milen.hristov написа:futbolqga написа:Миленчо, къде си мой човек?
1) Аз преди седмица разправях ли ти, че на Йоканович му е писнало от простотиите на Раев?
2) Аз казвах ли ви, че Йоканович иска по-дълга скамейка? Защо сега не ми разправяте, че ще се задоволи с 5-ма нови?
Още нещо - нали казваше да съдим Сираков по действията му. Първо - колко месеца му бяха нужни, за да вземе нов защитник? Нали беше за да не правим грешки - как ти се струва Милиев? А щом Милиев е достатъчно добър, то изпускането на юношата на Левски - Кавдански, не беше ли още една грешка? А това, че се бърка в работата на треньора (говоря за работата с Путинчанин)? А за египтянина какво ще кажеш? 143 минути за целия минал сезон. За целия по-минал сезон - 215 минутки. В сезона преди това - 228. Общо за цялата му кариера е изиграл 6 мача и половина. Че то и Божинов има повече минути в Манчестър сити сигурно. Да продължавам ли или най-накрая ще спреш да му даваш задник?
От кога Сираков дава парите в Левски, за да се сърдят на него, че не е взел някой.
За работата на ръководството можем да съдим май месец, когато ще сме първи и ще сме взели и купата.
ЗвиняАм са, чИ сЪ намесвЪм, ама раев ВИНАГИ е взимал.
И със сигурност знам, защо се върна.
Замириса му на руски газ.
А за кой май говориш?
Коя година?