Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
iliyan написа:Колко от вас къде сте заклети фенове на Челси си спомнят тази фанелка
[rimg]http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/7/chelsea-home-football-shirt-1993-1994-s_2739_1.jpg[/rimg]
Keyser Soze написа:Има един потребител тук, който очевидно ми е адаш, но това не му пречи да е пълен олигофрен. Аз я помня тая фланелка. С тия екипи Челси игра финал за ФА Къп 1994-та година. Даваха го по Ефир 2 тогава. Беше велико постижение, въпреки загуба.
Тони написа:На мен ми е интересно друго - феновете на Челси в голямата си част гледаме реално на нещата. Ясно е, че за един сезон нищо не може да стане и трябва време. Обаче феновете на другите отбори са много по крайни. Драматизират и се тръшкат, което е наистина забавно. Какви хуманисти само, след като толкова горещо ни желаят най-доброто и този сезон за тях е провал. Споко, пичове, до година повече!
Keyser Soze написа:Тони написа:На мен ми е интересно друго - феновете на Челси в голямата си част гледаме реално на нещата. Ясно е, че за един сезон нищо не може да стане и трябва време. Обаче феновете на другите отбори са много по крайни. Драматизират и се тръшкат, което е наистина забавно. Какви хуманисти само, след като толкова горещо ни желаят най-доброто и този сезон за тях е провал. Споко, пичове, до година повече!
И аз не мога да разбера какво е това драматизиране. Според мен има прогрес по отношение на много неща, поне сравнение с играта при Бенитес. Много бързо забравяте колко грозно играехме при него - с Ман Сити пазехме 0-0 на Стамфорд Бридж, с Фулъм и КПР играехме защитно.... Какво да говорим? Еден Азар беше просто един добър играч през миналия сезон, сега е лидер и колкото и да им се иска на някои, той няма да напусне, а ще бъде ключов футболист в Челси и за в бъдеще.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта