Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски
Някой може ли да ми каже, защо в горния пост, след като съм написал "ИНАЧЕ" правилно, излиза "ИНА ЧЕ". 3 пъти го проверих.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Re: Към фенклуба на Левски ...
Ти си зле в българския език. "ТИТУЛУВАН" - значи "притежаващ ТИТЛИ" . Отвори тълковния речник /който не си виждал през живота си
/ . Значи , ако искаш да броиш купите на България - няма такава дума "КУПЕлуван"
Можеш да си измислиш неологизъм и да го предложиш за вписване в речниците специално заради феновете на Левски.
ТИТУЛУВАН касае ТИТЛИ
Т.е. - журналистите /които за разлика от тебе имат образование , щото са учили български език/ съвсем коректно си използват думата "титулуван" . ЦСКА има повече титли от Левски. Затова е "най-титулуваният" български отбор. Аре ,у лево. 

Вижте само какви сте загубени!
Ще се опитам да пиша без пунктуационни и граматически грешки, понеже доколкото рабрах, всички вие сте завършили българска филология, ама друг път!
Като едни типични българи, не хващате нишката, а по заобиколен път тръгвате да ръсите мозък, че човека не можел да пише или бил малолетен. Аз пък смятам, че Бат Цеко, който и да е той, има сиво вещество и умее да каже това което иска, при това доста по-добре от повечето момчета тук във форума. Дали бъл малолетен, или е пенсионер с 6 от 6 байпаса, какво значение има.
Явно на вас ви е по-приятно да чувате думи като "най-титулования отбор" от тъпи парчета като братчето на Димитър Ангелов в Канал 1, или Тошката Шабански. Който и да е той, това не ми харесва. Моите уважения към червения клуб, но такива определения за тях не са ми по вкуса.
Представете си следната ситуация, осмислее я и тогава като типични българи, тръгвайте да ръсите на всяко гърне меродия.
Та тя е такава: Малки деца, нямат все още изграден характер. Гледат мач по една от по-горните телевизии и чуват коментар, че най-титулования отбор е ЦСКА. Какво си мислите, от там насетне, ще стане?! Понеже ще много умни,или болшинството от вас, ще ви го оставя за домашна работа.
Аз лично съм израстнал изцяло в левскарска махала. Сещам се по-него време, нещата бяха на нож с ЦФКА Средец. Бас лова, че много от вас не са гледали мача през 85-та, когато стана мелето и последваха наказанията. В една от онези години, при дузпа за нас /ние бяхме Витоша/, нашите я изпуснаха и съответно, комшията просто си отвори прозореца и си изхвърли телевизора....
Сега сме много по-добри от тогава, поне резултатите така казват.
Не приемам някакви малоумници да определят кой е най-титулования и да определят мирогледа на нас и нашите деца.
Ако на вас ви харесва или като едни кротки български овчици, се примирявате, аз не го понасям това и съм готов да счупя главата на всеки един тиквеник, който се опитва да ме убеждава в обратното. Глава на раменете имам и сам мога да определя кой е моя отбор и доколко титулован е той, или не.
Така, че поздравявам Бат Цеко, а вас - точно в момента - малко сте ми жалки.
Съвет, безплатен при това - когато става въпрос за Левски, каквото и да се пише, бъдете градивни и защитавайте НАШИЯ отбор, нашите фенове, нашите футболисти, нашия тренер...
Абе к'во съм седнал да се занимавам с вас, не е ли по-добре да отида да пия кафе с няколко истински левскарчета.
БОГ ПРОЩАВА, ЛЕВСКИ НЕ !!!
Ще се опитам да пиша без пунктуационни и граматически грешки, понеже доколкото рабрах, всички вие сте завършили българска филология, ама друг път!
Като едни типични българи, не хващате нишката, а по заобиколен път тръгвате да ръсите мозък, че човека не можел да пише или бил малолетен. Аз пък смятам, че Бат Цеко, който и да е той, има сиво вещество и умее да каже това което иска, при това доста по-добре от повечето момчета тук във форума. Дали бъл малолетен, или е пенсионер с 6 от 6 байпаса, какво значение има.
Явно на вас ви е по-приятно да чувате думи като "най-титулования отбор" от тъпи парчета като братчето на Димитър Ангелов в Канал 1, или Тошката Шабански. Който и да е той, това не ми харесва. Моите уважения към червения клуб, но такива определения за тях не са ми по вкуса.
Представете си следната ситуация, осмислее я и тогава като типични българи, тръгвайте да ръсите на всяко гърне меродия.
Та тя е такава: Малки деца, нямат все още изграден характер. Гледат мач по една от по-горните телевизии и чуват коментар, че най-титулования отбор е ЦСКА. Какво си мислите, от там насетне, ще стане?! Понеже ще много умни,или болшинството от вас, ще ви го оставя за домашна работа.
Аз лично съм израстнал изцяло в левскарска махала. Сещам се по-него време, нещата бяха на нож с ЦФКА Средец. Бас лова, че много от вас не са гледали мача през 85-та, когато стана мелето и последваха наказанията. В една от онези години, при дузпа за нас /ние бяхме Витоша/, нашите я изпуснаха и съответно, комшията просто си отвори прозореца и си изхвърли телевизора....
Сега сме много по-добри от тогава, поне резултатите така казват.
Не приемам някакви малоумници да определят кой е най-титулования и да определят мирогледа на нас и нашите деца.
Ако на вас ви харесва или като едни кротки български овчици, се примирявате, аз не го понасям това и съм готов да счупя главата на всеки един тиквеник, който се опитва да ме убеждава в обратното. Глава на раменете имам и сам мога да определя кой е моя отбор и доколко титулован е той, или не.
Така, че поздравявам Бат Цеко, а вас - точно в момента - малко сте ми жалки.
Съвет, безплатен при това - когато става въпрос за Левски, каквото и да се пише, бъдете градивни и защитавайте НАШИЯ отбор, нашите фенове, нашите футболисти, нашия тренер...
Абе к'во съм седнал да се занимавам с вас, не е ли по-добре да отида да пия кафе с няколко истински левскарчета.
БОГ ПРОЩАВА, ЛЕВСКИ НЕ !!!
Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)
KingForadayy написа:Ботев е умрял по най- куриозния и нелеп начин с куршум от сънародник в йеэуитското си чело.Даже и Господ му се е присмял.Какво повече има да се говори за тая мишка Ботев.
Никога не съм одобрявал персонифицирането на футболни клубове с личности, тъй като нямат нищо общо помежду си, само пореден повод за криворазбрана фенщина. Това обаче е нещо съвсем различно. От позицията на какъв, KingForadayy даваш оценка ?! Нямаше ли кой да те шляпне по мръсната уста, когато изричаше такива скверни думи? Тати не ти ли завря пръстите в зад...а? Никой, ама никой няма право да се гаври с паметта и делата на тези хора. Имали са недостатъчи- вярно е, все пак са били хора, но преди всичко са били патриоти и са давали живота си за България- ти, би ли го направил? Точно такива нихилистчета като теб нямат право да обиждат. Искаш да си забавен и интересен, разбирам ,но не се гаври с националните герои!
п.п. И чети - няма такова творение "йезуитско чело". Предполагам, че си в някоя крехка възраст-не мога иначе да приема, че човек над 16 год, би написал това,- освен, ако не си от една южна нам полу-европейска дъжава
п.п.2 Чудя се, защо иначе всебдящите модератори толерират подобни писания?!
Винаги, навсякъде !
Смешко, като не можеш да мислиш, не говори простотии.
Титла е префикс/суфикс или самостоятелна дума, добавена към името на някого, за да обозначи едновременно почитание и официална позиция или професионална квалификация.
(това е от wiki-то)
Сега ще ти помогна да смелиш тази новополучена информационна порция.
Това означава, че шампионска титла означава, че за дадена година даден отбор е шампион, и че може да носи титлата "шампион", а не че даденото отличие се нарича "титла".
Също така когато вземеш Купата (Суперкупата) на България носиш съответната титла. Носител на купата на България. А и в трите случая физически получаваш купи, а не "титли", умнико.
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Сега по-разбираемо ли е за теб?
Титла е префикс/суфикс или самостоятелна дума, добавена към името на някого, за да обозначи едновременно почитание и официална позиция или професионална квалификация.
(това е от wiki-то)
Сега ще ти помогна да смелиш тази новополучена информационна порция.
Това означава, че шампионска титла означава, че за дадена година даден отбор е шампион, и че може да носи титлата "шампион", а не че даденото отличие се нарича "титла".
Също така когато вземеш Купата (Суперкупата) на България носиш съответната титла. Носител на купата на България. А и в трите случая физически получаваш купи, а не "титли", умнико.
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Сега по-разбираемо ли е за теб?
- Red_champions
Re: Левски
Ами омраза звучи тъпо за един спорт,за футбол,но без така нар. вражда неможе!!!Между ЦСКА и Левски,между Ботев и Локомотив Пд,,между Аякс и Фейенорд,между Сити и Юнайтид,между Арсенали Фулъм,между Рома и Лацио или както беше там,Цървена здезда и Партизан,Селтик и Рейнджърс,това е играта!Феновете винаги намират своя съперник,който според тях е много различен,но всъщност освен това по нещо много си прилича с техния отбор и затова те не го харесват.В България двете футболни вражди са м/у фенове на ЦСКА и Левски и Ботев и Локомотив.И двете са големи и са не само на местно,но и на национално ниво,особено ЦСКА-Левски.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Oбновете сайта!!!
lakito7 написа:Какво ви пречи тази емблема?На мен ми харесва по-вече.Нямате си работа и се чудите каква простотия да измислите.Ти ако си левскар,каква е тази емблема която си сложил за аватар?
"по-вече" ?

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Oбновете сайта!!!
В официалния сайт на Левски Дани Боримиров е все още спортен директор!!!!!

- Elektro_Kobe
- Контакти:
Тамън се чудех как да обясня въпроса за титлите и бях изпаднал в криза ,защото в форума има хора , които не могат да сметнат колко прави 26+26+3 =55 ,пък ако е някакво обяснение малко по-сложно... .Hеckler си го каза човека. А цялата идея каква е - ФЕНКЛУБА НА ЛЕВСКИ ДА НАПРАВИ КАМПАНИЯ ,ЗАЩОТО МЕДИТЕ СИ НАЛАГАТ НЕПРАВИЛНО МНЕНИЕТО И ВСЪЩНОСТ НИ ЛЪЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН.А ето и още ЧИСТИ ФАКТИ ОТНОСНО ЛЕВСКИ ,: САМО ФАКТИ
Така е ! Левски е най-добрият отбор в България .Този извод всеки може да си го направи от фактите!
Фактите са си факт.Те не могат да се поддадът на фенско влияние.Може би феновете на ЦСКА биха ни отговорили ,че те са стигали полуфинали в КЕШ и са побеждавали действащи европейски шампиони.Да това е така ,но пък ние-левскарите ще им отговорим с : --Левски е ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор в Европа,който е вкарал 5 гола в един мач на Барселона . Това е било времето ,когато Барселона са имали играчи като Кройф и Неескенс. В крайна сметка побеждаваме с 5-4.
-- Схемите на турнирите в Европа са били коренно различни и достигането на полуфинална фаза е ставало с много по-малко мачове.За сравнение българският представител в ШЛ на този етап ще трябва да изиграе 21 мача ,за да стигне полуфинал.А преди години определеное не е било така.ФАКТ !
-- Левски е достигал 5 пъти четвъртфинал в ЕКТ,което също е достойно постижение.Напомням последният ЧЕТВЪРТФИНАЛ беще през сезон 2005-2006 за Купата на УЕФА.
В днешно време бъ;гарски отбор да достигне такава далечна фаза е нещо феноменално,като имаме предвид на каъв хал е държавата ни ,а и спорта,футбола базите и т.н.. -- Левски изиграва рекордните за български отбор 14 мача в един сезон в ЕКТ ! -- Левски е първият и засега единственият български отбор влязъл в групите на ШЛ.Там Левски игра с действащия Еропейски клубен шампион и шампион на Испания-Барселона,шампиона на Англия тогава-Челси и вицешампиона на Германия тогава- Вердер Бремен.Нормално е , когато се играе срещу отбори чиито бюджет е между 320 и 380 млн евро по онова време (бюджет по-голям от този на София) да паднешс 5-0 или 3-0
: Все пак всички знаем какви играчи играеха в Барса,Челси,Вердер-Роналдиньо,Меси,Деко,Шави,Дрогба,Балак,Шевченко,Диего,Вийзе... -- ФАКТ >>> Кирил Миланов държи два рекорда за резултатност в ЕКТ - най-много голове отбелязани от един футболист в един мач - 6, както и в два мача от един кръг на турнирите - 10 гола срещу Рейпас Лахти.
-- Единственият български тим, който има положителна статистика срещу всички останали съществуващи в момента футболни клубове в България ФАКТ ! : !: -- ФАКТ от английската версия на уикипедия Levski - CSKA 169 matches; 75 wins, 44 draws, 50 defeats; 260:220 goals ФАКТ!! -- Така че всички спорове за това кой е най-добрият отбор в България е БЕЗМИСЛЕН! ФАКТ! И сега ако почне заяждане от страна на феновете на ЦСКА ,то това би било единствено израз на злоба и безсилие!
Така е ! Левски е най-добрият отбор в България .Този извод всеки може да си го направи от фактите!

Mes que un club 

Re: Армейци 1948
Цска е вече един умрял отбор ! Вечна им памет !