Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Като го нЕма Еврото , идва Афрото.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Teo написа:Насо Фейсбуко пак иска да изкара някой лев от комисиони на гърба на Батков... да изгониш най-добрия си десен бек и едно от най-класните десни крила преди важния мач с Ловеч и да докараш една камара донори от Сърбия те прави пълен аматьор и не разбираш от футбол!
Гледай си Тройчо,
Мълдер играе когато му се играе,а Рамос "наи-класните крила"?!Стига бе!
samo_levski написа:преди да дойде в левски гари има 20 мача за отбора си и 5 гола, тва го гледам в уики.
тоя за 3 години нема 20 мача. после е 10 санта по-нисък от родригес, подвизавал се по някакви талибански терени,
докато родригес е учен на футбол в холандия.
Какво има да му обсъждаме на играч, който е играл по 2-3 мача последните 3 сезона и то в некви талибански лиги?
Момчето идва на проби,не виждам никаква причина да го редим без нито една минута за Левски.Хайде по-сериозно.Д.Младенов или С.Райков да си върнем.Смешно.
Да вземем Тор Хогне Орой 2.04м.Централен нападател ,Малко е стар,ама пък е расъл 
Централен написа:Като го нЕма Еврото , идва Афрото.![]()
+1
-
samo_levski
- Контакти:
ами братле, тука никой няма нищо лично срещу момчето, просто визитката му е на аматьор и тука хейта е срещу ръководството,
че изобщо вика такива "футболисти" на проби и хвърля прах в очите и на фенове и на треньори.
а това да го видим как играе за левски означава, че после трябва да се чудим как да го гоним...
и гоним едните, щото са некадърни, за да дойдат по-кадърни, а не още по-некадърни.
че изобщо вика такива "футболисти" на проби и хвърля прах в очите и на фенове и на треньори.
а това да го видим как играе за левски означава, че после трябва да се чудим как да го гоним...
и гоним едните, щото са некадърни, за да дойдат по-кадърни, а не още по-некадърни.
samo_levski написа:ами братле, тука никой няма нищо лично срещу момчето, просто визитката му е на аматьор и тука хейта е срещу ръководството,
Виж,на мен ми изглежда интересен футболист.И с оглед на визитката по-добре да е на проби.Да припомня само ,Че Силва и Бру ги взехме със сравнително (за нашата реалност) скъпи трансфер ,а се чудим как да се отървем.
Така ,като гледам, тази тема трябва да "прелее" в "Селекция и зимна подготовка 2013/ 14".
Предлагам след мача с Гоцето да вземем няколко нови.
Предлагам след мача с Гоцето да вземем няколко нови.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
- milen.hristov
- Контакти:
futbolqga написа:Миленчо, къде си мой човек?
1) Аз преди седмица разправях ли ти, че на Йоканович му е писнало от простотиите на Раев?
2) Аз казвах ли ви, че Йоканович иска по-дълга скамейка? Защо сега не ми разправяте, че ще се задоволи с 5-ма нови?
Още нещо - нали казваше да съдим Сираков по действията му. Първо - колко месеца му бяха нужни, за да вземе нов защитник? Нали беше за да не правим грешки - как ти се струва Милиев? А щом Милиев е достатъчно добър, то изпускането на юношата на Левски - Кавдански, не беше ли още една грешка? А това, че се бърка в работата на треньора (говоря за работата с Путинчанин)? А за египтянина какво ще кажеш? 143 минути за целия минал сезон. За целия по-минал сезон - 215 минутки. В сезона преди това - 228. Общо за цялата му кариера е изиграл 6 мача и половина. Че то и Божинов има повече минути в Манчестър сити сигурно. Да продължавам ли или най-накрая ще спреш да му даваш задник?
От кога Сираков дава парите в Левски, за да се сърдят на него, че не е взел някой.
За работата на ръководството можем да съдим май месец, когато ще сме първи и ще сме взели и купата.
Пред Мулдер предпочитам Данчо
milen.hristov написа:futbolqga написа:Миленчо, къде си мой човек?
1) Аз преди седмица разправях ли ти, че на Йоканович му е писнало от простотиите на Раев?
2) Аз казвах ли ви, че Йоканович иска по-дълга скамейка? Защо сега не ми разправяте, че ще се задоволи с 5-ма нови?
Още нещо - нали казваше да съдим Сираков по действията му. Първо - колко месеца му бяха нужни, за да вземе нов защитник? Нали беше за да не правим грешки - как ти се струва Милиев? А щом Милиев е достатъчно добър, то изпускането на юношата на Левски - Кавдански, не беше ли още една грешка? А това, че се бърка в работата на треньора (говоря за работата с Путинчанин)? А за египтянина какво ще кажеш? 143 минути за целия минал сезон. За целия по-минал сезон - 215 минутки. В сезона преди това - 228. Общо за цялата му кариера е изиграл 6 мача и половина. Че то и Божинов има повече минути в Манчестър сити сигурно. Да продължавам ли или най-накрая ще спреш да му даваш задник?
От кога Сираков дава парите в Левски, за да се сърдят на него, че не е взел някой.
За работата на ръководството можем да съдим май месец, когато ще сме първи и ще сме взели и купата.
Миленка, първи ще сте от зад напред... с тоя отбор, само съдиите и другите начини като последния сезон, могат да ви оставят в играта за титла и купа.