Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Камбуров на 99% е в Левски http://www.bsport.bg/article-6828
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Re: Георги Иванов Почти всичко с новите футболисти е уточнено
reddek написа:От всички изброени мисля че идването на Камбуров ще е грешка. Колко пъти искахме да го вземем и все той се оказваше последната пречка. Той просто не искаш да дойде на Герена! Аз лично не искам в Левски футболисти който не милеят за синята идея.
A според теб кой от изброените Дани Кики ,Иво Иванов, Д.Атанасов,и другите който се спрягат ще милеят за емблемата и синята идея.Вички тези ще дойдат заради заплатите от по 10 000лв.и да са по близо до Син Сити и Мола.Айде да не заблуждаваме ....
Кога Батко ще проумее,че трябва да се инвестира в синята школа..Да налее поне 1-2 000 000 лв. за доказани специалисти и педагози които да работят с децата и юношите.Да се инвестира във един съвременен възтановителен център, за качествени физотерапевти,психолози да има пари за екипировка за децата и юношите.Ето тогава ще имаме всеки сезон поне по 2-3 качествени момчета който спокойно ще могат да влизат да играят за 1 отбор.Момчета които наистина ще милеят за СИНЯТА ЕМБЛЕМА И ИДЕЯ.А не да вземаме футболни недоразумения...
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Dust написа:Камбуров на 99% е в Левски http://www.bsport.bg/article-6828
На тия им нямам много вяра, но ако е истина е добре. Поне вече има кой да вкарва...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Левски взе първото си ново попълнение
Левски договори първо ново попълнение за предстоящия сезон. Калин Щърков подписа контракт за два сезона с родния си клуб, който ще влезе официално в сила на 1 юли.26-годишният ляв бранител преминава на "Герена" като свободен агент от втородивизионния Чавдар (Етрополе), с който достигна до полуфиналите за купата на България.Щърков започва да тренира в Левски още като 12-годишен и преминава през всички възрастови формации в школата. През 2002 година той подписва първи професионален договор със "сините", но е преотстъпен на сателита Левски (Долна Баня). Два сезона по-късно защитникът преминава в Родопа (Смолян), след което защитава цветовете и на Рилски спортист (Самоков) и за последно на Чавдар (Етрополе).Щърков има 137 мача и 6 гола в "А" и "Б" група и за купата на България.

Re: Левски взе първото си ново попълнение
Не очаквайте чудеса...
Честито!!! Сега очакваме и другите четерима. Дано да са класни като този.Успех.
Идва и Емил Аргиров - Животното! 

- south_division
- Контакти:
Усмивки от старите ленти...
Ужас дано поне са от А група другите.
Истината е че не съм го гледал тоя,за Аргиров съм чувал тука в Пловдив,че бил талант.Искам да кажа че вече никои не чака чудеса в селекцията,но на фона на безхаберието на играчите от този сезон в които ни би които ни хване.На мене ми стига Само Камбуров защото от преде сме зле,другите постове горе долу е добре трябва някой да вкарва.