edmon_dantes написа:И какво излиза? Че Цонко, който е заклет цесекар, прави услуга на Левски. Напротив, никаква услуга не е това. Левски е в лоша форма, а от такава форма се излиза само с мачове. На Левски му трябват мачове, а Цонко прави точно обратното. И с тази пауза в първенството, айде още 2-3 седмици без официален мач. Голяма услуга, няма що.
По принцип това, което предприема Цонко е добро, но да не е сам. Например половината мачове да бъдат бойкоти, което ще бъде нещо съвсем друго.
И да има, и да няма мач, нормално е Левски да победи - по-класен отбор е. Така че защо толкова се възмущава червената дружинка не ми е ясно. Мислете за утре във Варна, че там не ви очаква нищо добро.
Някои пак сънуват конспирации. Абе хора, много филми гледате.
нека да победи ама както си трявба!Аз не се съмнявам,че ще победи!Ама по твойта логика Левски е класа над 7-8 клуба, еми дай да не се играят мачовете направо а?Иначе съм съгласен с тебе!Нека да е протест ама като хората!Това не е протест!Всички го подкрепят ама само Цонко протестира!Евала точно по български!