Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:37

Tommi написа:
POPCORN написа:и ква е тая радост толокова голяма?Да биеп АИК и да влезнеш в лига Европа при положение че си поставен отбор и в трите кръра?И какво като е ръка... той човека пада въобще си няма и хабер да играе с топката и ония от левски отиде при съдията и тогава тоя свири дузпа хаха!Ами на Милиев нямаше ли жълт картон а

За нас това си е радост. Вече започнахте да ни казвате и кога да се радваме на отбора ли :lol: Вие може и да не се радвате на такива успехи (защото се представяте традиционно силно в групите на ЛЕ), но за нас това са големи успехи ;)

кажи бе кажи за фала на милиев нямаше ли жълт картон?кажи за дузпата защо е дузпа, защото аз така н и не разбрах...защото ако вярвам на Касабов то и първото полувреме беше засада за Левски то нямаше никаква засада.. отклони се топката.. как я видя ,че отклонява незнам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 30 авг 2010 20:38

Какво обяснявате на чорбите все едно не знаете кой седи отстреща?! Видяхме ги вчера със Сливен. През първото полувреме имаха само едно положение, а Сливен и те едно, но освен него гол, греда и атака, при която Акуаро спря с ръка извеждане сам срещу вратаря. Вместо Сливен да води с 2:0 на почивката и Акуаро да догледа мача в съблекалнята, беше пожален, а взе, че и той вкара за 1:1. В момента нямаше да провокират в синия форум, а да дискутират много завързания въпрос: "Ръководството или играчите на ЦСКА са по-големи боклуци".

Правилникът не търпи тълкуване- когато играч отклони топката с разперена встрани ръка, тогава се отсъжда нарушение, а в наказателното поле дузпа. Нито подаването на Жо беше от прекалено близо, нито ръката прибрана към тялото. Повторението много добре показа как топката отскочи от ръката и си промени траекторията.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 30 авг 2010 20:38

Айде махнете го тоя най сетне, какво стана със бановете за провокатори, тоя какъв е , байнова булка ?!
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2010 20:39

POPCORN написа:
plamenst7 написа:А какво ще кажете за не отсъдената дузпа за Сливен вчера.
А и още не сте се разплатили с Миньор за Трифонов, а срока изтече.Да не се спуснете по пързалката пак?Или "синьото" БфС пак ще ви спаси?

говориме за дупзи не кой има да дава пари на някой.да имаше дузпа за сливен.. но и днеска нямаше никаква дузпа за Левски!

Е как има дузпа за Сливен,а за Левски няма?!След като и при двете ситуации се спира подаване,извеждащо нападателя очи в очи с вратаря.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:40

maximalniq написа:Айде махнете го тоя най сетне, какво стана със бановете за провокатори, тоя какъв е , байнова булка ?!

хах кой тоя бе?какви провокатори ми говорищ, като вчера сигурно полувината син форум не трябваше да е във форума на гонг след мача Сливен - ЦСКА!Провокатори.. я ходи си лягай и не говори глупости..аз си казвам мнението, това че не ти харесва не мога да ти помогна.. пък ти ако искаш се пении и не :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 30 авг 2010 20:40

POPCORN написа:
Linkin_Park написа:
POPCORN написа:и кво като сте създали?колко удара имате във вратата?от 50 удара 2 във вратата с дузпата а..евала на Левски!След дузпата отиват на разлика хахахаха ебати много сте ми смешни!

Кога съм казал , че отиват на разлика? Аз дори споменах , че е възможен и Х! Не знам 2 удара ли са във вратата, 3 - ли , но срещу вас ви изравниха с човек по - малко. Замисли се върху това, а не се пъни да говориш глупости.

ти може да не си казал, чета тука 5-6 мнения как след дузпата отиват на разлика да не говорим преди дузпата как също отивали на разлика!абе говориме за тоя мач бе какво ми горовриш за някакви други мачове и ми се оправдаваш..говори ми с факти.. като няма какво да кажеш и веднага ЦСКА та ЦСКА!

За този мач ти казвам това е 100% дузпа!Няма умисъл (заради което картона беше излишен) , но след удара в ръката топката сменя траекторията си и вместо в наш играч , отива в играч на Видима! Това си е 100% дузпа или много важно и 200% да е щом е за Левски няма да се свири?!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:40

W84me написа:
POPCORN написа:
plamenst7 написа:А какво ще кажете за не отсъдената дузпа за Сливен вчера.
А и още не сте се разплатили с Миньор за Трифонов, а срока изтече.Да не се спуснете по пързалката пак?Или "синьото" БфС пак ще ви спаси?

говориме за дупзи не кой има да дава пари на някой.да имаше дузпа за сливен.. но и днеска нямаше никаква дузпа за Левски!

Е как има дузпа за Сливен,а за Левски няма?!След като и при двете ситуации се спира подаване,извеждащо нападателя очи в очи с вратаря.

кое се спира бе... човека пада на земята въобще ме иска да играе с топката камоли с ръка, докато вчера се вижда ,че акуаро играе умиш;лено..ти малко различаваш ли ги тия две понятия или?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 авг 2010 20:41

POPCORN написа:
Tommi написа:
POPCORN написа:и ква е тая радост толокова голяма?Да биеп АИК и да влезнеш в лига Европа при положение че си поставен отбор и в трите кръра?И какво като е ръка... той човека пада въобще си няма и хабер да играе с топката и ония от левски отиде при съдията и тогава тоя свири дузпа хаха!Ами на Милиев нямаше ли жълт картон а

За нас това си е радост. Вече започнахте да ни казвате и кога да се радваме на отбора ли :lol: Вие може и да не се радвате на такива успехи (защото се представяте традиционно силно в групите на ЛЕ), но за нас това са големи успехи ;)

кажи бе кажи за фала на милиев нямаше ли жълт картон?кажи за дузпата защо е дузпа, защото аз така н и не разбрах...защото ако вярвам на Касабов то и първото полувреме беше засада за Левски то нямаше никаква засада.. отклони се топката.. как я видя ,че отклонява незнам!

Колко пъти да ти казвам за дузпата - играта с ръка е нарушение, поне аз така знам. Жълт картон на Милиев можеше и да се даде, но можеше и да не се даде.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:41

За този мач ти казвам това е 100% дузпа!Няма умисъл (заради което картона беше излишен) , но след удара в ръката топката сменя траекторията си и вместо в наш играч , отива в играч на Видима! Това си е 100% дузпа или много важно и 200% да е щом е за Левски няма да се свири?!

ок хах отива в игра на видсима , а след центирането щеше да стане 100% гол за Левски нали?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:42

Колко пъти да ти казвам за дузпата - играта с ръка е нарушение, поне аз така знам. Жълт картон на Милиев можеше и да се даде, но можеше и да не се даде.

аааааа ясно хаха <илиев не играе умишлено?как винаги все си ги увъртате във ваша полза и веднъж не си признахте бе , мама му стара....
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”