Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yulkata
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот yulkata » 20 фев 2022 13:36

THE G.A.M.E написа:Сити ще са Шампиони, но няма да е с голяма преднина.
Тепърва ще губят точки, понеже действително не играят кой-знае какъв класен футбол. Просто наистина са добре сработени ( това го признавам на Пеп, дай му 20 нови човека и ще ги обиграе за 3 месеца ... ) ... Но и Пуул+Челси също ще губят.
Обаче небесно-сините приключват курса си в Ш.Л. в следващият кръг.
Просто няма как да те покрива "футболното щастие" във всички Турнири.

Смятам да си вземем и тоя сезон,пък догодина да отхлабим малко че ще се натрупа всеобща омраза,силните и от това разбират.... :)

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 20 фев 2022 13:56

CSKA69 написа:
miro_rz написа:Мастър клас от Конте!

Абсолютно! Конте е може би единствения треньор от школата на реакционните треньори (тези, които предпочитат да разчитат на грешките на другия отбор, вместо сами да поемат инициативата в мачовете), който откровено харесвам, най-вече заради страстта и отдадеността и желанието за победа. Конте е треньор-победител и заслужава респект, а тази победа ще даде сериозен психологически устрем на Тотнъм в оставащите мачове от сезона ;)

Да,Хари Кейн имаше силна мотивация да се покаже в този мач,но се съмнявам, че ще бъде така до края.Освен ако Конте се е съгласил и е успял да убеди другите играчи ,че Кейн е и капитана и треньора и големия.Иначе след три ,четири мача могат да си играят за оставане в десятката.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 20 фев 2022 14:10

smoothc написа:Футболът като цяло е много по-логична игра отколкото нещо друго, но в последните години по някакви "неведоми" пътища има едни тенденции да ги наречем, за които се сещам на прима виста.
Арсенал са абонати на Ман Сити
Тотнъм са абонати на Челси
Ман Сити се дъни срещу Тотнъм
Ман Сити ни бие на Олд Трафорд, а ние ги бием на Етихад.

Програмата на Ман Сити и Ливърпул до мача на Етихад

Ман Сити: Евертън, Ман Юнайтед, Палас, Брайтън, Бърнли
Ливърпул: Лийдс, УХ, Брайтън, Арсенал, Ман Юнайтед, Уотфорд
Разлика: 6 точки

Лична прогноза Ман Сити
* Не виждам 6/6 за Гуардиола точно към момента(след серията и тази загуба днес) срещу Лампард и Рангинк.
Интервалът 0-4/6 ще е според мен.
* 6-7/9 или 9/9 срещу другите - рязко ще се вдигнат оборотите, 2 победи със сигурност.

Лична прогноза за Ливърпул
* В най-добрия случай 14/18 им давам.

Мисля ,че няма да имаме проблеми с никой от тези отбори,но един равен е възможен,притеснителното е че Ливърпул намериха себе си в най -силните им времена!!

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 20 фев 2022 14:26

bubka написа:Уникална вечер. Отворил съм си уиски. Гранде Тотенхамче най-големите!!!! :!: :!: :!: Няма по-големи! Как му го набиха на мега треньора.

Отделно някакъв отбор от фермерската лига, дето 99% от българите не са и чували мачка богчето Меси с 3:0 на полувреме. Онея не знаят къде се намират. Другият противен там, Неймарчо изпусна и дузпа.

Чакам и Реал да бият, засега водят.

Отделно Гранде Чоло се завърна и разнебити всякакви надежди на "талантите" на Барселона за 4-тото място :lol: . Много съм доволен като цяло! Супер вечер.

Май наркомана Плешо тоя сезон ще остане без трофей. Да хвърля сили във ФА къп, ако не са отпаднали вече и там, че не ги следя.

Събуди се човече,Гранде бонус играта свърши,раздадохме подаръците,може да е останало някое хиксче,най-много... :)

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 20 фев 2022 14:46

yulkata написа:
smoothc написа:Футболът като цяло е много по-логична игра отколкото нещо друго, но в последните години по някакви "неведоми" пътища има едни тенденции да ги наречем, за които се сещам на прима виста.
Арсенал са абонати на Ман Сити
Тотнъм са абонати на Челси
Ман Сити се дъни срещу Тотнъм
Ман Сити ни бие на Олд Трафорд, а ние ги бием на Етихад.

Програмата на Ман Сити и Ливърпул до мача на Етихад

Ман Сити: Евертън, Ман Юнайтед, Палас, Брайтън, Бърнли
Ливърпул: Лийдс, УХ, Брайтън, Арсенал, Ман Юнайтед, Уотфорд
Разлика: 6 точки

Лична прогноза Ман Сити
* Не виждам 6/6 за Гуардиола точно към момента(след серията и тази загуба днес) срещу Лампард и Рангинк.
Интервалът 0-4/6 ще е според мен.
* 6-7/9 или 9/9 срещу другите - рязко ще се вдигнат оборотите, 2 победи със сигурност.

Лична прогноза за Ливърпул
* В най-добрия случай 14/18 им давам.

Мисля ,че няма да имаме проблеми с никой от тези отбори,но един равен е възможен,притеснителното е че Ливърпул намериха себе си в най -силните им времена!!

Е тука позна на 100%....намерихме себе си в най- точния възможен момент! А и некъв рекорд, за отбелязани голове спрямо изиграни мачове сме направили.
Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 20 фев 2022 16:09

yulkata написа:Да,Хари Кейн имаше силна мотивация да се покаже в този мач,но се съмнявам, че ще бъде така до края.Освен ако Конте се е съгласил и е успял да убеди другите играчи ,че Кейн е и капитана и треньора и големия.

Кейн имаше 4 положения от които вкара 3. Хейта по Конте е забавен... Дерзайте, че идва Франки Лампард :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2022 16:18

По принцип всеки от водещите тимове в Англия прави по 2 силни серии на сезон.
Шампионът обикновено прави сериите около коледа и след т'ва в края.
Рядко този тим, който стартира силно в началото и натрупа преднина, триумфира накрая.
Сити направиха своята феноменална серия в края на миналата и в началото на тази година. Сега според мен ще загубят няколко точки в следващите 5 кръга.
Ливърпул бяха силни през миналата есен, поокапаха малко към края на годината и от този Януари пак стъпиха на газта.
Челси тръгнаха силно и балансирано, но окапахме в края на годината.
Ужасни Ноември и Декември ...
Та, мисълта ми е, че Пуул са във втората си силна серия и ако наблюденията ми са коректни, трябва да гледат максимално да доближат, дори да минат пред Сити, щото ги очаква още един срив до края на сезона.
Сити пък тепърва ще направят още една добра серия ( 4-5 поредни победи ) ... За Челси също предстои подобна.
Ситуацията е такава, че триото трябва да гледат кофти-периодите им да са възможно най-кратки.
Когато главните опоненти са в поредни победи, е достатъчно ти да не спечелиш 2 поредни мача и изхвърчаш от борбата.
Ето това ще е интересното в следващите кръгове, ще влезнат ли Сити в поредни двубои без победа, и евентуално, колко ще са те.
И кога ще приключи новата серия на Ливърпул, както и кога Челси ще направят своите 4-5 поредни победи.
Не изключвам момент трите тима да се съберат в 3-4 точки разлика ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 фев 2022 16:33

Погба финтира футболист. Мисля, че за пръв път от година виждам футболист да мине през друг чрез финт, а не с бягане. Инак Погба е доста тъпо парче. Човекът се държи за главата и посяга да го потупа по нея.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 фев 2022 16:43

Harry Maguire has scored in the Premier League for the first time since January 2021 against Sheffield United.

His fourth Premier League goal for the Red Devil

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 20 фев 2022 17:37

Теренът на Лийдс е безобразен,иначе Манчо загатва че няма да отстъпи четвъртото място,въпреки предстоящия мач за КЕШ.

Върни се в “Архив”