Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот iori » 11 авг 2009 13:22

На твоето предчувствие ще отговоря така: за да има много контузии трябва да играят не футбол,а примерно кеч! Всичко идва от възпитанието и манталитета на играчите,все си мисля че близостта на Перник до столицата е помогнала малко за повишаването и на двете!От друга страна.като гледах псевдофеновете в жълто какво правят в Симитли силно се съмнявам,че поне малко са се култивирали!
Народа е рекъл: ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА!!! ;)[/quote]

Та вие ли сте за пример? Където ходите там чупите, аз незнам каква е ваща култура, като сте от София не сте чак толкова културни. По големи комплексари от вас няма, и по големи лумпени (столичани)
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот tprodanov » 11 авг 2009 13:24

Научи се да пишеш първо.
После, понеже защитаваш пернишките отрепки, като посрещаш някого на гарата с камъни, после нямаш право да се оплакваш, че те гонят.

И да, ние сме за пример. Факт е, че все при нас се напъвате...

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Защо не наказаха Миньор?

Мнениеот Nikona » 11 авг 2009 13:30

Ти си просто поредното комплексарче, което освен да сипе тъпотии по форумите друго не може да измисли. Лошото е, че малоумниците като теб са много, затова и цялата ни държава е една голяма смрад. Смешко е баща ти, дето не ти е нялал малко акъл в голямата кратуна докато е можел. Сега и да се опитва нищо няма да стане, късно е.

Нито си ми на акъла нито на ч.... и това което съм постигнал, ти само може да си мечтаеш. Айде сега марш обратно към дупката, глупав примат с коеф. на интелигентност -1.

Това,че много Софиянци се местат да живеят в Перник е неоспорим факт.

И един мармот завиваше шоколада в ........
Стига сте говорили глупости. И аз чух, че направо квартали се местят в рая на земята Перник.
Изображение

raikonen22
Контакти:

Боян Табаков

Мнениеот raikonen22 » 11 авг 2009 14:00

Може ли някой да даде инфо за Табаков? Гледам, че вчера не е играл за дубъла, изобщо там ли тренира? Да не е преотсъпен някъде или пък да е контузен? За мен е безспорен талант, но едва ли сръбски треньор ще му обърне внимание.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Re: Боян Табаков

Мнениеот valkata_levski » 11 авг 2009 14:14

Може ли да напишеш състава на Левски от мача на дубъла.

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 11 авг 2009 14:18

Мисля че е контузен, така бях чел някъде.Иначе е безспорен факт, че има талант да играе в мъжкия отбор, даже очкавах този сезон 2мата с Боби Балджииски да почнат тренировки с мъжкия отбор.

Потребителски аватар
koxyc
Контакти:

Мнениеот koxyc » 11 авг 2009 14:21

Евала за темата.
Аз съм от хората които от време на време гледат и тренировките както на мъжете така и на юношите.
Боян за мен е изключителен талант. Униклно силен и точен шут, нюх към гола и чувство за пласиране.
Техничен и бърз. Всичко каквото може да се желае от нападател. Миналия сезон вкара 4 гола на ЦСКА
при двубойте и в двете възрастови групи в които игра. Днес ще ходя на тренировката на мъжете от 18:30
и ще поразпитам какво става с него. Неведнъж съм разговарял с Гиби и той също много му се радва.
Дано Гонзо да го пребазира при дубъла а защо не догодина и в мъжете. На мен лично ми напомня адски много
на Валери когато беше при старшата.

от valkata_levski на 11 Авг 2009 12:14

Може ли да напишеш състава на Левски от мача на дубъла.

PFC Levski: Ivailo Vasilev, Daniel Nikolov, Simeon Ivanov, Stilian Nikolov, Zivko Atanasov, Georgi Angelov, Pavel Petkov, Valentin Milenov, Kostadin Adzhov, Borislav Baldzhiiski, Andreas Vasev (Ianislav Ivanov, Ronald Donev, Ivan Goranov, Mishel Georgiev).
Coach: Viktorio Pavlov
Левски това е България !
http://www.pfclevski.eu

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2009 14:22

valkata_levski написа:Може ли да напишеш състава на Левски от мача на дубъла.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=85881

Заповядай ;) ;) И само Левски

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 11 авг 2009 14:31

А истина ли е, че е "надут пуяк" сред младежите. Бая скандали имаше с него миналата година. Никога не ми остава време да ги гледам младежите, а ми е интерестно кво става с тях. Лошо, че имаме толко много централни защитници в момента. Иначе Матераци много ми харесва. Високо, стройно момче. Дано има бъдеще при нас.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2009 14:41

BoB0 написа:А истина ли е, че е "надут пуяк" сред младежите. Бая скандали имаше с него миналата година. Никога не ми остава време да ги гледам младежите, а ми е интерестно кво става с тях. Лошо, че имаме толко много централни защитници в момента. Иначе Матераци много ми харесва. Високо, стройно момче. Дано има бъдеще при нас.

Да истина е ,че е надут пуяк.но определено е голмайстор.Вкарва от всякъде и по много.Но също така е и факт ,че който и да е треньор на Левски неиска и да чуе за Боян Табаков

Върни се в “Архив”