Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Левски-Удинезе

Мнениеот stefani » 12 авг 2009 01:07

ЕМИЛ написа:
azata написа:Голям мач беше!!!

Не просто голям.Един от най-великите в нашата богата история

Да бе Удинезе дойдоха без 7 титуляри :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 12 авг 2009 01:58

Аз също бях на този мач( даже се видях на 3 снимки :) )беше уникално наистина.Такъв мач няма как да се забрави дано тази година да има още такива мачове.
Много искам да си намеря коментара на мача само че по гонг, ако някои го има да драсне едно ЛС ще съм му много благодарен ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2009 02:35

Ама и какъв студ сме брали като гледам колко са облечени хората.Ама то от емоции не ми е отанал спомен за времето :) .
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски - Миньор (Официална тема)

Мнениеот ehh » 12 авг 2009 03:51

ЕМИЛ написа:Мачът е Миньор-Левски и трябва да е в техният форум.Все пак са домакини и трябва да ги оважаваме.

Това пък по каква логика?
Мисля, че всички теми, свързани с Левски, мястото им е тук. Независимо дали играем в Перник или Пекин.
Моята прогноза е за Х. Миньор са достатъчно корав отбор, а ще имаме мач в Европа. Винаги се отпускаме в такива моменти.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: Защитник на Спартак Пд направи първа тренировка с Левски

Мнениеот todordk » 12 авг 2009 09:18

edmon_dantes написа:
Martines написа:
edmon_dantes написа:Тази покупка означава само едно
- Живко със сигурност ще бъде продаден. Говори се за Кьолн...

ти каза невероятна новина.........

За сметка на това пък ти нищо не каза... :)

Доколкото може да се вярва на ***!

Аргиров показва добри резултати
12 август 2009 03:23
Сините решават до дни дали да привлекат бранителя
Каращият проби в Левски Емил Аргиров демонстрира силни резултати на беговите тестове. Защитникът на Спартак Пловдив засега оставя добри впечатления у треньора на сините Радко Достанич. Роденият през 1987г. десен бранител ще остане още няколко дни на Герена, преди шампионите да решат дали да го привлекат в състава си. Сините гласят Аргиров за заместник на Живко Миланов, който най-вероятно ще напусне тима до края на трансферния прозорец.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот L_Messi » 12 авг 2009 09:51

Значи, мястото на темата е точно в нашия форум, където ние левскарите си коментираме отбора и мачовете му. Миньорците могат сами да си направят тема за мача в техния и да си коментират, не ги подценявайте чак толкова :lol:
Колкото до мача - според мен Миньор се опитват да играят футбол, поне така правеха миналия сезон и при двамата си треньори, с което си спечелиха симпатиите ми. Победата миналия кръг и спечелените 3 точки навън им дават известна доза спокойствие и самочувствие, което заедно с мотивацията от факта, че излизат срещу Левски, би трябвало да е предпоставка за интересен мач. А за Левски - нашата сила е в защитата и смятам, че няма да допуснем гол. Пък напред ще видим кой измежду Христов, Йовов, Тасевски, Бардон и Зе Соарес ще накаже миньорци. Може да разчитаме и на статичните положения. Каквото и да си говорим, мача няма да е лесен, но очаквам да победим с 2:0, както миналата година. Колкото до играта - последното нещо, което очаквам е красива игра. Не това е целта на Ратко в момента, човека просто гони резултати, като най-много набляга на тактическата дисциплина.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

5ма съдии за груповата фаза

Мнениеот Nikona » 12 авг 2009 10:59

Прочетох на няколко места за 5 съдии в груповата фаза на турнирите въпроса ми е дали само за "Лига Европа" или и за ШЛ. Понеже в статията на УЕФА не пише нищо за ШЛ, а по сайтове прочетох и за 2та турнира.
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: 5ма съдии за груповата фаза

Мнениеот angelov » 12 авг 2009 11:07

По-скоро ще са само в ЛЕ. Пък и кои са тези петима, че нещо не се сещам?

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 12 авг 2009 11:11

Главен, 2ма странични и 2ма за наказателните полета + един който преди се водеше "4ти съдия", сега ще се води 6ти предполагам.
Изображение

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 12 авг 2009 11:16

нема ли да стане неква какафония от толкова много съдии... иначе не е лоша идеята да се затегнат малко мерките,щото в Европа редовно подпират големите отбори за сметка на по-малките. ше видим,но не очаквам кой знае кво,ако изобщо е вярно това...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Върни се в “Архив”