bobonikolov написа:Кашчей..! Пак те питам от къде си сигурен, че не са от ИПО -то? Разбирам и ти и някои от другите уж просветени в тая област съфорумци да имахте под ръка някакъв документ или доказателство за това ама нямате. В тая и в другата тема развихте всякакви теории ама приказките ви не са подкрепени с доказателства. Това, че ти и някои други съфорумци СИ МИСЛИТЕ, че са от другите акции не означава, че е така. Развивате тук някакви теории ум да ти зайде без хич да сте наясно точно какви акции е купил този млад господин. Като сте толкова сигурни, че не са от ИПО-то поне го докажете, а не да повтаряте едно и също в опит да убедите останалите. Така няма да стане. И това мнение, в което е цитиран Закона за валутния борд нищо ама абсолютно нищо не доказва. Представи си, че пича си е направил договор с Елана и си е купил тея 195 хиляди акции от тях. Не е ли възможно? Напълно възможно е. Просто сделката може да мине през БФБ, когато пожелае купувачът на акциите както е видно и от сайта на Елана. От една дума тук направихте 5 страници разтягане на локуми. Аз си признавам, че конкретно тези финансови неща не ги разбирам, ама поне не се опитвам да налагам някакво мнение. Сигурен съм, че и вие не сте много на ясно с тях ама се изказвате тук като професори. Как точно са нещата ги знаят само от ЦСКА и закупилият акции директор на Трейс и ще си проличат в близките дни. Да не говорим, че с пускането на акциите капиталът на ЦСКА беше намален до колкото си спомням, така, че това според мен изключва възможността тези акции да са от преди. И в сайта се казва, че сделката е направена сега, а не както при Манджуков например преди няколко месеца.
Бобо, два пъти ти писах, че днес няма такава сделка, нямаше и вчера.. Как тогава е финализирана, като под финализиране определено се разбира плащане?
Питах те и друго.. ако аз купя сутринта 100 000 акции и ги продам до вечерта-в кой от двата случая имам финализирана сделка и с кого? Ако сделката ми за деня не е отразена на стената на БФБ, сделката валидна ли е, или не?