужават много повече уважение :!:

Така е ,но кажи го това на Blue World Order,който си мисли че България е само София...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:18

durex написа:
Така е ,но кажи го това на Blue World Order,който си мисли че България е само София...

Е такива елементи винаги ще има - то си им е някакъв комплекс на тях, въпреки че не мога да си обясня какво го поражда :roll:

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 12 авг 2009 13:19

ig10 написа:Нали щяхте да си играете на Герена,дето уж има лиценз.И той няма както и Българска Армия.А относно 40 000-те идват да гледат другия отбор а не Левски.Вече ако събирахте толкова на всеки мач срещу Ботев или Миньор съм съгласен,че идват заради вас. :mrgreen:

Ах, чорбета... На вас всичко трябва да ви се подава с лъжичка. На националния стадион са му дали лиценз, а не са отнели лиценза на Герена. Герена има лиценз и там ще играем срещу Дебрецен. Като ги отстраниме, тогава ще има още една инспекция за групите, като надали и тогава ще имаме проблеми. А ако изберем националния стадион, то това ще е най-вече поради факта, че капацитетът му е по-голям.

Само да уточня, че все още нямаме разрешение да играем на Герена в групите на ШЛ (тъй като ще се прави допълнителна инспекция).
Последна промяна от heckler на 12 авг 2009 13:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 12 авг 2009 13:20

На мача с "Ливърпул" Лупи бе сложил цени от по 50 лв., които тогава звучаха още по-сериозно на фона на средна работна заплата 250, да речем. Интересно ми е как средностатистически човек да си заведе семейството, като после цял месец няма какво да яде? Кой отбор сега може да събере пълни трибуни при цени от 25 лв. за страничен и 75-80 за "А"?!

Върни се в “Архив”