Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Дембеле???!

Мнениеот Xanko » 01 апр 2011 13:46

MoNteSo написа:
CSKA ME написа:Да прави сте, не е смешно, жалко е. Това е изкривяване на правилото според мен и трябва да бъде променено. Не може да се изтърпява наказание в мач, без значение. Така мисля и такова е мнението ми.

Не може всека година лиценза ти да виси на мускулите на шибаното БФС, а ти да се обясняваш за чуждите футболисти.... деба и наглостта :shock:

А то пък някои не се обясняваха за Дока, пък и наистина звучи смешно наказан ДА НЕ ИГРАЕ В 1 МАЧ СИ ИЗТЪРПЯЛ НАКАЗАНИЕТО В МАЧ КОЙТО НЕ СЕ ИГРА И ИМА СЛУЖЕБЕН РЕЗУЛТАТ. Въпреки всичко обаче е според наредбата е също ка ситуацията с ЦСКА-Видима, но беше един рев до господа и БФС заобиколи наредбата и мача се игра не където искаха двата отбора както е по наредба и както стана миналия сезон с Левски - Миньор, а в Каварна

Xanko
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Xanko » 01 апр 2011 14:04

Ей модераторите кой ви нареди да преместите темата така дискретно тук.

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Гара Дембеле трябва да играе за ЦСКА

Мнениеот Darko22 » 01 апр 2011 14:06

Софийският районен съд, който вчера не уважи сделката на голмайстора на "сините" и го осъди на 9 месеца условно и да участва в програми за обществено въздействие, днес обяви, че играчът на Левски ще трябва да се състезава с екипа на ЦСКА, ако иска забраната да напуска България да отпадне до 6 месеца.
Според съдията Иво Хинов, това ще бъде причислено като работа по програма за обществено въздействие, тъй като ЦСКА в момента заема пето място. В първите 5-6 тренировки на тима след Нова година, "червените" са отбелязали точно два гола на празна врата, като единият може би е автогол, защото още играчите не били облекли оранжевите си тренировъчни потници, за да се разделят на отборчета за двустранна игра.
"Ако Гарра играе в ЦСКА през втория сезон, може да помогне на тима дори да участва в евротурнирите, но може би за целта трябва да осъдим на игра при "армейците" още няколко футболисти като например Дока от Литекс и братята Бенжелюн от Локо (Пд)" - сподели реалистичната си преценка съдия Хинов.
Адвокат Тодор Батков бе бесен, че най-добрата му инвестиция за над 50 години, ще трябва да заиграе при кръвния враг, като обяви решението за подло: "Заклевам се в Ордена си и в разкритията от Wikileaks по мой адрес, че това граничи с абсурда!" - обяви бизнесменът, който допреди месец потъркваше ръце, очакваки 3 млн. евро за Дембеле от трансфер в чужбина. Сега обаче адвокатът е вътре с разноските по делото, както и с 15 лева за такси, защото нещо джипът му не запалил тази сутрин.
Очаква се в ЦСКА малийският французин да получава една от най-високите заплати, равняваща се на 0 лева, което нарежда Дембеле по заплащане с чуждестранните величия в червено Маркиньос, Фабрицио Грило и Уилям Тиеро, но и същевременно с юношите на тима Божидар Стойчев, Георги Амзин и едно рижаво момче с лунички, което според някои е брат на Пипи Дългото Чорапче.
Самият Дембеле коментира това, че ще играе за ЦСКА така: "Ще се наложи да стисна зъби и да играя за ЦСКА. Някои ми казаха, че за такова нещо, ще трябва да свия устни, но не съм толкова добър.
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Re: Дембеле???!

Мнениеот Blue_Girl » 01 апр 2011 14:13

CSKA ME написа:Недоумявам нещо, Дебмеле не беше ли наказан заради натрупани жълти картони? Наказанието да не би да се изтърпя срещу Калиакра, та да е в групата на Левски за Раковски? Ако е така, просто е смешно...

Никой не е виновен, че мача не се игра в Каварна!
Така че Гаррата си изтърпя наказанието.
Нищо нередно не виждам в случая.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Гара Дембеле трябва да играе за ЦСКА

Мнениеот Blue_Girl » 01 апр 2011 14:18

Darko22 написа:Софийският районен съд, който вчера не уважи сделката на голмайстора на "сините" и го осъди на 9 месеца условно и да участва в програми за обществено въздействие, днес обяви, че играчът на Левски ще трябва да се състезава с екипа на ЦСКА, ако иска забраната да напуска България да отпадне до 6 месеца.
Според съдията Иво Хинов, това ще бъде причислено като работа по програма за обществено въздействие, тъй като ЦСКА в момента заема пето място. В първите 5-6 тренировки на тима след Нова година, "червените" са отбелязали точно два гола на празна врата, като единият може би е автогол, защото още играчите не били облекли оранжевите си тренировъчни потници, за да се разделят на отборчета за двустранна игра.
"Ако Гарра играе в ЦСКА през втория сезон, може да помогне на тима дори да участва в евротурнирите, но може би за целта трябва да осъдим на игра при "армейците" още няколко футболисти като например Дока от Литекс и братята Бенжелюн от Локо (Пд)" - сподели реалистичната си преценка съдия Хинов.
Адвокат Тодор Батков бе бесен, че най-добрата му инвестиция за над 50 години, ще трябва да заиграе при кръвния враг, като обяви решението за подло: "Заклевам се в Ордена си и в разкритията от Wikileaks по мой адрес, че това граничи с абсурда!" - обяви бизнесменът, който допреди месец потъркваше ръце, очакваки 3 млн. евро за Дембеле от трансфер в чужбина. Сега обаче адвокатът е вътре с разноските по делото, както и с 15 лева за такси, защото нещо джипът му не запалил тази сутрин.
Очаква се в ЦСКА малийският французин да получава една от най-високите заплати, равняваща се на 0 лева, което нарежда Дембеле по заплащане с чуждестранните величия в червено Маркиньос, Фабрицио Грило и Уилям Тиеро, но и същевременно с юношите на тима Божидар Стойчев, Георги Амзин и едно рижаво момче с лунички, което според някои е брат на Пипи Дългото Чорапче.
Самият Дембеле коментира това, че ще играе за ЦСКА така: "Ще се наложи да стисна зъби и да играя за ЦСКА. Някои ми казаха, че за такова нещо, ще трябва да свия устни, но не съм толкова добър.

Не се хванах на шегата!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 01 апр 2011 16:57

Не е въпросът за кой футболист става въпрос. Идеята ми е такава, че при положение, че мачът не се е играл, как така наказанието ще минава. Служебният резултат според мен, не трябва да бъде разглеждан като официална играна среща. Това ми е мнението, но всеки има право на негово. Вие пък да не се засегнете сега.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 апр 2011 16:59

CSKA ME написа:Не е въпросът за кой футболист става въпрос. Идеята ми е такава, че при положение, че мачът не се е играл, как така наказанието ще минава. Служебният резултат според мен, не трябва да бъде разглеждан като официална играна среща. Това ми е мнението, но всеки има право на негово. Вие пък да не се засегнете сега.

Щом мачът има официален резултат за статистиката(3-0),значи "се е играл".Не е казано,че топката трябва да е ритана,за да изтече наказанието.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 01 апр 2011 17:00

Не е, аз просто казвам, че според мен не трябва да е така.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 апр 2011 17:07

CSKA ME написа:Не е, аз просто казвам, че според мен не трябва да е така.

Да де,ама Левски какво са виновни в случая,че наказанието на Гара да НЕ изтече(по твоята логика)?

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 01 апр 2011 17:13

[offtopic]Никъде не казвам, че от Левски са виновни за случая. Ако намерите, покажете ми го.[/offtopic]

Върни се в “Архив”