NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Snatch
Контакти:

Re: Класиране

Мнениеот Snatch » 31 мар 2022 21:26

pan_Joro написа:Баланса между двата отбора обикновено се отразява в класирането при равни други показатели (проверявал съм го преди). Затова като видях, че ГСУ са трети, го приех за нормално. Сега проверих и видях, че Далас води баланса с 3:1. Защо обаче не са на трето място, което би било правилно? И защо е обозначено, че вече са се класирали за плейофите? На един хал са с ГСУ – за да се класират в шестицата им трябват 3 победи, ако приемем че Денвър и Юта спечелят всичко до края.

Положението може да се види тук: https://www.livesport.com/bg/basketball/usa/nba/

За да се класират в шестицата им трябва 1 победа, защото седмият Минесота са с 5 победи по-малко от ГСУ и Далас, а до края остават 5 кръга да се изиграят.В най-лошият случай само загуби да направят,а Минесота само победи ще се изравнят като баланс и там вече нз кое и как важи.
Keep Walking

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот rhaegar » 31 мар 2022 22:27

Далас са вътре, защото имат предимство в директните двубои с ГСУ и са равни с Минесота, а вълчоците също са равни с Уориърс. При равни показатели между трите отбора, няма как и двата да ги изпреварят, така че са в най-лошия случай шести. Плюс това са бая напред в рекорда срещу отбори от конференцията, което е следващ тайбрейкър.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Уориърс

Мнениеот Drunken_Master » 31 мар 2022 22:38

Нещо се случи с този отбор. Не съм баба Ванга, ама ми се струва, че се тресе от вътрешни интриги. Още в началото воините набраха такава инерция, че ми изглеждаше чудовищно, ако трябва и Клей да се включи към този на пръв поглед перфектен отбор. Обаче, точно Клей се върна и след седмица-две Голдън Стейт наредиха загубите. От краят на февруари са 6-12. От това, което съм видял Томпсън до момента се представя на добро ниво, Кър малко му е понамалил минутите, но това е напълно нормално за баскетболист, който две години не е помирисвал паркет.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Класиране

Мнениеот pan_Joro » 31 мар 2022 23:11

Май нещо не съм съгласен. Денвър има 46 победи + 5 евентуални победи от оставащите мачове = 51 победи. За Юта сметката е 45 победи + 6 евентуални = 51 победи. ГСУ и Далас имат по 48 победи, за да направят 51 има трябват поне 3 победи, за да се изравнят с Денвър и Юта и тогава вероятно ще се гледат балансите между отборите. Що се отнася до Минесота, те практически дори не могат да се изравнят с ГСУ и Далас. Това, че последните са маркирани като участник в плейофите според мен е грешка на сайта.
НЕма начин да нЕма начин!

Snatch
Контакти:

Re: Класиране

Мнениеот Snatch » 31 мар 2022 23:31

pan_Joro написа:Май нещо не съм съгласен. Денвър има 46 победи + 5 евентуални победи от оставащите мачове = 51 победи. За Юта сметката е 45 победи + 6 евентуални = 51 победи. ГСУ и Далас имат по 48 победи, за да направят 51 има трябват поне 3 победи, за да се изравнят с Денвър и Юта и тогава вероятно ще се гледат балансите между отборите. Що се отнася до Минесота, те практически дори не могат да се изравнят с ГСУ и Далас. Това, че последните са маркирани като участник в плейофите според мен е грешка на сайта.

Може и аз да бъркам,ама Далас и ГСУ за да не участват директно в плейофите,трябва да останат зад Минесота. Затова казвам че им трябва 1 победа до края.А пък Далас ако са по-добре в преките срещу Минесота наистина са се класирали вече.
Keep Walking

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2022 08:25

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Плейофи

Мнениеот pan_Joro » 01 апр 2022 08:51

Съгласявам се, Snatch. Всяко класиране преди Минесота означава класиране в шестицата. Очевидно на Далас не им трябва допълнителна победа (вероятно баланса им с Минесота е положителен). ГСУ е 2:2 с Минесота, но явно има допълнителни показатели, с които Минесота е по-напред в баланса. Затова ще им трябва още само една победа...
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Уориърс

Мнениеот rmfan5 » 01 апр 2022 11:16

Drunken_Master написа:Нещо се случи с този отбор. Не съм баба Ванга, ама ми се струва, че се тресе от вътрешни интриги. Още в началото воините набраха такава инерция, че ми изглеждаше чудовищно, ако трябва и Клей да се включи към този на пръв поглед перфектен отбор. Обаче, точно Клей се върна и след седмица-две Голдън Стейт наредиха загубите. От краят на февруари са 6-12. От това, което съм видял Томпсън до момента се представя на добро ниво, Кър малко му е понамалил минутите, но това е напълно нормално за баскетболист, който две години не е помирисвал паркет.

В началото имаха много лесен график, след това се нормализираха,а от известно време са без Къри който е основата на отбора.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Плейофи

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2022 12:44

pan_Joro написа:Съгласявам се, Snatch. Всяко класиране преди Минесота означава класиране в шестицата. Очевидно на Далас не им трябва допълнителна победа (вероятно баланса им с Минесота е положителен). ГСУ е 2:2 с Минесота, но явно има допълнителни показатели, с които Минесота е по-напред в баланса. Затова ще им трябва още само една победа...

Ма не е лошо да се четем. Написал съм критериите, по които Далас са вече в плейофите, а ГСУ не. Няма световна конспирация или грешка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот miro_rz » 01 апр 2022 14:16

Ами куците коне Лейкърс, САС и НО какво ще ги правим?
Утре сутрин мисля са НО vs Лейкърс и Портланд vs САС.
Изображение

Върни се в “Архив”