Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 16:21

plamen_ol написа:
tevez написа:Айде да ни е честито новото попълнение.
Много успехи и усмивки да ни донесе.

Чакаме до петък нападателя..

Тонев леко ме издразни с изказването си, че все още се водят разговори с 2-ма нападатели. Поне аз бях останал с впечатлението, че играчът вече е осигурен, а пък те самите още нямат яснота кой точно ще е.

Може и двамата ако продадем Цветков

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юни 2012 16:21

Честит да ни е новият играч. Добър е и притежава доста голяма бързина. Гледах им мача с Реал и целият отбор на Апоел ми направи впечатление, симпатично отборче са.
Успех му желая и дано има големи успехи с Левски. :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 19 юни 2012 16:50

Гледал съм само реванша на Апоел с Висла за влизането в Ш.Л. Страшен футбол и от двата отбора. Имаше някакъв бразилец в Апоел, направо ги развинти ,ама не помня точно дали Марсиньо беше. Може да са имали още един или двама бразилци.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 19 юни 2012 17:03

Чакам сезона с нетърпение. За сега селекцията върви добре. В отбора нещата са спокойни! Няма от редовните скандали.... Сега ни трябва един добър таран и вс. ще е наред.
Да види дали ставам за пророк... Мисля, че Опоку ще ни смае всинца ни. Имам големи надежди за него.
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 17:07

Заклет Левскар написа:Гледал съм само реванша на Апоел с Висла за влизането в Ш.Л. Страшен футбол и от двата отбора. Имаше някакъв бразилец в Апоел, направо ги развинти ,ама не помня точно дали Марсиньо беше. Може да са имали още един или двама бразилци.

къв е тоя Марсиньо не знам, ама тежи 65 кила...е*ати хилката...отбор от жени ли ще правим...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юни 2012 17:12

Честит ни нов играч! Абе добре е... уж, офанзивата се очертава мощна, докато дефанзивата все още куца доста. Ако съумеят да вкарат в релси малиеца и си напаснат с франсето а пред тях Станислав да допринася за спокойствието, може и да станем с най-стабилната защитна линия в родната ни "А" група знае ли човек :roll: ... а напред Карвальовци, Марсиньовци и Опукота да пукат наред :) А май все още и чакаме черешката на тортата с известен голаджия? :? 8-)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 юни 2012 17:13

lazio1997 написа:къв е тоя Марсиньо не знам, ама тежи 65 кила...ебати хилката...отбор от жени ли ще правим...

Той и футбола става женски, почти всяко единоборство се свири като фаул. Играчите си правят повече време прически, отколкото загряват преди мача...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 17:13

BLUE CHAMPIONS написа:Честит ни нов играч! Абе добре е... уж, офанзивата се очертава мощна, докато дефанзивата все още куца доста. Ако съумеят да вкарат в релси малиеца и си напаснат с франсето а пред тях Станислав да допринася за спокойствието, може и да станем с най-стабилната защитна линия в родната ни "А" група знае ли човек :roll: ... а напред Карвальовци, Марсиньовци и Опукота да пукат наред :) А май все още и чакаме черешката на тортата с известен голаджия? :? 8-)

само дано следващия не тежи 50 килограма...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юни 2012 17:14

BLUE CHAMPIONS написа:Честит ни нов играч! Абе добре е... уж, офанзивата се очертава мощна, докато дефанзивата все още куца доста. Ако съумеят да вкарат в релси малиеца и си напаснат с франсето а пред тях Станислав да допринася за спокойствието, може и да станем с най-стабилната защитна линия в родната ни "А" група знае ли човек :roll: ... а напред Карвальовци, Марсиньовци и Опукота да пукат наред :) А май все още и чакаме черешката на тортата с известен голаджия? :? 8-)

Тони дай още да не си правим най- стабилната защита в А група, в смисъл да изгледаме някой друг мач, да видим дали ще се сработят и тогава. Важното е да стане истински отбор.

П.С. Цветков е продаден.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2012 17:16

lazio1997 написа:

само дано следващия не тежи 50 килограма...

Той Меси щото тежи 120 кила, не че нещо ги сравнявам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”