ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот storm » 02 дек 2010 22:30

С риск някои хора още повече да ме намразят искам само да кажа ,че това бе слаб мач на ЦСКА... Бешикташ както го казаха и по тв-то играеше с 50 % от възможностите и е точно така... + като добавим и доста контузени играчи, освен Бобо и Куарешма ,които са силните играчи на тима ...второто полувреме излезе и другия силен нападател Нобре ,че и капитан, че даже и резервния вратар ,който показа че е доста несигурен на няколко пъти и като отбележим че валеше дъжд всеки удар беше потенциално опасно положене..Оставихте турците да си играят в центъра макар и без да създават опасности и в малкото случаи които достигаха до Мболи взеха че вкараха 2-гола, които с оглед на показаното на терена беше заслужено..Не обвинавайте Мболи понеже ви извади 2-сигурни гола
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

NWO

Мнениеот NWO » 02 дек 2010 22:33

На мен ми е жал само за Мболи-то. След толкова добри мачове в лигата определено има спад във формата. Явно хич ама никак не му се играе в БГ. И правилно....

Тука каквото и да си приказваме е безпредметно. Нивото на футбола ние много ниско просто защото такава ни е и държавата. Всеки иска без труд да стане , ама на- не става. Не става и със собственици агенти и мутри, не става и с подпиращи съдии и услужливи "противникови" отборчета в първенството. Докато уреждането на мачовете е "обичайна европейска практика" в , докато съдиите свирят за правилния "гранд", докато футболистите тренират повече със салфетки и чаши отколкото с топка , това ще е....
Последна промяна от NWO на 02 дек 2010 22:36, променено общо 2 пъти.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 дек 2010 22:34

В крайна сметка играеш толкова колкото ти позволи противника и до някъде може да се съглася със ''storm'' , но все пак си мисля ,че ЦСКА изигра добър мач макар, и със толкова липсващи играчи от страна на ''турците''. Проблема тук е ,че в отбора няма качествен централен нападател който от три , 100%- ови положения да вкара два гола примерно , Платини за цял мач какво направи ? Да точно така нищо ! Шеридън и той от както беше закупен въобще не е впечатлил кой знае колко. Бих унивинил Мболи , за втория гол , но защитата не , чудя се къде всъщност бяха централните защитници ?

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 02 дек 2010 22:41

Реално нямаше какво толкова да очакваме от този двубой. За жалост точно най-добрия (Мболи) изневери. Делев трябваше да си вкара 100% положение и мача тръгваше в друга посока. Иначе мъжка игра и трябва да призная, че аз съм доволен от представянето ни, без значение, че ни бият засега. Просто ЦСКА се обиграва, сега имаме и предимно млади играчи, които другата година, ако са още заедно, ще берем плодовете! :)
Трябва ни още един халф от типа Маркиньос, заместник на Тошко и партньор на Акуаро. Ако Русия се върне заедно с Иван Стоянов, може да сме спокойни. Тонев незнам обаче колко още време ще го чакаме. Или трябва да почва да играе, или да ходи другаде, ако няма класа. Нелсън на другия фланг е в пъти по-добър, а разликата в годините не е голяма. Делев показва добри игри и ми прави впечатление, че се сменят с Платини по десния фланг и объркват противника така. Платини напоследък показва добри игри, явно почна да излиза от депресията или обзелата го меланхолия. Шеридън май се постресна от скамейката и почна да вкарва с влизането си оттам. Абе имаме бъдеще, дано сам Титаните не го разбият в края на сезона с бързи продажби. може примерно или Платини, или Шеридън, ама ако продадат Марко без да имаме заместник - тежко ни!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 дек 2010 22:44

жалко за вас.... не заслужавахте да паднете, то и ние не заслужавахме да завършим 2:2 с Лил ама съдба ....

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 02 дек 2010 22:44

dim77dim написа:Реално нямаше какво толкова да очакваме от този двубой. За жалост точно най-добрия (Мболи) изневери. Делев трябваше да си вкара 100% положение и мача тръгваше в друга посока. Иначе мъжка игра и трябва да призная, че аз съм доволен от представянето ни, без значение, че ни бият засега. Просто ЦСКА се обиграва, сега имаме и предимно млади играчи, които другата година, ако са още заедно, ще берем плодовете! :)
Трябва ни още един халф от типа Маркиньос, заместник на Тошко и партньор на Акуаро. Ако Русия се върне заедно с Иван Стоянов, може да сме спокойни. Тонев незнам обаче колко още време ще го чакаме. Или трябва да почва да играе, или да ходи другаде, ако няма класа. Нелсън на другия фланг е в пъти по-добър, а разликата в годините не е голяма. Делев показва добри игри и ми прави впечатление, че се сменят с Платини по десния фланг и объркват противника така. Платини напоследък показва добри игри, явно почна да излиза от депресията или обзелата го меланхолия. Шеридън май се постресна от скамейката и почна да вкарва с влизането си оттам. Абе имаме бъдеще, дано сам Титаните не го разбият в края на сезона с бързи продажби. може примерно или Платини, или Шеридън, ама ако продадат Марко без да имаме заместник - тежко ни!

Ами като шитните Маркиньос ,Делев, Мболито ? И при положение ,че боса ви току що казва че зимата няма да има трансфери ,кво правим ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2010 22:51

Току що се върнах от стадиона и бих казал,че съм доволен от играта на отбора!
Въпреки това ни липсваше опит и мъничко късметец!Важното е се развива отбора,а не обратното....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2010 22:52

Само някой, който не е гледал мача, може да твърди, че ЦСКА е изиграл слаб мач. Напротив, това беше най-силният мач на този отбор в тазгодишните евротурнири. Загубата боли, защото дойде след ужасна и глупава грешка и е много по-болезнена от тази в Турция. Реално Бешикташ не си спомням да създадоха чисто положение, а вкараха 2 гола. Ние пък изпуснахме 2 на Спас, вратаря спаси ударът на Платини, а Маркиньос накрая пропусна да подаде и да спечели точката за ЦСКА. Е това ако не е нещастна загуба не знам какво друго може да се нарече. Ясно е, че липсва класа да се вкарват положенията, ясно е, че сме далеч от силните, но пък как може да се допускат такива голове. Не обвинявам никого, най-малко пък Спас и Мболи, но ми е криво, че загубихме по този глупав начин.

П.С. Забравих да отбележа и двете абсолютно неправилно спрени излизания за засада на Спас през първото полувреме, където спокойно можеше да падне гол.
Последна промяна от mistreated на 02 дек 2010 22:58, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2010 22:52

storm написа:
dim77dim написа:Реално нямаше какво толкова да очакваме от този двубой. За жалост точно най-добрия (Мболи) изневери. Делев трябваше да си вкара 100% положение и мача тръгваше в друга посока. Иначе мъжка игра и трябва да призная, че аз съм доволен от представянето ни, без значение, че ни бият засега. Просто ЦСКА се обиграва, сега имаме и предимно млади играчи, които другата година, ако са още заедно, ще берем плодовете! :)

Ами като шитните Маркиньос ,Делев, Мболито ? И при положение ,че боса ви току що казва че зимата няма да има трансфери ,кво правим ?

Покдкрепяме си отбора докрай!Тва прайм!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 02 дек 2010 23:15

Делев ако ще се учи тепърва накъде е вратата и дали може да си татуира и тиквата, да го шиткат на руснаците и за половината цена. Шеридън ако го бяха пускали по- често през сезона и му бяха подавали повече, все щеше повече работа да свърши от тоя малоумен смърф. Колко мача провали вече с това безумно млатене на топката? Сигурно 80% от невкараните положения през сезона са негови. Тактика с центриране от Делев и -към ! снажния Делев ???? Айде стига вече бе!
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Върни се в “Архив”