Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 ное 2012 23:17

megan fox написа:Аз ако бях на мястото на Ферари... щях да инструктирам Маса нарочно да се бави и когато Фетел го застигне с обиколка бразилеца да се натресе нарочно в него и да го изкара от състезанието...

После невярвам от ФИА да присъдят титлата на Алонсо. :lol:

А и съм сигурен, че ако се стигне до някакъв двубой - Фетел vs Маса, то немчето ще отстъпи без бой, щото няма начин през акъла му да не мине мисълта, че Маса в случая няма какво да губи ... :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 18 ное 2012 23:17

То в това състезание Ферарита бяха супер добри 1ви и 2ри,просто отбстоятелствата не бяха добри,Хамилтън спечели в последния завой благодарение на Глок.Иначе попринцип те летяха по трасето,но това беше доста отдавна.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 ное 2012 23:20

Жоржиньо написа:То в това състезание Ферарита бяха супер добри 1ви и 2ри,просто отбстоятелствата не бяха добри,Хамилтън спечели в последния завой благодарение на Глок.Иначе попринцип те летяха по трасето,но това беше доста отдавна.

Те загубиха тогава точно заради дъжда... ако не греша почна да вали 2-3 обиколки преди края и Глок остана със сухи гуми да кара до края...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 18 ное 2012 23:24

Добре е поне,че за последното състезание пак ще има интрига,и въпреки че е малко възможно всичко може да се случи.Попринцип в Бразилия стават едни от най-интересните състезания всички помним титлата на Райконен и след това тази на Хамилтън постигнати на тази писта.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 ное 2012 23:29

Мислех си вече, че след последния опит на Люис, който не беше успешен ще се предаде, но не. Браво на Хамилтън наистина много добро състезание за него. Искам емоционален завършек на сезона в Бразилия. И ако може Ферари да са печеливши ;д
Изображение[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 ное 2012 23:31

НЕ знам защо си правя асоциация със сезона, в който Кими стана шампион.... Както тогава Хамилтън се провали в няколко старта, сега се надявам и Фетел да не финишира в последното състезание и Алонсо да стане шампион за трети път :) Ще си помечтая, пък да видим :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 ное 2012 23:50

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:Аз ако бях на мястото на Ферари... щях да инструктирам Маса нарочно да се бави и когато Фетел го застигне с обиколка бразилеца да се натресе нарочно в него и да го изкара от състезанието...

После невярвам от ФИА да присъдят титлата на Алонсо. :lol:

А и съм сигурен, че ако се стигне до някакъв двубой - Фетел vs Маса, то немчето ще отстъпи без бой, щото няма начин през акъла му да не мине мисълта, че Маса в случая няма какво да губи ... :lol: :mrgreen:

Защо така реши? Да не би да отнеха победата на Алонсо от Сингапур, когато стана ясно, че на Пикет младши му е наредено да се разбие в стената на 15-ти завой, за да излезе кола за сигурност и Алонсо да спечели състезанието?

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 ное 2012 23:53

TodorT написа:НЕ знам защо си правя асоциация със сезона, в който Кими стана шампион.... Както тогава Хамилтън се провали в няколко старта, сега се надявам и Фетел да не финишира в последното състезание и Алонсо да стане шампион за трети път :) Ще си помечтая, пък да видим :)

Еее, само така ли ще си печелите титлите? Айде стига! За да е по-забавно ето ти сценарий: Още в първите обиколки Маса вади умишлено Фетел от състезанието, Алонсо се докопва до първото място и почва да води колоната и 2 обиколки преди края на състезанието Уебър го настига и го блъсва нарочно, в крайна сметка всичките пилоти на Ферари и Ред Бул отпадат поради катастрофи по м/у си, Макларън взимат двойна победа, а Фетел НЕ става шампион, защото Фетел, Уебър, Алонсо и Маса са дисквалифицирани за целият сезон и всичките им точки се нулират, а шампион е Райконен с Лотус... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 19 ное 2012 09:02

megan fox написа:Защо така реши? Да не би да отнеха победата на Алонсо от Сингапур, когато стана ясно, че на Пикет младши му е наредено да се разбие в стената на 15-ти завой, за да излезе кола за сигурност и Алонсо да спечели състезанието?

Тихо, че ако това се случи, Маса ще е СШ за 2008-ма ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 ное 2012 12:39

megan fox написа:
TodorT написа:НЕ знам защо си правя асоциация със сезона, в който Кими стана шампион.... Както тогава Хамилтън се провали в няколко старта, сега се надявам и Фетел да не финишира в последното състезание и Алонсо да стане шампион за трети път :) Ще си помечтая, пък да видим :)

Еее, само така ли ще си печелите титлите? Айде стига! За да е по-забавно ето ти сценарий: Още в първите обиколки Маса вади умишлено Фетел от състезанието, Алонсо се докопва до първото място и почва да води колоната и 2 обиколки преди края на състезанието Уебър го настига и го блъсва нарочно, в крайна сметка всичките пилоти на Ферари и Ред Бул отпадат поради катастрофи по м/у си, Макларън взимат двойна победа, а Фетел НЕ става шампион, защото Фетел, Уебър, Алонсо и Маса са дисквалифицирани за целият сезон и всичките им точки се нулират, а шампион е Райконен с Лотус... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако Алонсо води и има чиста писта пред себе си няма как Уебър да го настигне 8-)

Върни се в “Архив”