Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

macko_razbivach
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот macko_razbivach » 28 сеп 2011 13:40

Не вярвам да е сценарий, никой не е знаел как ще реагират хората.. Такива неща стават отдавна в БГ, сега за пръв път се вдигнаха всички масово.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 сеп 2011 13:55

[offtopic]
megan fox написа:
za nas e toj religiq написа: Май прекалено много си се взел на сериозно ми се струва :lol: Ти знаеш всичко а ние сме коне с капаци и пасем у нивата :lol: Незнам дали въобще има някой в тая ш,,,, държава който да не знае че Костов и ко обраха държавата а по доло споменатите довършиха народа :x И все пак си прав държавата е на това дередже заради Костов , а народа заради СИК, МИК, ДИК и всички подобни ;) Е радвай се на "завидното си положение " , а простолюдието кучетата да го дъвчат ! Ти си абсолютен символ на робско мислене , и за жалост има много такива като теб :roll: Кво ти пука че твоите "комири" са убили дузина народ , изгърбили са половината дребен бизнес и са постигнали своето с мачкане на всичко по пътя им :?: Оффф забравих , важното е кръсника да дава кинти , пък кво значение има от къде и как са придобити :roll:

Определено не знам всичко, но понеже съм пораснал в тези среди знам доста повече от масовите хора. Познавам доста от тези хора лично и знам за какво стават въпрос. Знам как братя Джанкови преватизираха Софийския хлебозавод и каква врътка се направи с него, знам как ТИМ преватизираха Химимпорт, знам как бе преватизиран Кремиковци, знам как беше преватизирана авиокомпания Балкан (все пак ТИМ искаха да я купят, но я дадоха на Гад Зееви), знам кой намаза най-много от пирамидите и как бе фалирана умишлено Първа частна банка, знам и за други мастити предприятия какви врътки бяха и най-важното - знам за какви комисионни ставаше въпрос, докато тези предприятия се продаваха за жълти стотинки, понякога и за по 1 долар.

И най-важното: Знам, че докато власт имащите се лакомяха да откраднат колкото може повече, точно в онези времена изпуснаха да отрежат главите на трибуквините групировка, без значение за коя от тях става въпрос. Тогава в България бяха смутни времена и по-маститите мутри използваха това!

И не, не робувам на никого. Кръстиника ми го виждам не повече от 2-3 пъти в годината и честно да си кажа искам да стоя настрана от тези неща, от тази среда! Веднъж съм бил отвличан, още веднъж опитваха да ме отвличат и от опит знам, че може и да имаш много влиятелни познатии приятели, но докато се разхождаш по улицата примерно с гаджето си могат спокойно да ти светят маслото и влиятелните ти приятели няма какво да направят по въпроса! Затова от години гледам да не парадирам с това кой ми е кръстник и гледам да стоя настрана от тази среда!

А колкото до убитите хора... нали ти е ясно, че не бяха убивани случайни хора, които си бачкат за 500-600 лева на месец. Бяха убивани други мутри и мафиоти! Е едва ли ти липсват. А и в това отношение Варна определено не е като София, където имаше времена, когато показните убийства бяха станали ежедневие! И да, ТИМ имат пръст в едно от знаковите убийства в България, но само в 1! В кое... разбира се, няма да кажа!

Виж, не ми пука кой какъв е. Ама тия мизерници от ТИМ спряха полетите на wizzair до Варна :/[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 сеп 2011 13:55

mormona написа:Имам някои идеи но те са твърде конспиративни и са ми странни за такава малка и невзрачна страна като наща. На 1330 години сме и това можеби дразни някои и в Европа и по света... Ако стигнем до гражданска воина изхода е ясен. Ще се разцепим на северна и южна България. И после незнам какво ще правим. Изказванията обаче по медиите ми напомнят ва Югославия. Християни готови за битка и после по чернички араби и те готови за битка.... Тука сме българи и цигани и едните няма да победят другите докраи. Работата е там , че трябва да се насочим към парламента... ! Те направиха това което става досега и ще става! И незнам защо винаги като тръгнем да влизаме в парламента има кордони с полиция отпред? Какво пречи да се групираме и някои ден примерно в 1-2 нощес или 1-2 наобяд , докато са още вътре , да нападнем!? Няма да се е групирала и полицията дори !!!
Зависи каво искаме. Искаме ли да влезем в парламента и да покажем , че не сме Рая Покорна.... и това да се помни от сички които прекрачват входа занапред :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Това е самата истина. Трън сме в очите на не един или двама. Планът Ран-Ът целеше тоталната разруха на държавата. Много хора нямат интерес България да продължава да расте и да се развива,защото евентуално един ден бихме се превърнали в сериозен фактор не само в Европа,но и в света. Може да сме малка по територия държава,но сме способни на големи неща и това всички го знаят.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 сеп 2011 13:58

mormona написа:http://darikradio.bg/

А ве пускам ама като чуя тази флегматичната журналистка и направо не издържах и го спрях.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 сеп 2011 14:05

Като почнете с тия патриотарски и надъхващи приказки как сме били трън за всички, мразели ни, завиждали ни, не знам си какво ... Това са глупави оправдания, с които на практика оправдавате некадърните ни и корумпирани политици ;) Били сме на 1300 години и кво от това, американците са на 200 и няколко, ама къде са те, къде сме ние и кой на кого завижда всъщност ? Точно на нас завиждат западняците, сигурно искат нашите заплати и цени, нашата съдебна система и нашата политическа власт :lol: :lol: :lol: Как пък всички други бивши соцдържави се оправиха, много по-големи по население и влияние от нас, как на тях не им завиждат, а на нас точно ?
Доказало се е в историята, че сме се прецаквали най-вече сами :!: Сега става същото и никакви световни конспирации не са виновни, виновни сме всички, един повече, друг по-малко, виновен до някаква степен е всеки български гражданин, а най-виновни са тези некадърници в Парламента :evil:
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 28 сеп 2011 14:11

Полицията в Димитровград арестува 56-годишен жител на ромския квартал "Изгрев", който разпространявал неверни слухове и всявал паника сред своите събратя, съобщиха от ОДП-Хасково.

Във вторник вечер той пуснал слух сред съкварталците си, че към тях идват рокери от Пловдив, за да се саморазправят.

Десетки хора от двата ромски квартала в Димитровград излезли на улиците, за да се бранят, а на тел. 112 са получени два сигнала. На място са изпратени полицейски патрули.

След като разбрали, че слуховете не са верни, половин час по-късно ромите се прибрали по къщите си, а в кварталите останали да дежурят служители на реда.

Задържаният мъж ще отнесе акт за подбуда и нарушаване на обществения ред, уточниха от полицията.

Сигурен съм,че на този а и на много други такива като него в останалата част от страната им е платено да го направят това.Всичко започна спонтаннно,но май тези събития дойдоха дюшеш за някои в тази държава.

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 28 сеп 2011 14:12

Изтрита е най-голямата ФБ група с повече от 70 000 човека... :| За кво говорим изобщо? Мъчат се по всякакъв начин да прекратят действията ни, защото са безсилни, но няма да им се дадем така лесно. СЕГА ИЛИ НИКОГА!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 28 сеп 2011 14:13

Слави, не с циганите, не и срещу феновете!

На човек ставането сутрин му е най-трудно. Еле пък на мен. Освен GSM-ите, си нагласям и телевизора да се включва в 9. Него не мога да го стигна. Затова винаги той ме събужда. Тази сутрин ме събуди с ужасяваща циганска реч. Някой се канеше да реже глави! Български! Отворих си едното око и гледам ром със запасан нож пред камерите на "Нова телевизия". До него идеолог от "Столипиново" с по-малко зъби в устата от буквите в името на квартала му, размахва сопа и се заканва, че "почват българите". Кой почвате, бе ваш'та...

Ама как няма да почват, когато от национален ефир във вторник вечерта на циганите им поникнаха крила. Посадиха им ги Слави Трифонов и Миролюба Бенатова с антибългарското си поведение. За всичко в тази страна видите ли виновни били футболните фенове. Е тук вече прекалихте! Сгафихте жестоко, самоубихте се като тв-професионалисти, взимайки страната на един циганин, разпоредил убийството на българско момче. Защото този неграмотник дето го прибраха не е дал на своя глава газта. На него някой му е създал чувство за ненаказуемост, "възпитал" го е да мрази гяурите, възхищава се на Царя си, който може да прати гавазите да застигнат кола на НАЦИОНАЛНА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ и да отнеме от репортера ЗАКОННО ЗАСНЕТА ЛЕНТА. Само защото на Циганина не му харесвало.

Да, агитките са виновни за всичко. За всичко случващо се днес. Те са телевизорът, който ще събуди обществото, на което са му заглушили душевните GSM-и така, както аз моря моите, когато не искам да се събуждам. Младите хора на България обаче искат да я събудят. И това, че са от Ботев, Левски, Локо (Пд), Черно море, Берое или ЦСКА не е вина. Това е само доказателство, че те първо обичат, а след това мразят. Обичат отбора си, мразят другото. Обичат България, мразят враговете и. И затова поставиха ребром въпроса с циганите, защото държавата спи. Спим ние като общество, в което не можеш да видиш ром да си дупчи билета в автобуса, да си изучи децата, да ги научи, че на 9 години трябва да са в четърти клас, а не в родилното! Ние сме общество, в което сме позволили на една неграмотна прослойка да върти официална търговия с жени, само защото това и било в...традициите. Да официализираме тогава и канибализма, той също е начин на живот за много племена!? Живеем в България, в която не малцинствата, а ние сме принудени да се интегрираме към техния порочен начин на живот.

Едни млади хора от агитките на най-големите отбори на България заразиха с примера си десетки хиляди други младежи и всички те излязоха на протест. Излязоха да си поискат България. И в една от националните телевизии на същата тази България ги изкараха лумпени. Извинявайте, но така наричаха и онези фенове, които нахлуха в студените Жанвиденови дни в Парламента и сложиха с бунта си точка на разсипването на България. Днес синовете им продължават делото на бащите. Само че тогава резултатите от въстанието ги обраха такива като Слави Трифонов, които си продаваха албумите с възрожденски песни, мислейки, че като направиш римейк на "Вятър ечи, Балкан стене" ще промениш колелото на историята.

Днес, ако за нещо Дългия е прав, то е, че наистина е време да изхвърлим боклука. Първо от гетата, а след това и от национален ефир. И единия, и другия боклук обаче го е страх от момчетата в агитките. Защо ли?

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2011 14:21

plovdiv_chernobql написа:Изтрита е най-голямата ФБ група с повече от 70 000 човека... :| За кво говорим изобщо? Мъчат се по всякакъв начин да прекратят действията ни, защото са безсилни, но няма да им се дадем така лесно. СЕГА ИЛИ НИКОГА!

ОСТАВКА!!!Само това мога да кажа за милиционерското правителство.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2011 14:23

pumpo написа:
Слави, не с циганите, не и срещу феновете!

На човек ставането сутрин му е най-трудно. Еле пък на мен. Освен GSM-ите, си нагласям и телевизора да се включва в 9. Него не мога да го стигна. Затова винаги той ме събужда. Тази сутрин ме събуди с ужасяваща циганска реч. Някой се канеше да реже глави! Български! Отворих си едното око и гледам ром със запасан нож пред камерите на "Нова телевизия". До него идеолог от "Столипиново" с по-малко зъби в устата от буквите в името на квартала му, размахва сопа и се заканва, че "почват българите". Кой почвате, бе ваш'та...

Ама как няма да почват, когато от национален ефир във вторник вечерта на циганите им поникнаха крила. Посадиха им ги Слави Трифонов и Миролюба Бенатова с антибългарското си поведение. За всичко в тази страна видите ли виновни били футболните фенове. Е тук вече прекалихте! Сгафихте жестоко, самоубихте се като тв-професионалисти, взимайки страната на един циганин, разпоредил убийството на българско момче. Защото този неграмотник дето го прибраха не е дал на своя глава газта. На него някой му е създал чувство за ненаказуемост, "възпитал" го е да мрази гяурите, възхищава се на Царя си, който може да прати гавазите да застигнат кола на НАЦИОНАЛНА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ и да отнеме от репортера ЗАКОННО ЗАСНЕТА ЛЕНТА. Само защото на Циганина не му харесвало.

Да, агитките са виновни за всичко. За всичко случващо се днес. Те са телевизорът, който ще събуди обществото, на което са му заглушили душевните GSM-и така, както аз моря моите, когато не искам да се събуждам. Младите хора на България обаче искат да я събудят. И това, че са от Ботев, Левски, Локо (Пд), Черно море, Берое или ЦСКА не е вина. Това е само доказателство, че те първо обичат, а след това мразят. Обичат отбора си, мразят другото. Обичат България, мразят враговете и. И затова поставиха ребром въпроса с циганите, защото държавата спи. Спим ние като общество, в което не можеш да видиш ром да си дупчи билета в автобуса, да си изучи децата, да ги научи, че на 9 години трябва да са в четърти клас, а не в родилното! Ние сме общество, в което сме позволили на една неграмотна прослойка да върти официална търговия с жени, само защото това и било в...традициите. Да официализираме тогава и канибализма, той също е начин на живот за много племена!? Живеем в България, в която не малцинствата, а ние сме принудени да се интегрираме към техния порочен начин на живот.

Едни млади хора от агитките на най-големите отбори на България заразиха с примера си десетки хиляди други младежи и всички те излязоха на протест. Излязоха да си поискат България. И в една от националните телевизии на същата тази България ги изкараха лумпени. Извинявайте, но така наричаха и онези фенове, които нахлуха в студените Жанвиденови дни в Парламента и сложиха с бунта си точка на разсипването на България. Днес синовете им продължават делото на бащите. Само че тогава резултатите от въстанието ги обраха такива като Слави Трифонов, които си продаваха албумите с възрожденски песни, мислейки, че като направиш римейк на "Вятър ечи, Балкан стене" ще промениш колелото на историята.

Днес, ако за нещо Дългия е прав, то е, че наистина е време да изхвърлим боклука. Първо от гетата, а след това и от национален ефир. И единия, и другия боклук обаче го е страх от момчетата в агитките. Защо ли?

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

Владо Зарков никога не съм го харесвал,но статията му е прекрасна и лоша дума за него повече няма да кажа!!!Поклон!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”