Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Армейци 1948

Мнениеот veni__85 » 09 авг 2009 16:40

Много тежък жребии пети в руското първенство с 27 т. от 16 мача
http://www.bet-portal.net/bg/klasirane/ ... _2009.html

iirr99
Контакти:

Re: Oбновете сайта!!!

Мнениеот iirr99 » 09 авг 2009 16:55

Не на лопатата.Левски си има оргинална емблема още от 1922.Нека шефовете на Левски да не разединяват левскарите с двете емблеми.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Към фенклуба на Левски ...

Мнениеот Old_death » 09 авг 2009 17:06

Вие явно в желанието си да се изкарате най-великите стигнахте до там,за да не правите разлика между титли и купи!Тук май се говореше за най-титлувания отбор,демек за отбора с най-много шампионски титли!Според вас има ли разлика между носител на титлата шампион на страната и носител на купата в някой турнир?Тогава да прибавим към тая статистика и купите от турнирите "Георги Аспарухов и Никола Котков",купата на Трета българска армия и другите подобни,в които са участвали двата отбора :lol: Не стига че сте смешни,но чак сте и жалки!Лошо е че потребители,с претенциите за интелект,под напора на фенството си се държат като деца :cry:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Към фенклуба на Левски ...

Мнениеот Martines » 09 авг 2009 17:41

29.11.1998 национален празник на България
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот mormona » 09 авг 2009 17:57

Значи ние ще трябва да тръпнем добри пари.Тогава защо някои говорят с голяма грижа когато става дума за касата на клуба.Да тя е поизпразнена, след инвестициите, но ето - влизат ни 2 милиона и се чакат още.Тоест незнам как се смята но както казвате - 3 милиона за Лига Европа, и 7 милиона за влизане в групите.В група от типа Манчестър,АЗ 67 , Олимпияко...смятам , че можем да вземем пари и от ТВ права особено за мача с Англичаните и пари за победа или поне равен.В оная група АДСКАТА - положението беше такова , че за да вземем пари трябваше да плащат от УЕФА за всеки вкаран гол на БАрселона, Челси или Вердер.Там нямаше как да става дума за равен или победа, само за вкаран гол.Тоест 200 000 за гола на Огнянов.Няма такова правило обаче.НАдявам се да ги елиминираме Дебречен и да сме вътре...заслужаваме го.Но и Дебрецените си казват - егати късмета , вътре сме !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 18:49

monster1011 написа:Би ли пояснил за кои обиди говориш за да видим дали си прав. Изреди обидите и ако има за какво ще получиш извинения

Песните "за" Христолов за тях говоря.
ehh написа:@yasen_ov4arov
Прочувствено мнение. Когато говориш за фенове, се огледай хубаво, какви са тези на Ботев.
Ами честно да ти кажа, подобен отбор не заслужава да има такива, каквито са в момента. По-големи лумпени и идиоти от феновете на Ботев не съм виждал. По-голямата част от тях МНОГО пречат на отбора, вместо да му помагат. Ако имаше повече умове между вас, отборът ви отдавна нямаше да е на този хал.
На Д.Х. му е наистина лесно - с тъпи фенове, най-дълго можеш да си правиш, каквото искаш, че и да оставаш на власт.

И само да допълня - такива мачове с такива отбори като на Ботев (поне това, на което прилича в момента) са безсмислени за развитието на футбола в България. Определено А група трябва да се съкрати на 10 отбора, които да играят 4 полусезона.
Тука пък друг интелигент :roll: .Публиката на Ботев кога я стигнете на мен ми се обади.Видя горната статистика.Предполагам можеш да четеш (във форум на Левски всичко е възможно),тъй че я проучи внимателно.Защо не проучиш и въпроса с държанието на феновете ни в един мач срещу Локо Пловдив ,когато падаме с 4 на 0 (мисля че беше сезон 2007/2008) .Хайде задай си въпроса дали ако ЦСКА ви бият с 4 на 0 на техния си препълнен стадион ще ги надпеете?Задай си и въпроса ,русенски софиянецо,ако отборчето ти вземе ,че изпадне (недай си Боже,Левски извън тройката е Богохулство!!!) колко народ ще идва същия сезон да ги гледа?Да си чувал някога публиката на Ботев да освирква играчите си до 45 минута ,а в 70 вече да ги аплодира?Иначе си прав за едно:лесно се размотават тъпи фенове.Е например Батков как сладко си припира паричките през отборчето ви,а вие седите мен да мразите.
П.С:Жалко,че не си ни нарекал селяни :lol: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 18:55

yasen_ov4arov написа:
monster1011 написа:Би ли пояснил за кои обиди говориш за да видим дали си прав. Изреди обидите и ако има за какво ще получиш извинения

Песните "за" Христолов за тях говоря.
ehh написа:@yasen_ov4arov
Прочувствено мнение. Когато говориш за фенове, се огледай хубаво, какви са тези на Ботев.
Ами честно да ти кажа, подобен отбор не заслужава да има такива, каквито са в момента. По-големи лумпени и идиоти от феновете на Ботев не съм виждал. По-голямата част от тях МНОГО пречат на отбора, вместо да му помагат. Ако имаше повече умове между вас, отборът ви отдавна нямаше да е на този хал.
На Д.Х. му е наистина лесно - с тъпи фенове, най-дълго можеш да си правиш, каквото искаш, че и да оставаш на власт.

И само да допълня - такива мачове с такива отбори като на Ботев (поне това, на което прилича в момента) са безсмислени за развитието на футбола в България. Определено А група трябва да се съкрати на 10 отбора, които да играят 4 полусезона.
Тука пък друг интелигент :roll: .Публиката на Ботев кога я стигнете на мен ми се обади.Видя горната статистика.Предполагам можеш да четеш (във форум на Левски всичко е възможно),тъй че я проучи внимателно.Защо не проучиш и въпроса с държанието на феновете ни в един мач срещу Локо Пловдив ,когато падаме с 4 на 0 (мисля че беше сезон 2007/2008) .Хайде задай си въпроса дали ако ЦСКА ви бият с 4 на 0 на техния си препълнен стадион ще ги надпеете?Задай си и въпроса ,русенски софиянецо,ако отборчето ти вземе ,че изпадне (недай си Боже,Левски извън тройката е Богохулство!!!) колко народ ще идва същия сезон да ги гледа?Да си чувал някога публиката на Ботев да освирква играчите си до 45 минута ,а в 70 вече да ги аплодира?Иначе си прав за едно:лесно се размотават тъпи фенове.Е например Батков как сладко си припира паричките през отборчето ви,а вие седите мен да мразите.
П.С:Жалко,че не си ни нарекал селяни :lol: .

Песните за Христолов са били закачка доколкото разбрах на поведението на 40-50 лумпени заяждали се преди мача. За това че Левски би бил извън тройката - айде без шеги а? За това че падайки подкрепяте отбора си - ваш си проблем, когато сте аутсайдери ви е все тая, ние сме силен отбор и е недопустимо да се играе слабо. Всеки път когато играят бездушно ше ги освиркваме, иначе когато се стараят дори и да падат ще имат и винаги са имали подкрепата ни

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 09 авг 2009 19:43

Браво на Достанич, че дава шанс на всички футболисти на Левски за изява. Вижда се, че в синият отбор няма титуляри и резерви. вчера мача с Ботев пд, беше просто 1 контрола. Добър резултат за самочувствие на сините. Някои от головете на домакините, станаха от заучени положения, което е добре.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 авг 2009 19:52

monster1011 написа:Ами като изключим 2-3 млн лева лични средства всяка година нищо друго не дава. Феновете които го критикуват трябва да имат за обица Черепа. Чорбарите лумпени изгониха човек който дава пари и подкрепя. Във футбола трябва да е ясно че е като бизнеса. Собственика решава, макар и с 2 млн фена Левски е собственост на Батков и си е негова фирма. Ако някой иска да го гони, трябва да е готов да го купи. А голяма част от "крайните" фенове нямат 2 лв за пица в джоба си си ама критикуват собственика. Като не можеш да купиш отбора мълчи си и си стой мирно.

точно казано!
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 авг 2009 19:54

MuroCSKA написа:
Evailo написа:Няма да влязат в джоба му,но му гарантират,че в неговия любим отбор няма да ги има каспичанските драми на прасетата.
Фалираме,няма да фалираме,ще разпускаме отбора,няма да го разпускаме.

тая криза се върти в главата на журналиста с турско име(ефрем) и ***. да и видял сериозна медиа да ги дрънка тия глупости? ама нали сте прости говеда и им вярвате. както вярвате и на бай Ганьо ордена :)

отворените джобове и взетия лиценз пак ли бяха измислици на Ефрем?
CHELSEA

Върни се в “Архив”