ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 окт 2011 12:48

От 1 час насам много букмейкърски къщи свалиха коефициента за 1-ца (някой дори драстично), "еврофутбол" и те го смъкнаха засега малко. Никак не ми харесва тая работа...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 окт 2011 13:01

THE G.A.M.E написа:
Rivaldo10 написа:Има ли някакво значение, каква е играта на отбора, след като стадионите са празни?

За другите незнам, но както посочих, в периода преди 4-5 години средната посещаемост на "Герена" беше 8-12 хиляди ...
Дори след отпадането от Беверен, средно ходеха по 7-10 хиляди, защото имаше какво да се види в мачовете с наше участие.

Сигурен съм, че ако отбора към момента имаше някаква прилична - симпатична игра , макар и при липсата на положителни резултати, левскарите щяха да са повече от "червените" тази вечер ! ... ;)

За мен главния фактор е играта на отбора ;) до преди 2 години имах и абонаментна карта, която скъсах след поредния резил на свещения стадион (0:3 от Локото). Приемал съм загуби, когато оценя, че момчетата са показали игра въпреки резултата. Обаче всичко си има граници. Главният проблем си е управлението на клуба, отива все по-на зле. Но е факт, че за да се промени нещо трябва да се каже от феновете на стадиона. Пресен пример от изминалия уикенд: феновете на Блекбърн как протестират. Пуснете един домакински техен мач и ще видите. А какво да кажем за тези на Ливърпул. Нямат титла от сума години, но всеки мач стадиона е пълен. Тук не сме свикнали да си изразяваме мнението публично.
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 28 окт 2011 13:56

Максимум 10 000 зрители ще присъстват на дербито ЦСКА – Левски тази вечер. Продажбата на билети за мача върви изключително слабо и от двете страни. Според източници на Гонг до към 11 часа тази сутрин са продадени по 2 000 билета за двете страни. „Сините“ фенове са получили 9 000 пропуска за мача, като продажбата им продължава.

Очаква се непосредствено преди мача да се осъществи и най-мащабното купуване на билети, но едва ли бройката на присъстващите на стадион „Васил Левски“ ще надхвърли 10 000.

Така дербито този сезон може да се окаже много слабо посетено. Една от причината е деня, който е делничен и това ще попречи на голяма част от запалянковците от провинцията да дойдат в София, за да гледат мача. Не е тайна, че на дербито голяма част от присъстващите на стадиона са фенове, които идват от други български градове.

Вечното дерби на България ,40хиляден стадион , много тъжно :(
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 окт 2011 14:31

BLUE CHAMPIONS написа:От 1 час насам много букмейкърски къщи свалиха коефициента за 1-ца (някой дори драстично), "еврофутбол" и те го смъкнаха засега малко. Никак не ми харесва тая работа...

Това значи,че като бием,Батков ще "напълни джоба". :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 28 окт 2011 14:49

Днеска се прибирам от даскало( в 14:10) и минавам покрай Цариградско шосе. Ебаси задръстването още от сега. За полиция да не говорим,сигурно повече полицай отколкото фенове
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 окт 2011 15:18

Щом залагат на ЦСКА ,значи левски бие -Нелегалните не са глупави...:)
Да ни е честито на всички фенове истинския мач :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Аз знам че 2-2 е мача и съм заложил 100чка...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 окт 2011 15:19

Тръгвам към стадиона. Дано бием.
САМО ЛЕВСКИ :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 окт 2011 15:26

АЗ съм още на работа да ти е.а и деня и часа...Няма как да съм на стадиона :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Пожелавам ви размазване и забавление ...Дано успея за ТВ да се прибера поне в къщи:(
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 окт 2011 15:37

И аз тръгвам за мача! Дано бием, независимо с какъв резултат 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”