Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Защо не наказаха Миньор?

Мнениеот v.r.s. » 11 авг 2009 14:54

Nikona написа:
Ти си просто поредното комплексарче, което освен да сипе тъпотии по форумите друго не може да измисли. Лошото е, че малоумниците като теб са много, затова и цялата ни държава е една голяма смрад. Смешко е баща ти, дето не ти е нялал малко акъл в голямата кратуна докато е можел. Сега и да се опитва нищо няма да стане, късно е.

Нито си ми на акъла нито на ч.... и това което съм постигнал, ти само може да си мечтаеш. Айде сега марш обратно към дупката, глупав примат с коеф. на интелигентност -1.

Това,че много Софиянци се местат да живеят в Перник е неоспорим факт.

И един мармот завиваше шоколада в ........
Стига сте говорили глупости. И аз чух, че направо квартали се местят в рая на земята Перник.

Това,че ти не си го чул или не ти изнася не означава,че не е вярно.Работата ми е такава,че се срещам с много хора и не малък процент от тях са софиянци преместили се да живеят в Перник.Прото аз съм очевидец на това,за което пиша,не че има някакво значение за мен кой къде живее.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Re: Боян Табаков

Мнениеот BoB0 » 11 авг 2009 14:55

Има нещо такова. Той май беше 89 набор. Демек 20 годишен, до сега трябваше да е поне в резервите. Много ги мотаме ние младежите си, докато ги вкараме в първия отбор. А всеки треньор като дойде при нас и вика, ще залагам на младите. Кви млади... 20 години вече трябва да го налагат малко по-малко в 1-вия отбор и да го продадат възможно най-бързо някъде на запад, за да си продължи кариерата. Просто в България бъдеще с футбола няма.

Потребителски аватар
koxyc
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот koxyc » 11 авг 2009 14:57

Ами аз мога да кажа, че при Ратко доста неща са различни.
Гледал съм тренировки и на Двамата и мога да кажа че Ратко
води доста по- ползотвирни. Набляга се доста на тактически занимания
и ми прави впечетление че ги юрка доста да пресиррат и да се дублират
в дефанзивен план. Докато при Велев тактическите занимания
ги водеше курифеят Хаздай. Съгласен съм че е рано за генерални
изводи, но на пръв поглед (поне в тренировъчния процес) промяната
е факт и то доста явен. Личи си амбицията и волята на Ратко да се
докаже. Голямо впечетление прави и дисциплината, която при Велев
грам я нямаше и грешките се наказваха с 20 отскока :shock:
Левски това е България !
http://www.pfclevski.eu

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 авг 2009 14:59

Ще налагаме български футболисти. С предимство наши юноши. Чужденци - само ако са с класа на българите... Чудесни лозунги! На практика продължаваме да картотекираме чужденци със съмнителни качества и "истински левскари, които са дали много", но вече не могат да се наложат дори в първенства по-слаби от българското. Пред младите перспективата е да бъдат преотстъпени в отбори, които едва оцеляват финасово или да играят по няколко минути срещу тези отбори. Резултатите са налице. В родното първенство не виждаме нищо стойностно като игра, като стил. След влизането в Шампионската лига последваха провали в ЕКТ. Случайни или закономерни? Заслужава си да се помисли. Тази година има надежда. От андорски отбор все още не можем да загубим. Не успяхме да загубим и от азърбайджански. Преди мача с "Дебрецен" заявихме гордо, че ще играем в Европа до Нова година. Според мен невлизането в групите на Шампионската лига е нов провал. Но влизането е свързано и с успешна селекция. Част от нея, особено при невпечатляващ бююджет, е и успешното налагане на футболисти от собствената школа. Но... Дано не се налага често да обвиняваме някои, че са забравили откъде са тръгнали или искат много пари за да се завърнат в родното гвнездо. Успех срещу "Дебрецен"!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 11 авг 2009 15:12

Какво ще кажете за Андреас Васев?
Имате ли впечатления от него.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Защо не наказаха Миньор?

Мнениеот mistreated » 11 авг 2009 15:14

Nikona написа:Нито си ми на акъла нито на ч.... и това което съм постигнал, ти само може да си мечтаеш.

Както казах - комплексар!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2009 15:19

valkata_levski написа:Какво ще кажете за Андреас Васев?
Имате ли впечатления от него.

Аз лично не.Но ако ти имаш заповядай.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 11 авг 2009 15:20

Андреас Васев само като име съм го чувал. Дай повече инфо за това момче!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 11 авг 2009 15:23

искам Боян в първия отбор и то незабавно,защо ни е този Ортега след като имаме Цачев и Боян?!?.....и те ще станат на по 20-22 години и тогава чак ще играят в първия отбор......много тъпо!Години наред е така и така ще си продължаваме:(
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

shammi
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот shammi » 11 авг 2009 15:28

Много мой близък работи там - брой го първа линия роднина.....гаранция е тази информация.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Върни се в “Архив”