Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот TodorT » 05 май 2014 16:14

Аз не виждам защо феновете на Челси толкова много драматизират и определят сезона като пълен провал :? Аз лично не съм очаквал, че със завръщането си Моу ще мачка във всички турнири.... неговите успехи с Порто и Интер бяха след две години работа. Бих казал, че и РЕАЛ Мадрид започна да играе по-добре втората година под ръководството на португалеца. Най-малкото нов треньор, опознава играчите, налага стила си и т.н. Сега ще има възможност да махне ненужните, попълни дупките и да работи за силен отбор следващата година. Какви са тея сълзи, какво е това чудо :o Вижте какво прави Роджърс с Ливърпул!!! Първата година бе трагична, а сега до последния кръг ще са в борбата за титлата. Челси стигна по 1/2 финал в ШЛ, изгуби финала за Суперкупата на Европа поради липса на късмет, бори се де последно за титлата в Англия и само грешките с Уест Хям, Кристъл Палас и Астън Вила лишиха сините от титлата. Челси смачка всички лидери в Англия, направи страхотен мач с ПСЖ в Лондон, показа характер и все пак феновете на отбора са недоволни. Проблемите на Челси са в атака и в халфовата линия. Да не забравяме, че Матич не можеше да играе в ШЛ. Догодина и той ще е на линия..... Оставете Моу на спокойствие, стига сте се оплаквали и гледайте към следващия сезон. Следващите сезони ще бъдат оценката за работата на Моу, екипа му и като цяло отбора! ;)

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 май 2014 16:36

На мен ми е интересно друго - феновете на Челси в голямата си част гледаме реално на нещата. Ясно е, че за един сезон нищо не може да стане и трябва време. Обаче феновете на другите отбори са много по крайни. Драматизират и се тръшкат, което е наистина забавно. Какви хуманисти само, след като толкова горещо ни желаят най-доброто и този сезон за тях е провал. Споко, пичове, до година повече!

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 май 2014 18:45

Колко от вас къде сте заклети фенове на Челси си спомнят тази фанелка
Изображение
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2014 18:56

Ей Богу, аз си спомням тази от следващия сезон. С това какво доказваш? Че си по-стар ли? Конграчулейшънс, дето вика г-н Стоичков.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 05 май 2014 19:23

iliyan написа:Колко от вас къде сте заклети фенове на Челси си спомнят тази фанелка
[rimg]http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/7/chelsea-home-football-shirt-1993-1994-s_2739_1.jpg[/rimg]

Е, к'во за екипа от 93/94?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 05 май 2014 19:36

Има един потребител тук, който очевидно ми е адаш, но това не му пречи да е пълен олигофрен. Аз я помня тая фланелка. С тия екипи Челси игра финал за ФА Къп 1994-та година. Даваха го по Ефир 2 тогава. Беше велико постижение, въпреки загуба.

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 май 2014 19:40

Keyser Soze написа:Има един потребител тук, който очевидно ми е адаш, но това не му пречи да е пълен олигофрен. Аз я помня тая фланелка. С тия екипи Челси игра финал за ФА Къп 1994-та година. Даваха го по Ефир 2 тогава. Беше велико постижение, въпреки загуба.

И тогава наистина играеха футбол ;) Бяха наистина симпатичен отбор ! Типичен английски отбор !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 05 май 2014 19:41

Тони написа:На мен ми е интересно друго - феновете на Челси в голямата си част гледаме реално на нещата. Ясно е, че за един сезон нищо не може да стане и трябва време. Обаче феновете на другите отбори са много по крайни. Драматизират и се тръшкат, което е наистина забавно. Какви хуманисти само, след като толкова горещо ни желаят най-доброто и този сезон за тях е провал. Споко, пичове, до година повече!

И аз не мога да разбера какво е това драматизиране. Според мен има прогрес по отношение на много неща, поне сравнение с играта при Бенитес. Много бързо забравяте колко грозно играехме при него - с Ман Сити пазехме 0-0 на Стамфорд Бридж, с Фулъм и КПР играехме защитно.... Какво да говорим? Еден Азар беше просто един добър играч през миналия сезон, сега е лидер и колкото и да им се иска на някои, той няма да напусне, а ще бъде ключов футболист в Челси и за в бъдеще.

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 май 2014 20:32

Много е забавен вашият Жозе ! Трябвал му нападател с инстинкт на убиец :lol: :lol: :lol:
Преди да дойдат в Челси точно такива бяха и Ето'О и Торес ! Още колко нападатели иска да унищожи Жозе с неговата дефанзивна тактика ?!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 май 2014 20:45

Keyser Soze написа:
Тони написа:На мен ми е интересно друго - феновете на Челси в голямата си част гледаме реално на нещата. Ясно е, че за един сезон нищо не може да стане и трябва време. Обаче феновете на другите отбори са много по крайни. Драматизират и се тръшкат, което е наистина забавно. Какви хуманисти само, след като толкова горещо ни желаят най-доброто и този сезон за тях е провал. Споко, пичове, до година повече!

И аз не мога да разбера какво е това драматизиране. Според мен има прогрес по отношение на много неща, поне сравнение с играта при Бенитес. Много бързо забравяте колко грозно играехме при него - с Ман Сити пазехме 0-0 на Стамфорд Бридж, с Фулъм и КПР играехме защитно.... Какво да говорим? Еден Азар беше просто един добър играч през миналия сезон, сега е лидер и колкото и да им се иска на някои, той няма да напусне, а ще бъде ключов футболист в Челси и за в бъдеще.

Просто много хора мразят Моуриньо и сега им е паднало да злорадстват. Оставяме на страна фактът, че кампанията не е лоша, въпреки липсата на трофей. Не загубихме от нито един от топ отборите, бихме Ливърпул два пъти, стигнахме на полуфинал в ШЛ и решихме титлата в полза на трети отбор (стига да са достатъчно умни и да вдигнат това, което им дадохме да държат в ръцете си) . С последният мач на Анфилд завинаги си спечелихме "любовта" на феновете на Ливърпул, а ако загубят титлата, както са тръгнали, не ми се мисли. Та ние ще си носим последствията, че Жозе ни е треньор и омразата към него се прехвърля върху Челси и респективно върху нас. Нека ни мразят, на нас не трябва да ни дреме въобще.

Върни се в “Архив”