Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: Валери Божинов се разбра с Левски

Мнениеот MAЙOPA » 01 фев 2014 01:02

Казвам с гордост просълзен добре дошъл на ВЕЛЕРИ ВЕЛИКИ БОЖИНОВ в ЕВРО ЛЕВСКИ,най-големият БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ в историята ни,най-голяма модна икона и с най-красивата жена. :P :P :P
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Tommi » 01 фев 2014 01:09

Той не иска в Левски, само че никъде другаде не го искаха и накрая ние го приютихме. :roll: И го взехме за 6 месеца, колкото да има къде да поддържа форма до новия сезон... Може да пишеме един минус на Ицо Йовов за тази сделка. Вместо да намерят някой, който да подава на Генков или Макриев, те се занимават с Божинов.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 фев 2014 01:15

Приятел в нужда се познава, а Йово и Божи са доста добри такива, кофти че Левски единственото нещо,което може да спечели от цялата работа е ако той вкара поне 10 гола
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 01 фев 2014 01:15

Тъпи шегички безброй може да пишете ама всички знаете ,че Валери е голям талант с тъпо мислене факт !!! И много добре знаете,че в А група ще си ги ниже !!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 фев 2014 01:19

MiG31 написа:Към този час 0 часа и 34 минути , трансферния пазар в Италия още не е затворил както и в цяла Западна Европа .

Ей не се научихте, че за свободни агенти е отворен по всяко време

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 01 фев 2014 01:23

Да са живи и здрави, дано им стигне времето да го докарат до някаква игрова форма. По-добре да беше се захванал с мода, за друго няма качества. Ако ПФК Левски му възроди кариерата в краткият период до лятото, да се замисли дали не е по-добре да остане . Не всичко е пари, липсва му престиж, много, ако спечели трофей с Левски, да не тръгва да бяга за 5 хиляди евра повече, а да поработи върху имиджа си и за отбора , който му подаде сламката....съмняваме това, но знае ли човек. Има време да привлечете и Манолев...тогава купата ви е вързана в кърпа, а и оставате в борбата за титлата :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 фев 2014 01:26

Честито :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 01 фев 2014 01:34

от eelche на 21 Яну 2014 18:05

Благодаря на колегите левскари,които мислят като мен,че с евентуален трансфер на Божинов затваряме устите на всичките си противници в България и слагаме в малкия си джоб евро Лудогорец и възродените от пепелта ЦСКА :lol:

Валери ще възроди кариерата си при нас,а талантът си е талант,защото в природата нищо не се губи!Ще си промени и мисленето и ще има късмет да играе в ЕКТ,както и да дигне купа в края на сезон 2013/14 ;)

Божинов ще бъде играч от класата на Гарра Дембеле и се надявам най-сетне да решим проблемите си в атака :roll:

ВАЛЕРИ,ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЛЕВСКИ
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 фев 2014 01:35

Айде честит да ни е Божинов.Дано опровергае всички и бъде важна част от отбора.

[offtopic]Гледам Ралка как се радва на една кола за бала и си мисля как ценностите в тоя свят се преобърнаха тотално. Нищо лично, Ралке. Сигурно не само мислиш само ти по такъв начин. Просто ми е чудно как вече колата за бала стана по-важна от самия бал.... и всичкото заради някакви си 5 мин слава и рокля за 1000 лева, която ще се носи 4 часа в този живот. Не искам да съдя никого, не съм и образец за морал..... просто ми стана интересно като видях от какво се вълнува младежта сега. В 12 клас не ми пукаше за бала, не отидох и на втора бална, защото бях обсебен от мисълта да се представя добре на изпитите и да ме приемат медицина. Днес нещата стоят друго яче... нищо, живи и здрави да сте, дано с времето успеете да си наредите правилно приоритетие в живота! :)[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 фев 2014 01:36

Елче за да играе в ЕКТ трябва да поднови договора с Левски, а дали ще поднови договора с Левски никой не може да каже.

Върни се в “Архив”