ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как се представиха играчите в мача с Дъндолк
Дани Младенов наистина е откритието на Левски ! Страшно интелигентен играч !!! Гара Дембеле е играч с голям потенциал и няма да играе дълго /за съжеление / в Левски ще го купят навън -Левски не е имал скоро толкова мощен централен нападател .
Не може да се правят изводи и няма смисъл да се дават оценки на играчите след мач срещу толкова слаб противник.
Съгласен съм с почти всичко от анализа. Иначе за Младенов и Дембеле , лично аз мисля че това ще им бъде последен сезон в БГ , стига да играят по този начин поне в 80 % от мачовете, което не е никак лесно. Успех по нататък и дано не се надрискат БГ отборите като миналите 2-3 години. Поне 2 отбора да излязат от групите.
Реална оценка може да се даде,едва след мач с някой определено голям отбор.Срещу такива отборчета е смешно да се дават оценки.Виж ако след мача с "цеца" на 1 ...резултата е подобен,може да се каже,че Ясен е изградил отбор що годе.
Първо честито за резултатната игра. Харесва ми анализа на играчите, и най-вече критичността към тези, които я заслужават. Нямам какво да добавя, освен да повторя, че в защита нещата не са в ред.
Г.Петков не се изяви като "господар" в полето си. Учудващо е как и на една центрирана топка не се извиси, а изчакваше да се отиграе от защитата. При високи нападатели ще имаме проблеми и занапред.
И дано през тази година футболистите са спохождани от шанса. Поне половината положения да реализират
Г.Петков не се изяви като "господар" в полето си. Учудващо е как и на една центрирана топка не се извиси, а изчакваше да се отиграе от защитата. При високи нападатели ще имаме проблеми и занапред.
И дано през тази година футболистите са спохождани от шанса. Поне половината положения да реализират

elit написа:При новите топки, този
елемент е абсолютно наложителен.
Снощи мача не беше с Джабулани. Не знам каква топка беше, ама до края на турнира ще се играе с нея, вероятно. То с Джабулани едва ли ще се играе някъде повече. Иначе, за другото нямам какво да възразя.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: ЛЕ IIкр. Левски-Дъндолк (15.07./20:45ч.) пряко по TV+
Blue_Lion написа:Ми ако мача е от 8,начи 100 % съм там което значи,че можем да хойм заедно
павка, всичко зависи дали тогава ще съм в България пич...ако съм тука-може

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Според мен е прекалено рано да се правят каквито и да е заключение относно играта на Левски от мача с Дъндолк. Ираландците са прекалено слаби за да бъдат каквато и да е база за сравнение.
Всички видяхме красиви атаки- нещо ,което май бяхме позабравили в предишните 3 сезона. Но наред с това видяхме и доста слабости в защита. Срещу един по-класен отбор ,особенно ако е ръстов ще имаме проблеми при центриранията ако защитниците играят по същия начин както срещу ирландците.
Много добро впечатление ,освен Д.Младенов ми направи и Г.Дембеле- отдавна не съм виждал по българските терени такава комбинация от физическа мощ,бързина и техника. Но според мен Г.Дембеле не е нападател тип "машина за голове" по скоро е нападател тип пробивач-нападател който надиграва защитниците при игра 1:1 и създава опасности,но не е играч който е роден голмайстор който да канализира усилията на целия отбор. За мен играч ,който е роден голмайстор е Иса -няма качествата на Г.Дембеле ,но има голмайсторски нюх ,нещо ,което трудно се учи. Разбира се ,ако Г.Дембеле при другите си качества беше и "машина за голове" то той щеще да играе в някое от водещите първенства,а не в България.Според мен може да се пробва да се играе и с тандем Дембеле- Иса,но това значи да се промени цялата схема на отбора,но може да се опита.
Иначе надявам се холандския защитник да запълни дясната зона,защото определено Ст.Станчев има проблеми.
Всички видяхме красиви атаки- нещо ,което май бяхме позабравили в предишните 3 сезона. Но наред с това видяхме и доста слабости в защита. Срещу един по-класен отбор ,особенно ако е ръстов ще имаме проблеми при центриранията ако защитниците играят по същия начин както срещу ирландците.
Много добро впечатление ,освен Д.Младенов ми направи и Г.Дембеле- отдавна не съм виждал по българските терени такава комбинация от физическа мощ,бързина и техника. Но според мен Г.Дембеле не е нападател тип "машина за голове" по скоро е нападател тип пробивач-нападател който надиграва защитниците при игра 1:1 и създава опасности,но не е играч който е роден голмайстор който да канализира усилията на целия отбор. За мен играч ,който е роден голмайстор е Иса -няма качествата на Г.Дембеле ,но има голмайсторски нюх ,нещо ,което трудно се учи. Разбира се ,ако Г.Дембеле при другите си качества беше и "машина за голове" то той щеще да играе в някое от водещите първенства,а не в България.Според мен може да се пробва да се играе и с тандем Дембеле- Иса,но това значи да се промени цялата схема на отбора,но може да се опита.
Иначе надявам се холандския защитник да запълни дясната зона,защото определено Ст.Станчев има проблеми.
Анализът ти показва , че не разбираш от футбол!!!
Любимецът ти Балтанов е толкова слаб и бездушен, че е по добре да се ориентира в некой друг спорт.
Милиев е толкова зле, че ако се затича баба ми ще го отнесе вятъра. Станчев може да е титуляр на Миньор Бобовдол.
Бихме едни слабаци, а дупки в нашия отбор много. И една треньорска грешка при смените, но явно ще Ви доде много!
Хайде Само Левски и по добра игра и незабравяйте много мъка ще има, но това е.
Любимецът ти Балтанов е толкова слаб и бездушен, че е по добре да се ориентира в некой друг спорт.
Милиев е толкова зле, че ако се затича баба ми ще го отнесе вятъра. Станчев може да е титуляр на Миньор Бобовдол.
Бихме едни слабаци, а дупки в нашия отбор много. И една треньорска грешка при смените, но явно ще Ви доде много!
- Captain Stottlemeyer
Robotop написа:Анализът ти показва , че не разбираш от футбол!!!
Колега Robotop, не съм съгласен с теб.

1. Ти правиш генерални изводи за един анализ (който според мен е доста премерен и компетентен), без да се обосновеш практически с нищо. Даваш пример само, повтарям само с трима играчи.

2. Вярно е, че отборът на Дъндолк не е европейски гранд. Но ти може би си спомняш, какви мъки изпитахме преди една година в София със сервитьорите от Санта Жулия, колко пропуски и изхабени нерви имаше, преди да падне първият гол едва през второто полувреме.

3. Ако си истински левскар, бих те посъветвал да махнеш "лопатата" от аватара си."Левски" има една емблема, издържала изпитанията на 96 години история!

Приятна вечер!

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 юли 2010 20:14, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ