Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот rhaegar » 12 май 2014 00:02

Кой е тоя Парейра? Омръзна ми всякакви знайни и незнайни цигани да коментират положението на футболистите на Челси. Клубът, а и Моу трябва да излезнат с ясна позиция-този и този не се (или се) продават и край.

Иначе и аз съм за отделна тема за лятната селекция, но каквото реши мнозинството.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 12 май 2014 08:58

Викам да си пишем в тази тема! Надявам се да няма много спам и да не я омърляме!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=426337

Не знам дали Лоран Блан е цитиран коректно, но ако дадат 30 млн. за Оскар, викам да им го даваме!
Не знам, кой ще му търсим за заместник, но аз нещо не харесвам Оскарчо! Със сигурност не е моя номер 10! :oops:

Доста често губи топката, доста често е прекалено лаком, доста често задържа излишно топката, като с последното Азар също злоупотребява! :mrgreen:

Нямам други аргументи май... :?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 май 2014 11:51

Ще ги видим Луиз и Оскар сега на световното.Оскар цял втори полусезон е в много слаба форма,но разцъфне ли на световното - значи наистина Жозе не го налага където трябва.Но се съмнявам в Жозе да е проблема,Оскар направо е неузнаваем.За Луиз е ясно - предпочитаме си го като ДХ,заедно са Матич направиха брутални мачове,жалко,че не можахме да ги видим в ШЛ.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 12 май 2014 12:05

Оскар е добър и се присъединявам към горния пост, че трябва да видим как ще се представи на Мондиала.

Аз предпочитам нова тема за лятото...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 май 2014 12:08

и аз съм за нова тема май....

Що се отнася до Оскар - може да го има и момента където той самия се е пазил за СП, не дотолкова че Моу не го използва правилно...последния му силен мач беше май със Саутхямптън на Ст. Мери и оттам нататък спад.... :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2014 12:36

Според мен, тук да коментираме трансферите и слуховете. :roll:

И без това новини за трансфери ще се поустват и тук, дори и да отворим друга тема.
А в другата ще има един куп коментари по-евентуални слухове или трансфери.

Тоест, темите ще се припокриват и в един момент ще се чудим, къде да търсим за евентуални новини и клюки.
Ако всичко е в една тема, ще е по-удобно. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 12 май 2014 13:17

0007 написа:Ще ги видим Луиз и Оскар сега на световното.Оскар цял втори полусезон е в много слаба форма,но разцъфне ли на световното - значи наистина Жозе не го налага където трябва.Но се съмнявам в Жозе да е проблема,Оскар направо е неузнаваем.За Луиз е ясно - предпочитаме си го като ДХ,заедно са Матич направиха брутални мачове,жалко,че не можахме да ги видим в ШЛ.

Моу каза,че Оскар беше най-добрият ни играч до Декември,но след това е почнал да се скатава заради световното и затова почти не игра почти нищо втория полусезон.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 май 2014 14:22

Жозе Моуриньо смята, че Манчестър Сити заслужено е станал шампион на Англия.

Още от самото начало на Висшата Лига мениджърът на Челси непрекъснато повтаряше, че "Гражданите" имат най-добре балансираният състав, който е готов да се бори за титлата.

И макар че първенството бе доста оспорвано и дълго време Арсенал, Челси и Ливърпул бяха в добри позиции, накрая Сити се оказа най-постоянен и грабна трофея в последния кръг.

"Вярвам, че Манчестър Сити заслужено стана шампион. Те са шампиони. Те имат 4 точки повече от Челси и 2 точки повече от Ливърпул", коментира Моуриньо.

"Те не са виновни за това, което се случи на Астън Вила - Челси и Челси - Съндърланд. Тези неща нямат нищо общо с тях. Те заслужават титлата".

"Досега никога не съм финиширал трети. За първи път ми е. Трето място не е драма. Това е позиция, която трябва да приемем в този преходен период. Едно е ясно да играеш, за да спечелиш титлата, друго е да си в преходен период. Първенството е много опасно и можеш да финишира първи,но може да финишираш и пети и да си извън Шампионската Лига".

"Не можеш да щракнеш с пръсти и успехът да дойде. През този сезон това почти се случи, но за последен път - Астън Вила - Челси и Челси - Съндърланд го направиха по-трудно".

"През следващия сезон, ако си свършим работата успешно по време на летния трансферен прозорец, знам че клубът се опитва да направи всичко възможно да направи този период успешен за нас, искам още от първия ден да твърдя, че ще се борим за титлата".

"Трябва да се подобрим и да не бягаме от тази отговорност. Клубът няма да бяга от отговорност да доведе няколко важни играчи за нас. И аз няма да бягам от отговорност да работя, за да развия екипа".

Изводът ми от това, е че ще има размествания през лятото и ще сме активни на трансферния пазар. Според мен ще има поне 4 ма ако не и 5 рима напускащи и 3 ма нови (като за нови не броя тези, които ще се върнато от наем)

Предполагам, че от отдадените под наем ще си върнем само Лукаку за следващия сезон, а Куртоа ще остане още един сезон под наем при дюшекчиите. Моузес и Марин ми изглеждат пътници за постоянно. Останалите младоци пак ще бъдат преотстъпени :)

Предлагам всеки да изкаже мнение за 4 ма или 5 ма, които според него ще или трябва да напуснат и трима нови (като не броим гореизброените играчи под наем нито като входящи, нито като изходящи). Кърт Зума също не го броя сред новите !!!

-----------------------
Изходящи:
Дембата, Ето, о, Микел, Ашли, Рамирес (последния не вярвам да го продадат, но мисля, че трябва)
Нови: Фелипе Луис, Кроос, Кавани (тези искам, ни по- вероятно вместо Кроос и Кавани, да вземем Ракитич(Баркли) и Коста).[/b]
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 12 май 2014 14:30

Рамирес е от любимците на Моуриньо и беше казал,че ще разчита на него за предстоящия сезон.Колкото и да не ми се иска Луиз си заминава по посока Барселона :/
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 май 2014 14:32

Не го вярвам ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Върни се в “Архив”