Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Eminem » 18 юни 2013 22:50

MCMXIII написа:Това да не е тъмносиньо сърце?

Напълно възможно е тоя да се е включил във виковете.

Ето ви доказателство, че имаше цскари, които защитаваха Сидеров.
http://kanal3.bg/?v=12462
Точно след 37 мин. се чува два пъти КЗЛ.
Сигурно има и още такива моменти.
Последна промяна от Eminem на 18 юни 2013 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Как ГЕРБ отряза Пеевски преди 4 години

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 22:54

ПФК Лудогорец написа:Господин Пеевски е честен човек. Колкото и да ни мразите в ДПС има честни хора, които работят за интереса на българските граждани ;)

Не,няма такива хора,не го ли разбрахте за 23 год. ? Делиормана не е мръднал изобщо пред последните 23 год. Какво направиха за вас ? Предполагам си българин от турски произход,ако е така,бих искал да знам,каква е причината,да не гласувате за други партии освен ДПС ?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 18 юни 2013 22:55

Точно така, чува се след 37 мин.
ГЛАСЪТ НА АТАКИСТА КАЗВА:
"К*Р ЗА ЛЕВСКИ!"
Интересно кой Левски има предвид?!?!?!

daniel875
Контакти:

Знаци в хаоса

Мнениеот daniel875 » 18 юни 2013 23:17

Всички виждаме какво се случва около нас. С две думи - заради безумията на новите управляващи трябва да забравим престъпленията на предишните?! Сякаш не е имало „Мишо Бирата“, “Ало, Ваньо“, Митко Каратиста от ЧЕЗ, карето за белот, личната нарко-ГДБОП, пробити телефони, фалшиви бюлетини, „калинки“, държавно-частни самолети, рекет върху бизнеса, данък върху лихвите по влоговете, геноцид срещу старите и обикновените българи? Срещу целия „лош човешки материал“...

Да се върнем обаче на нашите си теми. Надявам се, че най-сетне мислещите привърженици на ЦСКА са разбрали защо толкова време настоявам за активна гражданска намеса в съдбата на клуба. Отговорът е на улицата. И през февруари срещу Бойко Борисов, и сега срещу неговите наследници на жълтите павета. Просто и ясно като две и две четири и дори „султанът“ Ердоган не може да пребори тази аксиома. Излязат ли хората – всяка власт рано или късно отива на майната си. Само една стотна или дори хилядна от гражданския потенциал на „червената общност“ да бе влязла в действие и „боклуците“ отдавна щяха да бъдат в канализацията.

Да, ама не, както казваше старият агент Петко Бочаров. Намериха се пишман „легитимисти“ и „модернисти“, с една дума – пълни кретени и отгоре, които объркаха масовите „армейци“ с лакардии по Търговския закон. И изкараха, че всяка обществена намеса отдолу в съдбата на „фирма“ ЦСКА представлява едва ли не нарушение на Конституцията. Нарочиха ни за революционери, болшевики, партизани, заговорници, превратаджии, национализатори и т.н.

А елементарната истина е, че тези „петковци“ обслужваха каузата на „гърнетата“. Някои дребни тарикати - срещу жълти стотинки, други едри тъпанари – безплатно, поради клинична глупост.

За кой път да ви го кажа – историческа, национална и социална институция като ЦСКА не може да бъде абсолютно притежание на когото и да било. Това не е бакалница, фабрика, дори компания! Това е родовата памет и ценностната Библия на милиони българи от десет поколения. Наследил съм каузата от баща ми, предал съм я на сина ми, той ще я продължи към потомците. И тук не играе никакъв „собственик“. Който иска да притежава свещената реликва, ще плаща и ще козирува. Като армейския генерал Добри Джуров!

И затова никога няма да приема жалкото скимтене на подлогите около „букви“ и „алинеи“, чрез което те правеха и правят „свирки“ на пернишките „боклуци“. И, хайде да се разберем веднъж завинаги. За какви пари, жертви и заслуги става дума при Борисов и Иванов? Бъдете сигурни, че каквото са инвестирали, а то е пет пъти по-малко от афишираното, те са го изкарали с лихвата и отгоре. Няма защо да се връщам към познатите казуси за продадени титли, точни резултати, криминални трансфери, надписани разходи и всевъзможни задкулисни схеми. Рекламата – отделно! С две думи – така наречените „титани“ отдавна са на супердалавера от ЦСКА и сега се опитват да постигнат поредната горница.

Лизачите и кретените обаче успяха да наложат в обществения дневен ред темата за „финансовите жертви“ на милите „боклуци“!? Без тях нямало кой да плаща за клуба? Пълна измама! Само през последните две-три години тези аферисти са отклонили няколко сериозни оферти заради интереса си от търговията с неуспеха на ЦСКА. Защо? Много просто – те отлично знаят, че политическата мафия от Луканов до ББ плаща за геноцида срещу червената гордост на България и се възползват от тази мръсна конюнктура.

Плащали за лиценза?! Боже, каква идиотщина! Ами, че за лиценза си плащат и шефовете на Гоце Делчев и Любимец без никой да им благодари. „Гърнетата“ са плащали, така както всеки фирмаджия прави разходи за бизнеса си. А техния не е чист, поне що се отнася до ЦСКА. Плащали са, за да използват за своя изгода марката и традицията. Така че е време да се сложи точка на елементарната спекулация за „добрите боклуци“ и „лошия Лупи“...

И още нещо за „мъдреците“ и „позитивистите“ – видяхте ли как в крайна докараха клуба до фалит и сега търсят кой да им плати далаверите? Какво ли ще кажат „петковците“, ако любимите им „гърнета“ изпратят ЦСКА в селските групи? Може би ще ме изкарат виновен за това, че съм помогнал с няколко думи за влизането на „армейски“ светини като Христо Стоичков, Любо Пенев, Емо Костадинов и Трифон Иванов в БФС?

Кретени, олигофрени, подлоги! За тях очевидно е нормално, че сега „гърнетата“ търсят печалба от собствените си престъпления. Срещу живота на ЦСКА?! И с безгласното съучастие на тероризираната, разединена и объркана публика, умишлено извадена от играта. Именно по тази причинна „боклуците“ дезертираха от „Армията“, затвориха сектор „Г“ и разцепиха агитката чрез лъжи, насилие и наркотици. А ние продължаваме да четем Търговския закон, вместо да излезем на улицата и да ги пометем...

ГЕОРГИ АТАНАСОВ
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Волен прати платените си мутри на протеста

Мнениеот DANS » 18 юни 2013 23:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VTPCipf516M&feature=share[/youtube]

Днес 20тина яки момчета част от които от ромски произход се появиха най демонстративно на протеста, направи впечатление, че когато протестиращите скандираха Волен пе..раст и Волен ку.во! момчетата с голи глави и черни фланелки МЪЛЧАХА!

Те носеха плакати срещу Бойко Борисов, сред тях имаше и едно малко циганче което се криеше зад плаката и ми показа среден пръст!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 01:14

Преглеждайки мненията в темата, ми става ясно защо никога няма да се оправим.
Разединеност, простотия, скандали, злоба...
Така, така - през това време други действат като един и се надсмиват над племето, което представляваме в момента.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Бойко Борисов е Срам за България!!!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 01:24

grasiani написа:Пропищяха дясно че дясно,тия хора не си знаят какво ги устройва,кога дясно правителство ще им даде нещо,сега ще видите вие като дойде другаря Костов,другарката Кунева, оня плъх Димитров,народа ще му се завие свят от десни мерки, кримиприватизации, обясняване как трябва да се вдигне тока неизбежно,постна пица,връщане парите на майките на 240 лева понеже няма пари,пенсиониране на 70 години или докато умреш,замразяване на пенсиите и вдигане в края на мандата с 2-3 процента.Лозунга на десните го знам,Пари Няма.Никакво повишение на детски надбавки,даже нарочно забавяне на парите които се изплащат за да ходят майките като луди по банкоматите и нарочно да им се подиграват от всякакви социални служби и министерства,работа за мизерни пари,това е то дясното в България,увеличаване на мин.работна заплата с 10-20 лева за 4 години за да спазваме финансова дисциплина,ама че някой умирал от глад или се пали аз съм десен какво ме интересува мен тая работа да не съм длъжен да мисля за него е това са те принципите на десните хора.иЗОБЩО десни по цял свят не обичат социални мерки и гледат да ги избягват.Не ви ли стигнаха 4 години дясно че чак дрънкаше.САМО ЧЕ ТОВА ДЯСНО ако иска да върви по тоя път, ги очаква на зима да им счупят главите с тигани и бастуни.

Трепери, комуне, дясното се връща и всичката червена измет отивате в кенефа :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 01:45

Искам всички малоумни платени червени комунета, които обясняваха че протестиращите са лумпени и хулигани и са пратени от ГЕРБ, да отговорят на 2 въпроса :

1. Защо днес протестиращите игнорираха идиота Волен и не се поддадоха на провокацията, която той очевидно търсеше ?
2. Защо пред централата на ГЕРБ се викаше "Мафия" и "Бойко, курво !" ?

Хайде, червена измет, отговаряйте, за да заслужите сребърниците от Позитано :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2013 02:08

Е елементарно е...ГЕРБ са платили на протестиращите да отидат пред офиса им и да ги плюят,за да покажат,че те също не са облагодетелствани...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 02:44

Изображение
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”