Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евробоецът Vs евробоеца на дядо...
И в кой вестник е това ''Само Левски'' ли 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
cvetan написа:1-17 не е вашия предел.
Я се съвземи малко. Левски какво може да направи срещу отбори като Челси,Барселона и Вердер Бремен бе?? Да не очакваш да сме с положитлена голова разлка. Да бяха слаби отбори - ок да се смеете, ама с тия отбори вие и гол нямаше да вкарате, така че айде точно Шампионската Лига не я коментирай!!!

-
- Контакти:
Много ги боли чорбетата че ние ще играем за 2-ри път в ШЛ,а те никога.........

lakito7 написа:от DukeUnv на 10 Авг 2009 06:36
Това чорбарите за пореден път се убеждавам, че те нищо смислено не могат да кажат, освен нашите провали в Европа. Толкова ли ни обичате, че само за нас говорите?Вие от нашия отбор се интересувате повече, от колкото от вашия. Айде молете се да са ви дали лиценз за мача с Динамо, че ме съмнява. Добре, че собственици са ви боклуджийска фирма и са докарали 100 човека да ви чистят стадиона.
Говорят за нашите проваали,защото те нямат успехи и ако не говорят за Левски ще трябва да говорят само за собствените си провали.
Тука си абсолютно прав!!!!!
понеже вие се натискате да играете в Европа и да се представяте за лице на България - за това ви тикаме муцунката в акито (както се прави на малко коте) та дано си вземете поука и не излагате родината . ЦСКАто си е взело своето през годините - ако ще сте новия представител не се дънете!!! - да ама нестава....ЕВРОИДИОТИ са ви кръстили френски журналисти които са загубили доста пари по залагания в последния момент - ние просто плагиатстваме думичката , щото е готина

Levskar777 написа:Много ги боли чорбетата че ние ще играем за 2-ри път в ШЛ,а те никога.........![]()
![]()
никога не казвай никога!! - ще ти се върне. през 1983 г един твой колега ви се перчеше , че ние никога няма да ви бием със 7-2
ама се случи 5-0 след няколко години. Тъй че трайчо- аз имам още дълго да живея
cvetan написа:Levskar777 написа:Много ги боли чорбетата че ние ще играем за 2-ри път в ШЛ,а те никога.........![]()
![]()
никога не казвай никога!! - ще ти се върне. през 1983 г един твой колега ви се перчеше , че ние никога няма да ви бием със 7-2
Нещо съвсем се обърка. Че вие не сте ни били никога със 7 на 2, така че човека е бил прав

Re: ОТЛОЖИХА ДЕРБИТО МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС
Във всяка страна при такава ситуация ще се отложи мача.Даже и в Англия...
Не става въпрос,че мачовете от ЕКТ са от важно значение за страната,а защото не се стиковат дните,в които може да се играе този мач.
Левски играе в сряда,след това реванша е във вторник,значи мача с Литекс може да е в събота...
Литекс играе в четвъртък,значи най-рано може да играе в неделя...
Дните не съвпадат.
Ако сте забелязали,в Англия се играе събота-вторник или неделя-сряда,в четвъртък не се играе или в много редки случаи /участниците в ЕКТ/.В Италия мачовете за купата на страната се играят и в четвъртък,като след това участниците играят чак в неделя...
В 1-ва дивизия на Холандия играят в петък,а ако има междинен кръг,то той е в понеделник...
Навсякъде се играе най-рано след три дни!
Единствено в Англия,и то само в края на първенствата /обикновено в долните дивизии/ отбор си играе през два дни мачовете,ако има повече отложени...
Не става въпрос,че мачовете от ЕКТ са от важно значение за страната,а защото не се стиковат дните,в които може да се играе този мач.
Левски играе в сряда,след това реванша е във вторник,значи мача с Литекс може да е в събота...
Литекс играе в четвъртък,значи най-рано може да играе в неделя...
Дните не съвпадат.
Ако сте забелязали,в Англия се играе събота-вторник или неделя-сряда,в четвъртък не се играе или в много редки случаи /участниците в ЕКТ/.В Италия мачовете за купата на страната се играят и в четвъртък,като след това участниците играят чак в неделя...
В 1-ва дивизия на Холандия играят в петък,а ако има междинен кръг,то той е в понеделник...
Навсякъде се играе най-рано след три дни!
Единствено в Англия,и то само в края на първенствата /обикновено в долните дивизии/ отбор си играе през два дни мачовете,ако има повече отложени...
heckler написа:cvetan написа:Levskar777 написа:Много ги боли чорбетата че ние ще играем за 2-ри път в ШЛ,а те никога.........![]()
![]()
Нещо съвсем се обърка. Че вие не сте ни били никога със 7 на 2, така че човека е бил прав![]()
![]()
да със 7-2 не сме със 5-0 сме. Или според тебе 7-2 е повече от 5-0
Re: ОТЛОЖИХА ДЕРБИТО МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС
Red Player написа:защото сте много смешни отбори.особено лефски,че те всяка година си отлагат мачовете,няма такъв случай друг в света,може би трябва есения полусезон да го играете на пролет,само че тоя път наденицата,ще се окаже голяма за вашата уста..
Пише се Левски, неграмотнико!
Или според тебе 7-2 е повече от 5-0
хахахахахаха 7:2 не е, ама 7:1 е повече.