И предииии ... и сегааа....Левски значи свобода!!!!
Наздраве на всички сини сърца !!
ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Левски1914
- Контакти:
Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове...
ЧЕСТИТО, ЛЕВСКАРИ !!! ЦЕЛТА ВЕЧЕ Е ИЗПЪЛНЕНА ! СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МЕЧТАЕМ...
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове...
ЧЕСТИТО, ЛЕВСКАРИ !!! ЦЕЛТА ВЕЧЕ Е ИЗПЪЛНЕНА ! СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МЕЧТАЕМ...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
дайте линк за даунлоуд на мача бе
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- modor
- Контакти:
Честита победа на всички

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Zavinagisin
- Контакти:
Мале на полувремето как се чувствах не е истина ,радвам се че Господ чу молитвите ми ,направо бях разплакан от малашанса,знаех че има господ ,успех САМО ЛЕВСКИ.
Гледайте много внимателно гола на АИК и ще видите, че Божката не е най-големия виновник. Преди това един от защитниците ни (Иванов или Милиев) го подлъга, че ще играе с глава и Божката не очакваше, че топката ще отиде в него. Не, че го оправдавам, но все пак е въпрос на разбирателство между него и защитниците.
Ходя на мачове от много време. За първи път виждам как публиката на Левски не иска да си тръгва от стадиона. Това го нямаше дори при онзи велик отбор от 2006-а година.
Ходя на мачове от много време. За първи път виждам как публиката на Левски не иска да си тръгва от стадиона. Това го нямаше дори при онзи велик отбор от 2006-а година.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
И аз искам да честитя победата на всички левскари, а и феновете на други отбори, които са подкрепили Левски в този мач! Изстрадана победа, но постигната с добра игра и пред пълни трибуни!
dodo7271 написа:Гледайте много внимателно гола на АИК и ще видите, че Божката не е най-големия виновник. Преди това един от защитниците ни (Иванов или Милиев) го подлъга, че ще играе с глава и Божката не очакваше, че топката ще отиде в него. Не, че го оправдавам, но все пак е въпрос на разбирателство между него и защитниците.
Ясно се вижда, че Божката е подвикнал на Милиев и той затова не игра с топката.
- JackPackage
- Контакти:
Голям Левски!!!!
Честито на всички левскари! Влязохме в ЛЕ с победа, без допусната загуба в 6 мача...
Браво на момчетата, раздадоха се докрай, смачкахме шампиона и носителя на купата на Швеция
Сега вече на каквото и ниво да ни срещнат шведите ще имат едно на ум и респект към нас!
Не ми пука с кой ще се паднем на жребия, с такава игра можем да излезем от всяка една група на ЛЕ!
Благодарим Ви момчета че ще ни дарите с още 6(минимум) безсънни нощи в ЛЕ!
И само Левски але, але, але!
Честито на всички левскари! Влязохме в ЛЕ с победа, без допусната загуба в 6 мача...
Браво на момчетата, раздадоха се докрай, смачкахме шампиона и носителя на купата на Швеция

Не ми пука с кой ще се паднем на жребия, с такава игра можем да излезем от всяка една група на ЛЕ!
Благодарим Ви момчета че ще ни дарите с още 6(минимум) безсънни нощи в ЛЕ!
И само Левски але, але, але!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Линк за мача Левски - АИК
Моля,ако някъде се появи в интернет пространството линк за даунлоуд на мача да се постне тука,защото "нормалните" телевизии,абдикираха от излъчването на мач с такова значение за любителите на най = популярният отбор в България

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!