Шампионска лига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2019-20)
Гуардиола е победител в битката на плешивите ..
Гадния мангал Стърлинг само това и чакаше. Рамос като щеше да си изкарва червен,поне да му беше счупил крачетата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Лион победил Ювентус, ами добра вечер за футбола,лека вечер 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- rebelheartous
- Контакти:
Red_Neck написа:Кое е второто положение на Роналдо, което трябваше да вкара?
Прекия ли?
Калчополитата нямат точен удар още, не те знам ти кой мач гледаш
Един падащ лист щеше да му се получи много яко, но мина покрай гредата.
Нищо, в Торино ще ги нашляпаме.
Беше добра европейска вечер, единствено Бенца малко ми прецака фиша, ама здраве да е,... на него всичко му прощавам 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Реал трябва да картотекира Том Круз за реванша, че мисията им изглежда леко невъзможна след това 1-2. Торинци ги ощетиха в края, имаше нарушение и съответно дузпа срещу Дибала.
- rebelheartous
- Контакти:
Groucho написа:Реал трябва да картотекира Том Круз за реванша, че мисията им изглежда леко невъзможна след това 1-2. Торинци ги ощетиха в края, имаше нарушение и съответно дузпа срещу Дибала.
Според мен не беше дузпа това. Типично южноамериканско преиграване. И честно казано, се молех да не свири никакви дузпи, че и без това падаха 2-3 пъти в наказателното.
Роналдо игра ли ? - за един Бадр Хари питам ..
rebelheartous написа:Според мен не беше дузпа това. Типично южноамериканско преиграване. И честно казано, се молех да не свири никакви дузпи, че и без това падаха 2-3 пъти в наказателното.
Задържа го. Ирачът е нормално да се опита да извлече максимума в ситуацията, 85-а минута или там някъде, отборът пада на нула... Това не е мач срещу Верона от първенството, където може да си позволиш да изпускаш точки, защото така или иначе ще компенсираш срещу други шматки по-нататък. В ШЛ всеки гол е важен, особено на чужд терен. Други падания не знам какви е имало, защото не гледах много съсредоточено срещите.
Логично беше Сити да победи с оглед играта , с оглед очакванията , дори на фенове на Реал Мадрид. Ако някой е от Сити , честито за победата.
Дали ще спечелят ШЛ , купи , Суперкупи , титли и т.н. от РМ няма никакво значение , защото проблемите си остават.
Ювентус не се представи кой знае колко добре , не съм сигурен дали имаха някакви сериозни положения. Дузпа си имаше за тях.
Дали ще спечелят ШЛ , купи , Суперкупи , титли и т.н. от РМ няма никакво значение , защото проблемите си остават.
Ювентус не се представи кой знае колко добре , не съм сигурен дали имаха някакви сериозни положения. Дузпа си имаше за тях.