W84me написа:Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!След това,нов централен нападател и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО качествени крила!
"Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!"
Башлиев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!След това,нов централен нападател и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО качествени крила!
tevez написа:Голмайсторът на Пирин и двукратен победител в класацията на Livesport.bg за Най-бърз гол – Иван Цветков, на 100% ще облече екипа на Левски от следващия сезон. Това разкри старши треньорът на „орлетата“ Костадин Ангелов, непосредствено след последния мач на тима за сезона, загубен с 1:2 от Видима в Севлиево, предаде репортер на Livesport.bg.
„Иван Цветков на 100% отива в Левски, вече е подписал предварителен договор. Александър Башлиев е на 90%, все още не е ясно дали ще премине при тях, защото не е сигурен колко ще играе“, каза Лаптопа.
Blue_Girl написа:Не вярвам, докато не ги видя със синия екип!
Santiago Munezz написа:А Веско Минев в Анталияспор за 350 хил.евро...поне според топспорт де
tevez написа:Santiago Munezz написа:А Веско Минев в Анталияспор за 350 хил.евро...поне според топспорт де
И според Блиц.
Защитникът на “Левски” Веселин Минев подписа с турския Анталияспор, научи БЛИЦ. Договорът на бранителя е за 2 години, а в касата на “сините” ще постъпят 350 хиляди евро. Допреди няколко дни се смяташе, че Минев е сигурно ново попълнение на кипърския Анортозис. Самият футболист дори заяви вчера след победата на “Левски” над Монтана (3:0), че заминава за Ларнака и се е договорил със Станимир Стоилов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта