Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Англия- България ДИРЕКТНО =)
по коя програма ще го дават мача
nachko12 написа:по коя програма ще го дават мача
Брат, от манстира или затвора излезе

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
сега кацам на летището
Трябва да си абонат на Булсатком, мача е по ТВ+
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
мерси много май трябва да хващам полет да англия
Re: Англия - България 03.09.2010
Довечера 0:3 или 1:3 да играя мача на точен резултат
Според мен по важен е мача срещу Черна Гора отколкото довечера.Англия със сигурност няма да изглежда така както на световното дори съм си оставил вратичка че може и да ни разгроми 3-4 на нула.Швейцария също ще загуби на Уембли,така че каквото стане за нас квалификацийте започват във вторник.
Англия - България 03.09.2010
Без съмнение, тази вечер ще бъде ключова и за двата отбора, но колкото и да не ни се иска, трябва да бъдем реалисти и да се подготвим за много тежък двубой. Със сигурност, почти през целия двубой нашите момчета ще бъдат притиснати дълбоко в собствената си половина.
Както вече споменхаме, очаква се Капело да използва ясно изразени флангови играчи. Това означава, че атаките на домакните ще протичат по крилата, в следствие на което ще се търсят центрирания към наказателното поле на Ники Михайлов. България не трябва да рискува, а да играе на сигурно. Едва ли някой ще се свени да изчиства топката, било то в тъч или в корнер. Със сигурност, на домакините ще им се наложи да изпълнят доста ъглови удари. С две думи – ще бъде голямо опълчение.
Прогноза: над 13 корнера
Коеф: 3.40
Както вече споменхаме, очаква се Капело да използва ясно изразени флангови играчи. Това означава, че атаките на домакните ще протичат по крилата, в следствие на което ще се търсят центрирания към наказателното поле на Ники Михайлов. България не трябва да рискува, а да играе на сигурно. Едва ли някой ще се свени да изчиства топката, било то в тъч или в корнер. Със сигурност, на домакините ще им се наложи да изпълнят доста ъглови удари. С две думи – ще бъде голямо опълчение.
Прогноза: над 13 корнера
Коеф: 3.40
Прогнозата е взета от http://www.taktikata.com
- sir George
- Контакти:
0:1 с автогол на Ашли Коул! 100 % ГАРАНЦИЯ! 

Re: Зов за помощ до Г-н Борисов относно мача
Рядко казвам нещо добро за Томислав Русев,но коментара му по темата ме разби.Дори смятам,че беше леко цензуриран.Скункс за цялата идиотщина,щото вместо да гласуват вотове на недоверие трябва да скочат за защита на националните интереси.А тази вечер народа едва ли има друг интерес освен мача