Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Мнениеот LaRgO » 17 дек 2010 00:16

Честита победа на всички левскари ! Щастлив съм от победата,но и ми е гадно,защото един автогол ни лиши от класиране напред.Левски си тръгва достойно от турнира,непобеден на ст."Георги Аспарухов".Дано догодина най-малкото пак да сме в групите на Лига Европа.
Не обръщайте внимание на разни индивиди (микроорганизми),които искат да омаловажат победата.Нека да си злобеят.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2010 03:46

Хванах се на бас с един приоятел цесекар при 1-0, че ще останем непобедени в България. Много се отваряше, ма не ръчи на каса бира (а щеше да ми дойде добре). 8-)

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 17 дек 2010 09:19

Едва ли можем да направим нещо повече от това да благодарим на момчетата, че при температури, при които повечето си седяхме завити в топлите легла, те излязоха, играха футбол и надиграха Спортинг, който макар и без доста титуляри, си остава голям отбор. Няма как да не съжаляваме, че не продължихме, но понякога късметът е гадна кучка... Сигурен съм, че тази победа е много важна за момчетата и за духа им през зимната подготовка. И да не забравяме, че Левски винаги играе много по-силно на пролет :) А мачът ни с Литекс е в София.
Изображение

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 17 дек 2010 09:55

Честита победа и от мене ;) Вярвах че ще останем непобедени на наш терен :P Все си викахме след автогола на Иво има още мачове и т.н , но се видя че автогола ни костваше класирането напред :x Нищо минало заминало сега трябва да се съсредоточим в България и напролет да спечелим и първенството и купата :!: САМО ЛЕВСКИ !!!!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2010 10:05

Astarot написа:Едва ли можем да направим нещо повече от това да благодарим на момчетата, че при температури, при които повечето си седяхме завити в топлите легла, те излязоха, играха футбол и надиграха Спортинг, който макар и без доста титуляри, си остава голям отбор.

Подкрепям!
Искам да поздравя и също всеки, който е отишъл да подкрепи отбора на стадиона. Вчера в Търново бе кучи студ, а в София не ми се мисли. Евала!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2010 11:12

Доволен съм, че преди мача прогнозирах КАК Левски могат да спечелят .... и именно така стана !
Бях писал, че дори и резервите на Спортинг за да се победят, ще трябват поне 95 % раздаване от възможностите на играчите ни !
След мача снощи, едвали има някой , който да се съмнява в обратното ....
Спортинг си играха доста навито, чак ме уплашиха по едно време ! ... :lol:
Не им дремеше нито от студа, нито от тежкия терен !
Нашите хора обаче, се раздадоха на макс ....
Малко по лежерно отношение от наша страна, и този мач го губехме !

Сега преспал събитията от снощи, си давам още по добре сметка, че Левски победи един добър, дори за европейските стандарти отбор !

Честита победа !
Макар и не толкова ценна като стойност - класиране !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 дек 2010 12:01

Много престижна победа!Поздравления за всички ,които бяхме на стадиона!
Само Левски :!:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 дек 2010 13:48

Честито и от мен. Хубава победа. Всички на терена дадоха всичко от себе си. Ясно е, че български отбор не може да надиграе в днешно време отбор от калибъра на Спортинг, независимо дали мачът е от значение и независимо от състава на португалците. За това едно голямо браво на треньорския щаб за правилно избраната тактика и на футболистите които спазиха указанията на терена. Ако Гарата бъде продаден няма да е добре, а и отбор като Газиентеп е малък за него, но това е друга тема.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 17 дек 2010 13:54

Честито на всички левскари! Момчетата не ни подведоха и този път! Мръзненето си заслужаваше до последната минута. САМО ЛЕВСКИ!!!

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 17 дек 2010 14:20

Честито на всички левскари и на цяла БЪЛГАРИЯ.Хора гледам футбол от много години,но такъв футболист като Дембеле не ме е кефел отдавна.Не ми пука пияница ли е или не.Много добър футболист е.Играе със сърце и направо не дава на защитата да диша.С такъв хъс и с такава страст не съм виждал нападатал да играе в БЪЛГАРИЯ.Фен съм на Черноморец,но просто Гара разби рибата.Ако го продадат за по малко от 4-5мил. ще псувам много Батков,макар че не ви харесвам много.Снощи забелязахте ли кой е единствения футболист от 22,който играеше по къси гащи/без клин/ и къса фланелка?

Върни се в “Архив”