Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот terry_lampard » 08 май 2014 15:38

Tobacco написа:
terry_lampard написа:
Блазе му на Торес, много футболисти биха искали да си "провалят" кариерата като него :roll: Спечели почти всичко което имаше, играе на най-високо ниво, прибира по +100 милки всяка седмица 8-)

Няма от какво да се оплаче, определено :roll:

правите се на луди :mrgreen: Много добре знаеш за кво говоря..виж му неговата статистика при лузърите и при вас..не колко трофея е спечелил,щото и Андерсон има повече трофеи от Беркамп(примерно),ма тва прави ли го по-добър футболист? :mrgreen:

П.П колкото до Мата,той вече го е стигнал нивото бро :mrgreen: Трябваха му няколко мача да понавлезе във форма и почна да ги прави луди :P
Другия сезон ше се види много по-добре,щото при такъв сезон никой не може да блесне.

Далеч, много далеч е от това което беше в Челси :!:

Колкото до Торес ама въобще не си прав. Защо да гледаме само от едната страна след като монетата има две страни ? Не вкарва като луд ама за сметка на това печели като луд. Европейско взе, Световното, ШЛ, ФА, ЛЕ и други!

И примера ти е много неуместен. Торес дори да не е като преди за Моу, Бенитес и Роби той играе важна роля! Андерсон какъв е? Чакай че не мога да се сетя :mrgreen: Няма база за сравнение :!:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 08 май 2014 16:35

Nomer_9 написа:
Keyser Soze написа:Аз веднага бих взел Тони Кроос. Тоя играч ме кефи още от предишното световно. Ако дойде в Челси, ще бъда много щастлив. Рамиреш издиша доста напоследък и мисля, че негова продажба е оправдана.

Аз като че ли предпочитам Баркли от Евертън. Англичанин е, млад е, има страхотен потенциал, който вярвам, че Жозе може да разгърне и доразвие...а би бил доста по- евтин и реален вариант от Кроос.

Пич, и аз харесвам Баркли, ама малко по-сериозно. Щом е англичанин - цената му почва поне от 20 милиона паунда - нали знаеш как действа пазарът във Висшата лига - местните са по-скъпи, независимо дали са някакви дърводелци като Джордан Хендерсън или техничари като Баркли. Спомни си за Анди Керъл :shock: или Ашли Йънг :lol: :lol: Докато Тони Кроос, ако не бъде продаден сега от Байерн и не подпише с тях, скоро ще стане свободен агент, както беше с Балак.

Баркли няма да бъде пуснат евтино, повярвай ми. Един приятел, който живее в Англия и е фен на Евертън, твърди, че това ще е следващият най-добър халф в страната след Лампард и Джерард.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 май 2014 18:07

Keyser Soze написа:
Nomer_9 написа:
Keyser Soze написа:Аз веднага бих взел Тони Кроос. Тоя играч ме кефи още от предишното световно. Ако дойде в Челси, ще бъда много щастлив. Рамиреш издиша доста напоследък и мисля, че негова продажба е оправдана.

Аз като че ли предпочитам Баркли от Евертън. Англичанин е, млад е, има страхотен потенциал, който вярвам, че Жозе може да разгърне и доразвие...а би бил доста по- евтин и реален вариант от Кроос.

Пич, и аз харесвам Баркли, ама малко по-сериозно. Щом е англичанин - цената му почва поне от 20 милиона паунда - нали знаеш как действа пазарът във Висшата лига - местните са по-скъпи, независимо дали са някакви дърводелци като Джордан Хендерсън или техничари като Баркли. Спомни си за Анди Керъл :shock: или Ашли Йънг :lol: :lol: Докато Тони Кроос, ако не бъде продаден сега от Байерн и не подпише с тях, скоро ще стане свободен агент, както беше с Балак.

Баркли няма да бъде пуснат евтино, повярвай ми. Един приятел, който живее в Англия и е фен на Евертън, твърди, че това ще е следващият най-добър халф в страната след Лампард и Джерард.

тоя е толкова прехвален, че няма накъде....приятелят ти много неща може да твърди, то и аз съм гледа 10-15 мача на Евертън и твърдя точно обратното, няма класа да играе в топ отбор и това ще си проличи в следващит 1-2-3 години, тва че вкара 2-3 фамозни гола нищо не значи...честно казано не мисля, че е по-добър от Лалана, че дори и Хендерсън, който е упрекван много, но се раздава и е важен играч в схемата на Ливърпул ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 09 май 2014 01:12

kingofpop, не лъжи - знам, че не си гледал 10-15 мача на Евертън. Защото, ако беше гледал, щеше да видиш, че Баркли беше основна фигура в Евертън, заедно с Миралас и Лукаку. Все едно аз да кажа, че съм гледал 10-15 мача на Сосиедад или дори на Атлетико Мадрид - ами не съм, защото не са ми интересни, така че айде, нека ние, дето гледаме английски футбол, да сме по-наясно с Баркли, а?

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 09 май 2014 10:15

Не знам за вас, но аз цял сезон си мисля, че нападателят за нас се казва Един Джеко. Много го харесвам. Силен физически, много добър удар с глава, добър завършващ удар, нюх към гола. Въобще идеален е за нас. На фона на това, че е на 28 и не би струвал чак толкова много става още по-изгодно. Колко да ни взимат? Около 25-30 млн паунда :?
Да добавя и, че него не го бърка дали е титуляр или резерва. Бори се за мястото си и винаги вкарва. Адаптиран към средата..

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 май 2014 10:29

Wincky написа:Не знам за вас, но аз цял сезон си мисля, че нападателят за нас се казва Един Джеко. Много го харесвам. Силен физически, много добър удар с глава, добър завършващ удар, нюх към гола. Въобще идеален е за нас. На фона на това, че е на 28 и не би струвал чак толкова много става още по-изгодно. Колко да ни взимат? Около 25-30 млн паунда :?
Да добавя и, че него не го бърка дали е титуляр или резерва. Бори се за мястото си и винаги вкарва. Адаптиран към средата..

Още лятото го искахме със Сардукара май или с някой друг ама немаше шанс Сититата да ни го дадат :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 май 2014 11:21

Аз :lol:

Ама то и сега няма как да ни го дадат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 май 2014 12:48

Keyser Soze написа:kingofpop, не лъжи - знам, че не си гледал 10-15 мача на Евертън. Защото, ако беше гледал, щеше да видиш, че Баркли беше основна фигура в Евертън, заедно с Миралас и Лукаку. Все едно аз да кажа, че съм гледал 10-15 мача на Сосиедад или дори на Атлетико Мадрид - ами не съм, защото не са ми интересни, така че айде, нека ние, дето гледаме английски футбол, да сме по-наясно с Баркли, а?

еми, това че не харесвам отборите в Англия не значи, че не гледам английски футбол, даже почти не пропускам мач, дето го дават по тв-то, как да е....дано отиде в някой голям отбор и ще видиш, че ще стане като с Фелайни ;) то и той им беше основния играч, но кво от това

а това, че е британец кво общо има с качествата му и т.н. :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 май 2014 14:19

usurper написа:Аз искам един друг немец - Ларс Бендер :P , ама и Кроос няма да върна. :lol:

както е тръгнало да се искат немци... аз съм с 2 ръце за Ройс 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 май 2014 17:46

е, Джеко ми е мега любимеца :mrgreen:
Да идва БАЛОТЕЛИ :twisted:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”