Тези тримата в студиото май си нямат идея, че Неймар даде две асистенции днес във втория си мач след близо 2 месеца пауза...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boys85 написа:Въобще не очаквах ПСЖ да вземат нещо от този мач, а камо ли да удържат Байерн със защита Дагба-Данило-Кимпембе-Бакер
Тези тримата в студиото май си нямат идея, че Неймар даде две асистенции днес във втория си мач след близо 2 месеца пауза...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Аз не знам за кво фен на Юнайтед коментира мач между Реал и Ливърпул в ШЛ.
да си гледа Гранада в ЛЕ и да не се тика там, където няма място
Въобще не очаквах ПСЖ да вземат нещо от този мач
smoothc написа:
А, да бе! Проблемът е, че не знаеш кога Неймар-Ди Мария-Мбапе ще се развихрят, защото ако го направят - нищо и никой не може да ги спре, както се видя и днес включително и Байерн(най-силният отбор в света).
С Левандовски, без Левандовски в случая - като им тръгне на триото отпред играта и става сложно за противника.
Нас ни удариха на Олд Трафорд 3-1, Барселона удариха на Камп Ноу 4-1, Байерн удариха на Алианц 3-2.
Но разбира се, това изобщо не означава, че не могат да се о*****т на реванша, непредвидими са като колектив и това им е проблемът вече 5+ години.
В Париж пък загубиха 1-2 от Ман Юнайтед и 1-1 срещу Барса(като Барса бяха по-добрия отбор).
Така че Байерн Мюнхен предвид и философията им за колективизъм, спокойно може да се нареди до Барса и Ман Юн. постигайки "невъзможен" обрат срещу ПСЖ.
В съответните мачове 6-1 и 3-1 - Колективизмът надделя над индивидуализма!
Според мен Байерн ще вкарат 100% 2 гола в Париж, въпросът е ПСЖ дали ще вкара 2?
Предвид историята, мисля че мачът ще е Х2, но вече зависи какъв по-точно резултат и между другото, ПСЖ много рядко печели т.нар. втори мачове в Шампионската лига(независимо от резултата от първия).
smoothc написа:
С Левандовски, без Левандовски в случая...
doktora25 написа:Реших, ще вземем Мбапе на лято!
doktora25 написа:Реших, ще вземем Мбапе на лято!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта