Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2022 16:18
По принцип всеки от водещите тимове в Англия прави по 2 силни серии на сезон.
Шампионът обикновено прави сериите около коледа и след т'ва в края.
Рядко този тим, който стартира силно в началото и натрупа преднина, триумфира накрая.
Сити направиха своята феноменална серия в края на миналата и в началото на тази година. Сега според мен ще загубят няколко точки в следващите 5 кръга.
Ливърпул бяха силни през миналата есен, поокапаха малко към края на годината и от този Януари пак стъпиха на газта.
Челси тръгнаха силно и балансирано, но окапахме в края на годината.
Ужасни Ноември и Декември ...
Та, мисълта ми е, че Пуул са във втората си силна серия и ако наблюденията ми са коректни, трябва да гледат максимално да доближат, дори да минат пред Сити, щото ги очаква още един срив до края на сезона.
Сити пък тепърва ще направят още една добра серия ( 4-5 поредни победи ) ... За Челси също предстои подобна.
Ситуацията е такава, че триото трябва да гледат кофти-периодите им да са възможно най-кратки.
Когато главните опоненти са в поредни победи, е достатъчно ти да не спечелиш 2 поредни мача и изхвърчаш от борбата.
Ето това ще е интересното в следващите кръгове, ще влезнат ли Сити в поредни двубои без победа, и евентуално, колко ще са те.
И кога ще приключи новата серия на Ливърпул, както и кога Челси ще направят своите 4-5 поредни победи.
Не изключвам момент трите тима да се съберат в 3-4 точки разлика ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !