Groucho написа:doktora25 написа:Реших, ще вземем Мбапе на лято!
По-добре вземете един Плейстейшън на Нойер. Да цъка във виртуалната реалност либеро и да се съсредоточи повече върху пазенето във физическата реалност

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:doktora25 написа:Реших, ще вземем Мбапе на лято!
По-добре вземете един Плейстейшън на Нойер. Да цъка във виртуалната реалност либеро и да се съсредоточи повече върху пазенето във физическата реалност
doktora25 написа:Реших, ще вземем Мбапе на лято!
locke написа:[
Ако бием - заслугата е на Тухел
Ако паднем - вината е на Вернер
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
Groucho написа:Абрама ще получи главоболие за похарчените 230 милиона, ако се вземе ШЛ, а повечето от новите имат само теоретичен принос за събитието.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Тимо с два гола за 2:2 в редовното време срещу Байерн на финалето и после Хавертс ги попарва в 120-тата за максимален ефект.
rhaegar написа:Groucho написа:Абрама ще получи главоболие за похарчените 230 милиона, ако се вземе ШЛ, а повечето от новите имат само теоретичен принос за събитието.
Тимо с два гола за 2:2 в редовното време срещу Байерн на финалето и после Хавертс ги попарва в 120-тата за максимален ефект.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта