Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот pumpo » 28 сеп 2011 14:25

acmilan написа:
plovdiv_chernobql написа:Изтрита е най-голямата ФБ група с повече от 70 000 човека... :| За кво говорим изобщо? Мъчат се по всякакъв начин да прекратят действията ни, защото са безсилни, но няма да им се дадем така лесно. СЕГА ИЛИ НИКОГА!

ОСТАВКА!!!Само това мога да кажа за милиционерското правителство.

Наистина е изтрита, ушевска работа.Ако ББ е мъж за какъвто се твърди че е от обслужващия го журналистически персонал, мисля че е сега е времето да си подаде оставката и да се насрочат едни парламентарни избори, да видим ГЕРБ дали ще вземат и 10%!
Последна промяна от pumpo на 28 сеп 2011 14:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 28 сеп 2011 14:26

Вярно, че години наред сме търпели циганските издевателства и сме трупали гняв в самите нас без да реагираме. Това брутално убийство на младо българско момче отприщи недоволството на всички, които ни пука за тая държава, защото това убийство беше някакси показно, присмиващо се над българите, жестоко, самоуверено, с ясната мисъл че полицията ще си затвори очите, а медиите ще го потулят. Гнусният мангал и неговата рода явно си мислиха, че след като купуват полицаи, данъчни, съдии, прокурори, депутати, министри и по-нагоре, са недосегаеми и че за пореден път ще вземат страха на съселяните си от Катуница. Този път обаче показното убийство вдигна българите, защото Киро Циганина събира в себе всичко това, което дразни трудещият се българин: забогатял по престъпен начин, незачитащ законите, неплащащ сметки, закрилян от властта (изпълнителна, съдебна, 4-та власт), агресивен, корумпиран, мангал, действащ чрез терор и посяване на страх и т.н. Той просто не прецени, че това убийство няма да отекне само в Катуница и околността, ами в цялата държава.
Аз не смятам, че убийството е плод на някакъв сценарий. Просто Киро Циганина май се беше помислил за Бог. Сега полицията и политиците го пазят, защото ако се разприказва ще ги повлече и тях в батака. Защото той май играе с всяко правителство от 89-а до сега. Но от друга страна пазейки го, настройват хората срещу себе си. И в момента са в шах. Единственото, което им хрумва е да задушат протестите със сила. Използвайки сила те не допускат на протестите да излязат по-възрастни хора, хора с малки деца, майки (макар че на протестите във Варна видях семейство с дете в количка, баща носещ 4-годишния си син на рамене, а малкият развява българското знаме, имаше и доста възрастни хора, които искрено се просълзяваха като гледаха младежите да пеят химна).
И още нещо - никъде не успях да намеря инфо дали бащата на Ангел е разпознал шофьора като реалния убиец. Не знам защо си мисля, че тоя който е карал буса е някой от внуците на Киро Циганина или някой друг негов роднина познаващ добре Ангел и семейството му. Тоя мангал дето са го хванали и го разнасят пред медиите може би са му дали пари и са му обещали, че ще получи 10 години,от които ще излежи най-много 4 и ще го пуснат. Вече не вярвам на никоя медия, най-малко пък на полицията.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2011 14:28

pumpo написа:
acmilan написа:
plovdiv_chernobql написа:Изтрита е най-голямата ФБ група с повече от 70 000 човека... :| За кво говорим изобщо? Мъчат се по всякакъв начин да прекратят действията ни, защото са безсилни, но няма да им се дадем така лесно. СЕГА ИЛИ НИКОГА!

ОСТАВКА!!!Само това мога да кажа за милиционерското правителство.

Наистина е изтрита, ушевска работа.Ако ББ е мъж за какъвто се твърди че е от обслужващия го журналистически персонал, мисля че е сега е времето да си подаде оставката и да се насрочат едни парламентарни избори, да видим ГЕРБ дали ще вземат и 10%!

Тиквата е всичко друго,но не и мъж.В Разград му казаха какъв е,очаквам и на другите стадиони през уикенда да затвърдят тази констатация :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2011 14:37

Аз пък не искам да ме асоциират с хора скандиращи: "Циганите на сапун!".
Израснал съм на 100 метра от турската махала в Търново. В Търново липсват почти от онзи столипиновският тип цигани или онези от балканските села. Имат измазани къщички с градинки. Младежите бачкат от 16-17-годишни. Колко топка съм ритал с тях и сме си играли като деца. Сред тях имам и приятели. Не познати. Приятели. Виждал съм лошо, виждал съм и добро от тях.
Против съм циганските безчинства в Балкана и малките селца. За тея трябва затвор. Ефективни присъди и то най-строги. Не условни или такива от по 2-3 години. Човекът си гледал гроздето/ реколтата/ черешите. Ставал преди "първи петли", стоял до мръкнало. Трудил се на жегата. Не обръщал внимание на децата си заради това да ги нахрани. Най-накрая минава една каруца с мангали и съсипва всичко. Ако! го хванат, и ако! отиде на съд, и ако! получи ефективна присъда, това ще са 1-3 години, които му ги намаляват до 1 да речем. Кой е виновен? Виновникът най-накрая се оказва човека 'дето е искал да се изхранва с честен труд и да си обере реколтата, щото ако беше мангал е въпрос на една каручка и един кон.
Но това не означава, че трябва да скандирам: "Циганите на сапун", защото мангала с каручката не е събиателен образ на всички цигани.
Друг проблем е това, че са в гета. Така комунистите са управлявали по-лесно малцинствата. Сега също.
Ще може ли циганският бос да събере личните карти за изборите на всички свои събратя, ако те са из целият град? И ще остане ли скрито? Ще могат ли те да бъдат държани в социална изолация.
Практиката показва, че циганин отделил се от гетото се променя. Това е.

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 сеп 2011 14:38

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=782398
Вижте мнението на ЕС за протестите в България...Пак щяли да отпускат пари за циганите...Боже отърви ни от тея...Няма ли да се намери един свестен политик да им обясни ситуацията...Пак кражба на пари -на гърба на българския народ...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 сеп 2011 14:40

Viktor4o_Rs написа:Като почнете с тия патриотарски и надъхващи приказки как сме били трън за всички, мразели ни, завиждали ни, не знам си какво ... Това са глупави оправдания, с които на практика оправдавате некадърните ни и корумпирани политици ;) Били сме на 1300 години и кво от това, американците са на 200 и няколко, ама къде са те, къде сме ние и кой на кого завижда всъщност ? Точно на нас завиждат западняците, сигурно искат нашите заплати и цени, нашата съдебна система и нашата политическа власт :lol: :lol: :lol: Как пък всички други бивши соцдържави се оправиха, много по-големи по население и влияние от нас, как на тях не им завиждат, а на нас точно ?
Доказало се е в историята, че сме се прецаквали най-вече сами :!: Сега става същото и никакви световни конспирации не са виновни, виновни сме всички, един повече, друг по-малко, виновен до някаква степен е всеки български гражданин, а най-виновни са тези некадърници в Парламента :evil:

И как пък да не става дума за целенасочено съсипване на държавата в случая? И за какви оправдания ми говориш? Никой не е оправдан от нищо. Мразя хора с подобен начин на мислене "Ама ние сме малки и никой не ни забелязва" Глупости. Стига с това ниско самочувстие. Никой чужд ръководител не прави преценки за останалите на този принцип. Има много повече неща от тези,които се виждат на повърхността.

И разбира се,че има значение на каква възраст ни е държавата. Това само показва колко устойчиви сме като народ. Нека Хамериканците да просъществуват 1300 години като са толкова велики. С тези темпове няма да стигнат и до половината. Те в момента кретат на ръба,а какво остава за след време.
Последна промяна от sMotLiO на 28 сеп 2011 14:46, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 28 сеп 2011 14:45

Вчера някой бе пуснал едно кратко стихотворенийце тук. Признавам си, че плагиатствах идеята от него, да не се сърди, плащам две бири за идеята! :) Аз обаче, вдъхновен от него написах друго:

Циганите, не ни жалят
всичко родно те развалят
Я виж, групичка мангали
вилата ми са обрали
Е, те да влезнат и у нази
родната полиция ги пази

Виж ти, в село бабичка убили
нещо сме се заблудили
Банда цигански лица
пребили няколко деца
Ром с кола децата гази
полицията ни го пази

А дали е това измама
или работа голяма
Безбройни къщи са обрали
някой техни две запали
и пристигна журналята
да омаскари децата

Щом народът е събран
трябва да е бил пиян
Казват, не е реваншизъм
туй било расизъм
И недей да търсиш правда
ще получиш само брадва

А на циганите в махалите
им затракали зъбите
правят си сдружение
в пълно, бойно снарежение
гледат ги милиционери
всякаш са революционери

Сеят клетви против нас
да сме пукнели завчас
Да, но туй не е расизъм
туй е реваншизъм
Циганин за бой се стяга
полицаят му помага

Ако запееш химна на площада
полицай те бие, без пощада
Тая наша справедливост
мяза ми на уродливост
В родната ни демокрация
всичко е дискриминация!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 28 сеп 2011 14:48

Накой ако може да направи нова група,а до колкото знам групата е изтрита защото така бяха споменали още събота вечерта,много бързо доби популярност.До съботните новини винаги когато някоя група наближеше 5000 човека веднага във новините казваха,а сега си замълчаха.Сигурно ще има и нова създадена група,но ще видим.По важно е друго във нета се появи нещо свързано със БТВ,за три дена гледаемоста им е паднла със 27% но пак няма ни вопъл ни стон,иначе се избиваха да казват колко гледан бил някой турски сериал.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 сеп 2011 14:52

[offtopic]Много от вас говореха в предни теми: и какво като е имало комуизъм? Да не е било толкова лошо като е нямало свобода на словото и ушевите са можели да правят каквото си поискат. Е тези дни видяхме само малка част от това, което е могла да прави партията... медиен контрол, арести на свободомислещите граждани и т.н. (само чух получават глоба, а навремето се е ходило в Белене)[/offtopic]

Еми в събота квото направим, направим... дано хората не са се превърнали в овци (а ако е вярно значи си заслужават съдбата)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 28 сеп 2011 14:53

merlin написа:защото Киро Циганина събира в себе всичко това, което дразни трудещият се българин: забогатял по престъпен начин, незачитащ законите, неплащащ сметки, закрилян от властта (изпълнителна, съдебна, 4-та власт), агресивен, корумпиран, мангал, действащ чрез терор и посяване на страх и т.н. Той просто не прецени, че това убийство няма да отекне само в Катуница и околността, ами в цялата държава.
Аз не смятам, че убийството е плод на някакъв сценарий. Просто Киро Циганина май се беше помислил за Бог

Лошото е че почти във всеки град в България има по няколко такива като кирил рашков и ако днес е той утре може да е хасан,асан или петкан.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Върни се в “Архив”