pesho_1913 написа:Много хубав мач се получи. Червените картони си бяха абсолютно заслужени, но според мен единствената грешка на съдията беше при отменения гол на Паули.. а това реши целия мач
Защо да е било грешка бе човек

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pesho_1913 написа:Много хубав мач се получи. Червените картони си бяха абсолютно заслужени, но според мен единствената грешка на съдията беше при отменения гол на Паули.. а това реши целия мач
Madridist написа:Тъй като не гледам мача, някой може ли да обясни с две -три изречения какво е станало на мача на Санкт Паули и Шалке 04
Madridist написа:Питаш ли ме мен, след като Раул ми е любимият играчБолна тема
![]()
tatusindo написа:pesho_1913 написа:Много хубав мач се получи. Червените картони си бяха абсолютно заслужени, но според мен единствената грешка на съдията беше при отменения гол на Паули.. а това реши целия мач
Защо да е било грешка бе човекФутболиста е в засада и влияе на вратаря по отношение къде да се хвърли
И го подлъга съответно дори без да докосва топката.....
MCMXIII написа:tatusindo написа:pesho_1913 написа:Много хубав мач се получи. Червените картони си бяха абсолютно заслужени, но според мен единствената грешка на съдията беше при отменения гол на Паули.. а това реши целия мач
Защо да е било грешка бе човекФутболиста е в засада и влияе на вратаря по отношение къде да се хвърли
И го подлъга съответно дори без да докосва топката.....
Аз също мисля, че съдията правилно отмени гола. Наистина играчът влияеше на играта.
П.П. Пешо, ти да не си фен на Санкт Паули?
BAYERNBG написа:Шалке 04 може да стигне до финала в ШЛ. Раул заслужава да вдигне купата.
enguerino написа: Мисля си че доста надценявате Шалке. Да те са на четвъртфинал, но досега в турнира не са се изправяли срещу нито един от грандовете на Европа![]()
MCMXIII написа:enguerino написа: Мисля си че доста надценявате Шалке. Да те са на четвъртфинал, но досега в турнира не са се изправяли срещу нито един от грандовете на Европа![]()
Не ги надценяваме! Просто казваме, какво ни се иска
BAYERNBG написа:Борусия Дортмунд разби Хановер 96 и вече уверено гледа към титлата в Германия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта