Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2009 18:02

slavia_forever написа:Тъкмо си мислих, че някои от вас, сте свалили капаците ама...
Кое народно нещо, против комунизма по онова време, е останало да си живурка по живо по здраво?? Кой е отборът на Левски?! Отборът, който до 44та година 9ти септември - за 30 години има 3 шампионата на България?!? А после въпросното отборче, е на второ място, по спечелени купи и титли, а даже е и с повече победи над ЦСКА!! Това, уважаеми коне с капаци, би ли било допуснато при комунизма, ако не трябва да е така?! Или приемате нещата, както ви се иска да бъдат, или както са ви спуснати, а не както са?? :idea: :!:

Извинявай,ама на тебе това май ти е най-голямата болка в живота-че Славия(по-успешен отбор тогава,не го оспорвам) не е станала опонент на ЦСКА през годините,а Левски.Това го чета за не знам кой път вече.Преживей го и спри да го повтаряш,не можеш да го промениш и само ставаш досаден.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: КВО СТАВА НА ГЕРЕНА БЕ И НА РИЛЕЦО НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ.ШОК

Мнениеот Yasso » 25 фев 2009 18:05

milen.hrisrov написа:С този си коментар ясно показваш колко разбираш от футбол.То ако контролите бяха от такава важност,нямаше повечето евро отбори да скитат по турнета из САЩ,Япония,Мозамбик и тем подобни държави.И есента Левски почна ужасно,пък после знаеш какво стана,ако не си спомняш питай Саша Симонович той ще ти го припомни.Разбира се може да се окажеш и прав,тогава Батков трябва да си поеме цялата отговорност за глупостите дето върши.
п.с. А и между 20 и 22 кръг нали знаеш с кого трябва да внимавате,че номер 9 чака 16.

Не знам какво показвам с "този си коментар", но ако трябва да си превеждам изказването - исках да кажа, че не можеш да очакваш любимия ти син отбор да играе страхотно след като са направили трагична подготовка...и това отчетливо ще си проличи още в самото начало на полусезона!

Аз помня какво стана в последния кръг, ама ти помниш ли какво стана в началото на есенния полусезон???

Прав си затова че са контролни срещите, но не можеш за цяла подготовка да вкараш 2 гола и после като почне първенството да очакваш че ще вкарваш във всеки мач най-малко по толкова....

Това е, отбора ви ще има сериозни проблеми докато начело е Кокала, но това не е наш проблем.... :lol:

Сърдечно ви пожелавам да се оттървете час по - скоро от този толкова некадърен треньор, така ще сте ни реална конкуренция....

А виж тук какво казва твоя "приятел" Саша Симонович :
http://cska.gol.bg/article.php?id=50525

И си прочети пак програмата от 20-тия до 22-рия кръг преди да напишеш там нещо подобно като това какво чакал вашия №9 ... ;)
Бая ще почака за 16 вашата девятка, щото преди това ще му се наложи да поиграе малко срещу едни други отбори точно в споменатите кръгове....

Виж, мога да те светна какво чака нашия № 99 - ами мача с Левски чака... :twisted:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: КВО СТАВА НА ГЕРЕНА БЕ И НА РИЛЕЦО НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ.ШОК

Мнениеот mike28 » 25 фев 2009 18:25

А виж тук какво казва твоя "приятел" Саша Симонович :
http://cska.gol.bg/article.php?id=50525

То хубаво го е казал, ама ти виж какво пише горе в дясно на сайта- все едно аз да те карам да четеш какво е казал Пенев във в-к "Стандарт"
Лично аз предпочитам някой извън обичайните заподозрени -Левски, ЦСКА и Литекс- защото тъжната истина е, че играта на тези отбори в последните години спада само надолу и е добре да им се натрият носовете, туко виж се усетили и са започнали да правят нещата както трябва.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 19:30

rhaegar написа:
slavia_forever написа:Тъкмо си мислих, че някои от вас, сте свалили капаците ама...
Кое народно нещо, против комунизма по онова време, е останало да си живурка по живо по здраво?? Кой е отборът на Левски?! Отборът, който до 44та година 9ти септември - за 30 години има 3 шампионата на България?!? А после въпросното отборче, е на второ място, по спечелени купи и титли, а даже е и с повече победи над ЦСКА!! Това, уважаеми коне с капаци, би ли било допуснато при комунизма, ако не трябва да е така?! Или приемате нещата, както ви се иска да бъдат, или както са ви спуснати, а не както са?? :idea: :!:

Извинявай,ама на тебе това май ти е най-голямата болка в живота-че Славия(по-успешен отбор тогава,не го оспорвам) не е станала опонент на ЦСКА през годините,а Левски.Това го чета за не знам кой път вече.Преживей го и спри да го повтаряш,не можеш да го промениш и само ставаш досаден.

Какво да преживея?! Че Славия не е възприела, ролята на Левски?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Явно нищо не си чел! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: Маикъл Шийлдс е пуснат на свобода

Мнениеот АСМ1899 » 25 фев 2009 20:21

Справедливост за Майкъл Шийлдс!
Той не трябва да е в затвора! Просто трябва със същото паве да го лепнат него в главата и ако оживее-оживее! Мамицата им изчадия, а имат нас за втора категория хора :!:
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 25 фев 2009 20:49

Чета мненията по темата и просто не ми става ясно някои хора на глупави ли се правят или са си такива. Казват че били живели по това време и помнели как стоят нещата, ами ако наистина е така щяха да помнят че в комунистическа държава ако не си комунист и не обичаш партията живота ти става много лош, дори много хора се простиха с него. В този ред на мисли какви искате да са били ръководителите на ЛЕВСКИ, много ясно че ще са комунисти, нали клубът си беше държавен. И не, ЛЕВСКИ НЯМАШЕ НИЩО ОБЩО С МВР, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ МУ НЯМАХА, иначе на книга да, имаше. ЛЕВСКИ БЕШЕ НАПРАВЕН ОТБОР НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИЛИЦИЯ ТОЧНО ЗА ДА БЪДЕ НАМРАЗЕН ОТ ХОРАТА. Това бе целта на изметта управлявала държавата, те се плашеха именно от пражка пролет, унгарски събития и т.н. Поклон пред чешкия, унгарския и полския народ за това което сториха през онези години, показаха че няма да се примирят. Да, бяха смазани, дадоха много жертви, хиляди семейства бяха разбити, но показаха на света кои са и че имат чест. Затова и сега държавите им вървят напред и са европейски, за разлика от нашата. Пък ако спорите коя публика е с анти-комунистически настроения, спомнете си кои момчета дадоха отпор на полицията миналия месец на протестите пред народното събрание. Сега някой ще каже че били хулигани и нарочно провокирали, не просто не може заради две хвърлени топки, полицията да смазва всички. Напълно подкрепям отпора срещу "органите на реда", те не могат да бият за щяло и нещяло. Не може министърът на вътрешните работи да излиза с ученическото оправдание че видите ли били засекли някакъв скайп или и-мейл, в който се правели планове да се заложи бомба. Някой намери ли нещо такова-май не, намериха ли човека пратил въпросното съобщение-май не. Е, за какво говорим в случая-за полицейско насилие. Лошото е че не излязоха 50000-100000 души, трябваше да бъдем повече.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 21:50

bluesupport написа:Чета мненията по темата и просто не ми става ясно някои хора на глупави ли се правят или са си такива. Казват че били живели по това време и помнели как стоят нещата, ами ако наистина е така щяха да помнят че в комунистическа държава ако не си комунист и не обичаш партията живота ти става много лош, дори много хора се простиха с него. В този ред на мисли какви искате да са били ръководителите на ЛЕВСКИ, много ясно че ще са комунисти, нали клубът си беше държавен. И не, ЛЕВСКИ НЯМАШЕ НИЩО ОБЩО С МВР, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ МУ НЯМАХА, иначе на книга да, имаше. ЛЕВСКИ БЕШЕ НАПРАВЕН ОТБОР НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИЛИЦИЯ ТОЧНО ЗА ДА БЪДЕ НАМРАЗЕН ОТ ХОРАТА. Това бе целта на изметта управлявала държавата, те се плашеха именно от пражка пролет, унгарски събития и т.н. Поклон пред чешкия, унгарския и полския народ за това което сториха през онези години, показаха че няма да се примирят. Да, бяха смазани, дадоха много жертви, хиляди семейства бяха разбити, но показаха на света кои са и че имат чест. Затова и сега държавите им вървят напред и са европейски, за разлика от нашата. Пък ако спорите коя публика е с анти-комунистически настроения, спомнете си кои момчета дадоха отпор на полицията миналия месец на протестите пред народното събрание. Сега някой ще каже че били хулигани и нарочно провокирали, не просто не може заради две хвърлени топки, полицията да смазва всички. Напълно подкрепям отпора срещу "органите на реда", те не могат да бият за щяло и нещяло. Не може министърът на вътрешните работи да излиза с ученическото оправдание че видите ли били засекли някакъв скайп или и-мейл, в който се правели планове да се заложи бомба. Някой намери ли нещо такова-май не, намериха ли човека пратил въпросното съобщение-май не. Е, за какво говорим в случая-за полицейско насилие. Лошото е че не излязоха 50000-100000 души, трябваше да бъдем повече.

Това е твоята интерпретация, през призмата, през която ти е угодно да четеш историята. Отговори си на въпроса, след като се водеха според теб, само на книга с МВР, какви ПАРАЛЕЛНО СЪС "САМО НА КНИГАТА", са били успехите на Левски, преди 44-та година (за 30 години - 3 шампионски титли) и след 44-та година (средно на всяка трета година, по една спечелена титла). Като победите над ЦСКА, доминират. :idea: Комунистическият ботуш е смазал всичко, освен т.н. "отбора на народа"!:lol: И ти си мислиш, че Левски ("съпротвата в пагони" :lol: ), си е "развявал байрака", биел ЦСКА и просто така, е оставал безнаказан?! :shock: :lol: ТОДОР ЖИВКОВ, ИВАН СЛАВКОВ, ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА, СА БИЛИ ЗАД "НАРОДНИЯ ОТБОР", а милите те, онеправданите, си печелят титла след титла, на три години по веднъж! Хайде стига демагогия, облечена в синьо (червено :idea:)! :idea: :!:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 фев 2009 22:45

Маалиии! Ти вярно не си в ред! За тебе няма ли мачове, ами ръсиш злоба по форума? Или си някакъв вампир /енергиен/, дето еднствената ти задача е да получаваш отрицателна енергия от нас??? Ще се снабдя със сол и чесън до компа!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 25 фев 2009 23:15

Не е вярно че ЛЕВСКИ не са били наказани, наказани бяха задето смазаха цска със 7-2-обединиха ги със спартак, освен това сме били динамо и витоша, все опити да се затрие идентичността на клуба, само че не успяха, не успяха да ни накарат да викаме динамо, витоша и там каквото им е било на ум. Вие също бяхте под шапката на армията и ролята ви се заключваше в това да давате точки на чорбата, не че сте имали избор просто са ви направили военен отбор. Феновете ви обаче, които никога не са били много, няма какво да се лъжем, те не нямаха анти-комунистически настроения. Поради тази причина изгубихте лицето си, бяхте просто един военен отбор и нищо повече. Ние бяхме полицейски, феновете обаче не се примирихме и останахме известни с анти-комунистическите си настроения, това всеки го знае и това същото е разликата. Затова сме отбора на народа, защото всеки който желаеше да изрази поне малко своя протест срещу комунистите, влизаше в нашите редици. И като споменаваш цола и не знам кой си, дай ми пример ръководител, може и да не е спортен по онова време който да не е бил свързан с партията. Такива нямаше, като се почне от директорките на детските градини и се стигне до високите етажи на властта, който не беше с тях свършваше в лагер. Освен това първенство в България се провежда от 1925 година, като през 1927-ма няма обявен шампион, така че годините не са тридесет, а да кажем 18-19, пък и от началото на прехода титлите ни са средно на всеки 2.5 години. Ако все още не си съгласен че ЛЕВСКИ е отборът на народа питай радио Свободна Европа, те може и да ти обяснят по-добре от мен.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 23:54

bluesupport написа:Не е вярно че ЛЕВСКИ не са били наказани, наказани бяха задето смазаха цска със 7-2-обединиха ги със спартак, освен това сме били динамо и витоша, все опити да се затрие идентичността на клуба, само че не успяха, не успяха да ни накарат да викаме динамо, витоша и там каквото им е било на ум. Вие също бяхте под шапката на армията и ролята ви се заключваше в това да давате точки на чорбата, не че сте имали избор просто са ви направили военен отбор. Феновете ви обаче, които никога не са били много, няма какво да се лъжем, те не нямаха анти-комунистически настроения. Поради тази причина изгубихте лицето си, бяхте просто един военен отбор и нищо повече. Ние бяхме полицейски, феновете обаче не се примирихме и останахме известни с анти-комунистическите си настроения, това всеки го знае и това същото е разликата. Затова сме отбора на народа, защото всеки който желаеше да изрази поне малко своя протест срещу комунистите, влизаше в нашите редици. И като споменаваш цола и не знам кой си, дай ми пример ръководител, може и да не е спортен по онова време който да не е бил свързан с партията. Такива нямаше, като се почне от директорките на детските градини и се стигне до високите етажи на властта, който не беше с тях свършваше в лагер. Освен това първенство в България се провежда от 1925 година, като през 1927-ма няма обявен шампион, така че годините не са тридесет, а да кажем 18-19, пък и от началото на прехода титлите ни са средно на всеки 2.5 години. Ако все още не си съгласен че ЛЕВСКИ е отборът на народа питай радио Свободна Европа, те може и да ти обяснят по-добре от мен.

Ти ми казваш, че не сте викали Витоша?! Лелеееее! Това поне си го спомням! ВИКАХТЕ ВИТОША! ТОВА Е ФАКТ! Много ясно, че ще ви накажат за 7:2. Вие сте били подлога на ЦСКА и когато се изхвърлите по този начин, много ясно, че ще ви подрежат крилата. Ако са искали да са ви смачкали. Толкова ли си сляп? Левски е отборът, който е създаден от партията, за де се противопоставя на отборът на БКП.

Върни се в “Архив”